FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ljudi je li ovo mogućeeeeeeeeeeee
"SportSport.ba saznaje da bi večeras mogao biti postignut i konačan dogovor sa jednim od najboljih igrača Sarajeva u posljednjih desetak godina Alenom Škorom."
"SportSport.ba saznaje da bi večeras mogao biti postignut i konačan dogovor sa jednim od najboljih igrača Sarajeva u posljednjih desetak godina Alenom Škorom."
opušteno...Arogantni je napisao/la:Ja samo Juve simpatisem od stranih klubova, a za Zelju navijam i idem na utakmice istog...Svaku domacu a kad mogu i gostujucu...
zajebajem se ba
hilmo je napisao/la:Pa ljudi je li ovo mogućeeeeeeeeeeee
Aleneeee u **** te ljubim
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ovaj Hadzidzulbic ako vam dodje ima ce lijep docek na Grbavici.Prosle sezone se "zakacio" sa sjeverom i provocirao konstantno.Ne sumnjam da ce biti veseloVanBasten je napisao/la:Uspostavljen je i s njim kontakt. Ali izgleda da se nisu dogovrili. Mada se još ništa ne zna sigurno. Za Hadžiđulbića nije ništa zvanično potvrđeno.Gazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Možda nam se i Džemica vrati
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ni ovaj nije loše....
[youtube][/youtube]
Samo da ne bude, posle velike nade dolazi još veće razočarenje...
[youtube][/youtube]
Samo da ne bude, posle velike nade dolazi još veće razočarenje...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nesto bi ti bilo kad nas ne bi spomenuoekii je napisao/la:Nesto su nam se kone prepale,nema nesto da se jave samo onako poneki u mahovima naleti..![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Hadzidzulbic je jako dobar golman,bice vam sigurno pojacanje..ako dovedete najavljene igrace,prije svega Skoru i zadrzite ostatak tima..uz jos 2 kvalitetna igraca mozete imati odlican tim i sigurno cete biti glavno favoriti za titulu u domacem prvenstvu..i vama svanulo:) ajd napokon...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jako ovo Sarajevo jbt
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver
Imamo strasan sastav, realno...jos Baneta zadrzat i rijesit sa Torlakom, Hadzijom i ostalima...te eventualno gledati jednog kreativnijeg veznog.
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver
Imamo strasan sastav, realno...jos Baneta zadrzat i rijesit sa Torlakom, Hadzijom i ostalima...te eventualno gledati jednog kreativnijeg veznog.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jes' to preš'o u optimiste, majketi?sarajlija89 je napisao/la:Jako ovo Sarajevo jbt![]()
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver![]()
![]()
Misliš nešto ko Dedić birvaktile?Gazi je napisao/la:Ovaj Hadzidzulbic ako vam dodje ima ce lijep docek na Grbavici.Prosle sezone se "zakacio" sa sjeverom i provocirao konstantno.Ne sumnjam da ce biti veseloVanBasten je napisao/la:Uspostavljen je i s njim kontakt. Ali izgleda da se nisu dogovrili. Mada se još ništa ne zna sigurno. Za Hadžiđulbića nije ništa zvanično potvrđeno.Gazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Možda nam se i Džemica vrati
Ne znam hoce li vam se ekipa uigrati do Evrope, hoce li sve doc na svoje mjestu u upravi...itd. Al u nasoj ligi sa ovakvim igračim kadrom fakat ste najozbiljniji konkurent za titulu!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma uvijek sam bio.
Ma mi uvijek imamo najbolju ekipu ili medju najboljim, ali...jbg. Bilo je tako i prije 2 godina pa i bez Evrope ostadosmo..
Moj "pesimizam" je vezan za Evropu iz objektivnih razloga, nama dobro poznatih, a ja sam jos i prosle sezone govorio da je Sarajevo igracki najbolja ekipa, bez obzira na sve. Sad smo jos jaci...
Skoro, Hadzija,kao provjereni igraci i golman dobar kao Hadzidjulbic ili neko drugi + prinove...
Zadzali kostur tima( valjda ce i bane ostati) i dozivjeli pozitivne kadrovske promjene.
Realno, daleko samo najbolja ekipa, valjda cemo to znati i kapitalizovati.
I da, imamo 12. igraca na Sjeveru, umalo da zaboravim.
SARAJEVO SAMPION
Ma mi uvijek imamo najbolju ekipu ili medju najboljim, ali...jbg. Bilo je tako i prije 2 godina pa i bez Evrope ostadosmo..
Moj "pesimizam" je vezan za Evropu iz objektivnih razloga, nama dobro poznatih, a ja sam jos i prosle sezone govorio da je Sarajevo igracki najbolja ekipa, bez obzira na sve. Sad smo jos jaci...
Skoro, Hadzija,kao provjereni igraci i golman dobar kao Hadzidjulbic ili neko drugi + prinove...
Zadzali kostur tima( valjda ce i bane ostati) i dozivjeli pozitivne kadrovske promjene.
Realno, daleko samo najbolja ekipa, valjda cemo to znati i kapitalizovati.
I da, imamo 12. igraca na Sjeveru, umalo da zaboravim.
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Morate priznati da nam za razliku od prošle sezone fali Alen Avdić, ipak je on skupio preko 25 nastupa u ligi, bio naš ponajbolji igrač. Škoro će se morati mnooogo potruditi da dostigne Alenovu formu . 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nikad neću zaboraviti 98' i našu bakljadu kada je nekolicina Manijaka uletila u teren i kako se Dedić sa njima obračunaoVanBasten je napisao/la:Misliš nešto ko Dedić birvaktile?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Prolazite Orebro 100%. Cestitke.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ruud i Batistuta u spicu + Haskic i ostali u rotaciji...a gdje su Pehla, Piksi kao ofanzivni igraci hahah...strasno jbt..al bas strasno
Mozemo igrat formaciju koju hocemo, sa brzom transformacijom, jer imamo takakv profil fudbalera.
Zato nam treba jedan play na sredini, jos to kad bi imali, da razigrava napadace i daje lopte...

Mozemo igrat formaciju koju hocemo, sa brzom transformacijom, jer imamo takakv profil fudbalera.
Zato nam treba jedan play na sredini, jos to kad bi imali, da razigrava napadace i daje lopte...
Ili onda kad se igrao Super-kup ,penal za vas,a on trci da izvede,okrece kacket u konrta smijeru,puca i naravno promasiformance je napisao/la:Nikad neću zaboraviti 98' i našu bakljadu kada je nekolicina Manijaka uletila u teren i kako se Dedić sa njima obračunaoVanBasten je napisao/la:Misliš nešto ko Dedić birvaktile?ili kada spuca nogom u pakaš Alihodžića i nastavi se valjati k'o da ga je snajper pogodio, pa onda kroše u glavu onome iz Širokog 2005 godine. Fali nama takvih igrača, a Dedić je im'o scena da se film može snimiti.
Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 28 jun 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Nedo Bog da još dođe Džemica, pa to bi bilo STRAŠNO ! 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.