ili GOŠKsreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
Ja ipak mislim da je to vrijeme prošlo.....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ili GOŠKsreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
Isgurno da neki to pokušavaju održat, al šta misliš da će Borac, Željo ili sada i Sarajevo koji ulažu lovu u svoj klub, pa i Široki, dat da osvoji Leotar ili Zrinjski ?! Sigurno je da će bit namještanja utakmica al da će se namjestiti prvak, nadam se da neće.sreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
Naravno da postoji, kad se lomi izmedju dva tima uvjek je tu ili nacionalni kljuc ili jaci lobi, da ne obrazlazemo sadsreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
dapadobranac1978 je napisao/la:trening u 18.00,jeli tako?
hvala drug,idem sa poslaMegamon je napisao/la:dapadobranac1978 je napisao/la:trening u 18.00,jeli tako?
Nabaci nam par slika, ako ti ne bude teškopadobranac1978 je napisao/la:hvala drug,idem sa poslaMegamon je napisao/la:dapadobranac1978 je napisao/la:trening u 18.00,jeli tako?pa reko da se nije nesto promijenilo
Sa našeg foruma izvještajNikad vise clanova uprave nism vidjeo na jednom mjestu do danas(Hadzialagic,Redzepagic,Hadziomerovic i jos je pun k... nakvih bilo),helem nije to tema danasnjeg programa.
Pa reko da pocnem :
- Trening kreno u 10:00 svi su bili tu + Kojasevic (kojeg su svi mezili) i Scepo
- Na treningu prisutan Plisek koji je samo saa streno gledo sta se desava
- Najbolji potez na treningu,Haskic koji je sa nekih 35 m dao gol Hodzicu i od svih igraca i navijaca dobio aplauz
- Na kraju treninga svi krenuli kad Plisek ih vrati (napravili s u krug i tu je nesto njima pricao)
- Veceras trening u 18:00
-Ko krene nek ponese par baklji,jer ce biti veselo
Mislim da sutra ili prekosutra idu u MeđugorjeGunnerS je napisao/la:Ček, jel' oni i dalje treniraju u FOjnici il' ?!
Haskic i Alen Skoro=dominantni napadacidzenan01 je napisao/la:Sa našeg foruma izvještajNikad vise clanova uprave nism vidjeo na jednom mjestu do danas(Hadzialagic,Redzepagic,Hadziomerovic i jos je pun k... nakvih bilo),helem nije to tema danasnjeg programa.
Pa reko da pocnem :
- Trening kreno u 10:00 svi su bili tu + Kojasevic (kojeg su svi mezili) i Scepo
- Na treningu prisutan Plisek koji je samo saa streno gledo sta se desava
- Najbolji potez na treningu,Haskic koji je sa nekih 35 m dao gol Hodzicu i od svih igraca i navijaca dobio aplauz
- Na kraju treninga svi krenuli kad Plisek ih vrati (napravili s u krug i tu je nesto njima pricao)
- Veceras trening u 18:00
-Ko krene nek ponese par baklji,jer ce biti veselo![]()
Posebno mi se sviđa ovo za Haskića
Hoce...i apsolutno prava stvarhodža je napisao/la:Hoće li biti Dženo prvi pomoćnik ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, mnon46, soe i 27 gostiju.