FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 jun 2011, 15:43

sreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
ili GOŠK :mrgreen: :mrgreen:
Ja ipak mislim da je to vrijeme prošlo.....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 15:52

sreca je napisao/la:vi ste do juce tvrdili da postoji nacionalni kljuc a po njemu sampion bi trebo biti siroki ili zrinski
Isgurno da neki to pokušavaju održat, al šta misliš da će Borac, Željo ili sada i Sarajevo koji ulažu lovu u svoj klub, pa i Široki, dat da osvoji Leotar ili Zrinjski ?! Sigurno je da će bit namještanja utakmica al da će se namjestiti prvak, nadam se da neće.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 jun 2011, 15:56

Naravno da postoji, kad se lomi izmedju dva tima uvjek je tu ili nacionalni kljuc ili jaci lobi, da ne obrazlazemo sad :roll: :roll:

BTW - Zasto bas oni? Nisu oni jedini NK klubovi ovdje?? :D :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 16:07

trening u 18.00,jeli tako?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2011, 16:12

Raja ako dovedu Skoru,Ibrahima i golmana (Mujkic,Bandovic,Hadzija - sva trojica su dobri ali ovaj srednji bi bio idealan :mrgreen: ) te zadrze sve igrace (Vucina i Pixi zadrzani,ostaju jos Bane, Lede,Torlak i Hadzija) ja bih bio prezadovoljan. Ovdje sam naravno uracunao Haskica i Smigalovica.

Ako vec sve bude ovako onda malo o pojedinostima.
-Sa Skorom potpisati na 3 godine,njemu je 30 i siguran sam da moze igrati jos 3 g odine na vrhunskom nivou u Sarajevu.
-Ako golman bude Hadzija onda potpisati na 2 godine a ako budu Mujkic ili Bandovic na 3 ili 4 minimalno.
-Sa Ledetom i Torlakom probat produzit na 2 godine pa ga/ih prodati na ljeto. Probati i vise naravno ali tesko da to bude i jedna godina a kamo li 2 ili 3.
-Hadziji ponuditi dozivotni ugovor :mrgreen:
-Sa Ibrahimom iz Gradine bez 4 god ne treba ni poceti pregovore jer momak je 93 godiste i velika nada,pustit ga 2-3 godine u Sarajevu da sazrije a onda uzet lovu.
-Sto se tice Vucine,Baneta i Pixija,imaju jos godinu ugovora. Sad nek vide da imaju redovna primanja uz neke premijce i ponuditi im na zimu da produze na jos godinu,tj do ljeta 2013. Bane i Vucina po 30 ce imati brzo,tesko da se mogu prodati vani a u Sarajevu mogu biti glavni igraci.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 16:14

padobranac1978 je napisao/la:trening u 18.00,jeli tako?
da
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 16:17

Megamon je napisao/la:
da
hvala drug,idem sa posla ;) pa reko da se nije nesto promijenilo 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 16:20

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
da
hvala drug,idem sa posla ;) pa reko da se nije nesto promijenilo 8-)
Nabaci nam par slika, ako ti ne bude teško ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jun 2011, 16:31

Koji je ovo lijep osjecaj..

Navikao sam oduvjek da svaki nas tim koji izbori nastup u Evropi rasproda sve sto valja i onda se bruka od levata..

Vidjeti tim iz tvoje drzave koji se pojacava pred evropske nastupe-NEPROCJENJIVO!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 16:33

Nikad vise clanova uprave nism vidjeo na jednom mjestu do danas(Hadzialagic,Redzepagic,Hadziomerovic i jos je pun k... nakvih bilo),helem nije to tema danasnjeg programa.
Pa reko da pocnem :
- Trening kreno u 10:00 svi su bili tu + Kojasevic (kojeg su svi mezili) i Scepo
- Na treningu prisutan Plisek koji je samo saa streno gledo sta se desava
- Najbolji potez na treningu,Haskic koji je sa nekih 35 m dao gol Hodzicu i od svih igraca i navijaca dobio aplauz
- Na kraju treninga svi krenuli kad Plisek ih vrati (napravili s u krug i tu je nesto njima pricao)
- Veceras trening u 18:00
-Ko krene nek ponese par baklji,jer ce biti veselo
Sa našeg foruma izvještaj :D
Posebno mi se sviđa ovo za Haskića 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 16:35

Ček, jel' oni i dalje treniraju u FOjnici il' ?!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 16:37

GunnerS je napisao/la:Ček, jel' oni i dalje treniraju u FOjnici il' ?!
Mislim da sutra ili prekosutra idu u Međugorje ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 16:38

Kad su pripremne tekme, mislim ako ih ima ?! I s kim ?!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 16:51

Meni je drago sto se dogovorilo(ako se dogovorilo) sa Hadžidžulbićem,to sto on ima 35 to je za mene samo plus,neznam sto neki spominju star vako nako,pa brate dragi nemisli se ostajati na jednom golmanu 3 godine(pa nije Alaim dede mi :mrgreen: ) covjek nek brani jedznu sezonu kako valja,extra od njega...na kraju krajeva sve da ti je dosao golman i od 25 opet bi ga prodao na kraju sezone za nesto sitno...ovako ovaj golman je iskusan,po meni vrlo dobar,i kako kazem godine ne igraju nikakvu ulogu,da se radi o nekoj ozbiljnoj ligi u kojoj se ekipa drzi na okupu po 5 godina onda bi mozda i nasao zamjerku,ovako u ligi gdje se svake godine promjeni pola sastava to ne predstavlja nikakav problem...ja od njega ocekujem uspjesnu sezonu i to je najbitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 16:54

dzenan01 je napisao/la:
Nikad vise clanova uprave nism vidjeo na jednom mjestu do danas(Hadzialagic,Redzepagic,Hadziomerovic i jos je pun k... nakvih bilo),helem nije to tema danasnjeg programa.
Pa reko da pocnem :
- Trening kreno u 10:00 svi su bili tu + Kojasevic (kojeg su svi mezili) i Scepo
- Na treningu prisutan Plisek koji je samo saa streno gledo sta se desava
- Najbolji potez na treningu,Haskic koji je sa nekih 35 m dao gol Hodzicu i od svih igraca i navijaca dobio aplauz
- Na kraju treninga svi krenuli kad Plisek ih vrati (napravili s u krug i tu je nesto njima pricao)
- Veceras trening u 18:00
-Ko krene nek ponese par baklji,jer ce biti veselo
Sa našeg foruma izvještaj :D
Posebno mi se sviđa ovo za Haskića 8-)
Haskic i Alen Skoro=dominantni napadaci :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 jun 2011, 17:08

Hoće li biti Dženo prvi pomoćnik ?
FORZA MARŠAL !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 17:11

[youtube][/youtube]

A gledajte kakv je gol dao Dini...bas golcina jbt...

Joj spice, kad vidim ovoliki broj Hordasa, adrenalin poraste...a zamislite prodjemo ovaj Orebro, pa neki velikan na Kosevo dodje...kakva bi to ludnica bila :lol:

U stvari, ocekujem ludnicu vec protiv Orebra na Kosevu, ako izvucemo doabr rezultat :lol:

@hodzo :lol:

tako jucer rece Rizvanovic...valjda hoce
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 28 jun 2011, 17:12

Cuvajte Hadžiju on je Bog!

Hadžiđulbic,Hadžiđulbic............

Pozz Sarajevskoj raji!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 17:15

hodža je napisao/la:Hoće li biti Dženo prvi pomoćnik ?
Hoce...i apsolutno prava stvar 8-) ostat ce i Selimovic sto je sad bio sa Mirzom

Znaci za zakljucenje ove igracke krizaljke,potrebo je produziti ugovore Torlaku,Hadziji,Ledetu,potpisati ove iz Banovica,dovesti golmana i Alena Skoru,ako se Bane moze zadrzati(a moze i vjerovatno hoce) i to je to,top topova,sve preko i neki eventualni bonusi tipa neki strasan vezni igrac ce biti svrsavanje(a sve ovi ti je na dlanu,i tu pristupacno,nikakva fizika i znanje ti netreba i neko naprezanje i guzvanje)...i ovaj mali iz Gradine po mojim saznjanjima je zavresena stvar...ocito kad se budu potpisivali ugovori,i produzavali ovi sto trebaju to ce uraditi svi u jednom danu,bit ce heben press :)

Pa brat bratu,kad vidis u ekipi zajedno Torlak,Kojasevic,Muharemovic,Pehlic,Skoro...zivotami da propisas krv od srece :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZLi

Post Postao/la ZLi » 28 jun 2011, 17:27

A kad vidis u ekipi zajedno Torlak,,Muharemovic,Pehlic,Skoro,Haris Handzic,Comor,Obuca...zivotami da propisas krv od srece,jos samo da dovedu kojeg igraca a da nije napadac bilo bi dobro,recimo jednog veznog sto fali itekako...Recimo da IRFAN pokusa dovesti Anesa Haurdica iz Jabloneca bilo bi sve tek za 10....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987 i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []