Predstavljen Silvio. Gledao sam ga par puta ove sezone ,recimo protiv Seville i sada u finalu protiv Porta, na mene je ostavio dobar utisak .
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

http://www.defensacentral.com/real_madr ... eal-madridjuznjak> je napisao/la: Predstavljen Silvio. Gledao sam ga par puta ove sezone ,recimo protiv Seville i sada u finalu protiv Porta, na mene je ostavio dobar utisak .
.................Joel/Asenjo...............Tribalian je napisao/la:@ Juznjak kako bi izgledao trenutni sastav Atletika? ako te ne mrzi da napises.Ipak je tvoj klub u pitanju

L-Train je napisao/la:ako prodate Aguera,moze li se ocekivati jos kakvih pojacanja ?
Ako dobijete Aimara,postati cete mi jos draziTribalian je napisao/la:Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.
Adi ja navijam za MalaguAdi_Zepce je napisao/la:Ako dobijete Aimara,postati cete mi jos draziTribalian je napisao/la:Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.
Tribalian je napisao/la:Adi ja navijam za MalaguAdi_Zepce je napisao/la:Ako dobijete Aimara,postati cete mi jos draziTribalian je napisao/la:Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.