Gil je bio pun skandala ali vise od svega je volio Atleti zato ga treba postovati,inace mene podsjeca na Tonya Soprana

D.E.P Legendo
L-Train je napisao/la:ako prodate Aguera,moze li se ocekivati jos kakvih pojacanja ?
Naravno ,bas je Manzano danas izjavio da ce doci neki napadac koji je na Aguerovom nivou (Osvaldo ). Ono sto me posebno raduje je izjava Manzana u vezi Forlana ,kaze Manzano da su Forlan (Dios)i njegov agent odbili sve ponude te da su u Atleticu presrecni sto ce moci racunati na njega u predstojecoj sezoni .Izjavio je jos da bi volio da ima Borju na sredini terena te da je cilj ove sezone biti odma iza Reala i Barce . Inace meni je licno zasmetalo sto nije u krug favorita za plasman u LP uvrstio Athletic ,naime spomenuo je Villareal,Malagu,Sevillu , Villareal i Valenciu a nije Baske koji imaju najjacu generaciju u poslednjih 20 god po meni ,Munain,San Jose,Lorente,Herrera, Javi Martinez itd.
Danas se i De Gea oprostio od Atletica ,te izjavio da ce ga nositi zauvjek u srce(mrs bre u kuratz

) Izgleda da su za njega inkasirali 29 mil Eura

Znaci prodajom Kuna bice nekih 80 -tak mil Eura za pojacanja

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡