Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

L-Train
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la L-Train » 27 jun 2011, 21:14

juznjak> je napisao/la:Ne sjecas se ili nisi pratio sta je pricao prije par mjeseci? npr ako se sjecas izjave '''prije ce se Torres vratiti nego sto cu ja napustiti Atletico'' evo De gea "es mas facil que vuelva torres,que yo me vaya del atletico"

ako nista dobro su ga unovcili ...negdje oko 25 mil Eura , sa tim parama vjerovatno ce se dovesti neki extra igrac.Jedva cekam da Joel Rables dobije priliku ,kazu da ce biti bolji od De Gee,a tu je jos Asenjo .
zaista,nisam znao za ovu izjavu,ali sta je tu je ;)

bar ste dobili dosta para i vec imate dostojne zamjene za De Geau 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jun 2011, 18:09

slika

Predstavljen Silvio. Gledao sam ga par puta ove sezone ,recimo protiv Seville i sada u finalu protiv Porta, na mene je ostavio dobar utisak . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 jun 2011, 21:48

juznjak> je napisao/la: Predstavljen Silvio. Gledao sam ga par puta ove sezone ,recimo protiv Seville i sada u finalu protiv Porta, na mene je ostavio dobar utisak . 8-)
http://www.defensacentral.com/real_madr ... eal-madrid
Cini se da nece dugo pred Frentesima koji su ga vec osudili: "Cast mi je sto igram u istoj ligi kao i Cristiano, on je najbolji igrac na svijetu", jbga Silvio, nije ti to trebalo :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jun 2011, 22:51

Mnogo glupa izjava ,umjesto da kaze da mu je cast igrati za najveci klub na svijetu 8-) on se ulizuje kristini ...

Inace Forlan odbio pet odlicnih ponuda i zeli ostati u pateticu ,samo m ise cini da ga Caminero ne zeli zadrzati ,nisam cuo nijednu konkretnu izjavu povodom Forlana :roll:

Legende Atletica Futre i Simao kazu za svog zemljaka Silvia da ce biti veliko pojacanje .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 jun 2011, 22:55

Ma pita se i Manzano nesto, on je rekao da zeli Forlana. Samo da i njega ne sjebu ko Quiqueta i Aguirrea, obecali im svasta, ispunili nista :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jun 2011, 01:06

@ Juznjak kako bi izgledao trenutni sastav Atletika? ako te ne mrzi da napises.Ipak je tvoj klub u pitanju :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jun 2011, 11:49

Tribalian je napisao/la:@ Juznjak kako bi izgledao trenutni sastav Atletika? ako te ne mrzi da napises.Ipak je tvoj klub u pitanju :)
.................Joel/Asenjo...............

Silvio......Godin.....Dominguez......Luis Filipe

Gabi..........Suarez................Ellias.

Reyes...........Forlan..............Juanfran

Negdje procitah da ce Manzano igrati formaciju 4-3-3 ,dakle napadacki ....

Cristiano: "Silvio es uno de
los mejores laterales de Europa"

Evo revansirao se Cristiano Silviu :D kaze da je Silvio jedan od najboljih bekova u Evropi 8-)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 jun 2011, 12:14

ako prodate Aguera,moze li se ocekivati jos kakvih pojacanja ?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 jun 2011, 12:41

Lendoiro: "Atletico nam pokusava oteti Adriana" :D E moj Lendoiro, kad si ti njih "pljacko" niko ti nije nista reko, e sad kad je doslo vrijeme za naplatu nista ti ne valja :D Nadam se da cete im samo zbog onoga 2000. sto se desilo otet pola momcadi, bas kao sto su i oni vama.

btw. Ovaj Lendoiro neodoljivo podsjeca na Jesusa Gila :D

slika

slika

Jeo majku ja i dalje mislim da je Gil kupio Ligu 96-te :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jun 2011, 22:21

Gil je bio pun skandala ali vise od svega je volio Atleti zato ga treba postovati,inace mene podsjeca na Tonya Soprana :D
slika slikaslika
D.E.P Legendo
L-Train je napisao/la:ako prodate Aguera,moze li se ocekivati jos kakvih pojacanja ?

Naravno ,bas je Manzano danas izjavio da ce doci neki napadac koji je na Aguerovom nivou (Osvaldo ). Ono sto me posebno raduje je izjava Manzana u vezi Forlana ,kaze Manzano da su Forlan (Dios)i njegov agent odbili sve ponude te da su u Atleticu presrecni sto ce moci racunati na njega u predstojecoj sezoni .Izjavio je jos da bi volio da ima Borju na sredini terena te da je cilj ove sezone biti odma iza Reala i Barce . Inace meni je licno zasmetalo sto nije u krug favorita za plasman u LP uvrstio Athletic ,naime spomenuo je Villareal,Malagu,Sevillu , Villareal i Valenciu a nije Baske koji imaju najjacu generaciju u poslednjih 20 god po meni ,Munain,San Jose,Lorente,Herrera, Javi Martinez itd.

Danas se i De Gea oprostio od Atletica ,te izjavio da ce ga nositi zauvjek u srce(mrs bre u kuratz :D ) Izgleda da su za njega inkasirali 29 mil Eura :shock: Znaci prodajom Kuna bice nekih 80 -tak mil Eura za pojacanja :o

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 jun 2011, 23:00

50 miliona za pojacanja i 30 za djep Caminera, Cereza i Gila, pa neka dijele :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2011, 23:06

Atletico bi mogao dobro da zaradi ovo ljeto već se slilo 20 mil za De Gea-u još da utopite Aguera za 45 mil nekom i Forlana bar za cenera i eto veselja za 75 mil mogao bi se solidno obnoviti igrački kadar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 jun 2011, 23:07

hajde budite dobri i prodaj te nam Aguera za 35+ storari i svi sretni ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2011, 14:22

Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jun 2011, 16:07

Tribalian je napisao/la:Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.
Ako dobijete Aimara,postati cete mi jos drazi :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jun 2011, 16:23

Manzano: "Forlan ostaje ovdje jos dvije godine i ja sam sretan zbog toga"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2011, 16:40

Adi_Zepce je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Malopre sam video da je Atletiku prioritet da dovede Pabla Aimara (31) iz Benfike.On nije na prodaju,ali verovatno ce se dogovoriti nesto.
Adi ja navijam za Malagu :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jun 2011, 18:22

Tribalian je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Adi ja navijam za Malagu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: dobro je i to,bolje i za njih nego za Real ili Barcu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jun 2011, 19:03

Forza Malaga :mrgreen: bas su gotivan klub prije svega zbog navijaca posebno Frente bokeron 8-)

Izgleda da je ovo zamjena za De Geu , 19 god i po intervencijama neodoljivo podsjeca na njega :?
[youtube][/youtube]

Inace Kun blizu Juvea ,cini se da ce pristati na 35 +neki igrac ? recimo Giovinco je meni extra igrac sto ne traze njega ?! Spominju se Borja ,Rossi i Zarate kao zamjena za Kuna .

Sto se tice Pablita pa da je to onaj Aimar od prije 3-4 sezone pa ajde ali on sada ima 31 god :cry: inace meni oduvijek jedan od drazih igraca .

Pulido i Koke pozvani u repku za svjetsko prevenstvo do - 20 god koje ce se odrzati u Columbiji .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 13:49

Oficijalno Gabi se vraca u Atletico . Veliko pojacanje svakako ,Colchonero je u srcu a pokazao je klasu u Zaragozi gdje sa svojih 10 golova obezbjedio opstanak Aragoncima ...obzirom da je igrac sredine terena 10 golova nije mala stvar .Vidim da su i navijaci prezadovoljni ovim pojacanjem koje je iznosilo 3 mil Eura jer mu sljedece godine istice ugovor . Znaci sljedece sezone na sredini terena sa Mariom i Gabiem ima da se igra tiki -taka , jos ako dodje Arda ili Borja ... 8-)
Inace i Shity se ukljucio u borbu za kuna, eto idealan klub za placenike pa neka ide tamo .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.