mislim da si rekao punu istinu, a pogotovo što se tiče stadiona, pa i slažem se korak po korak, pa ćemo dobiti ekstra stadion abd, samo polako...cunami je napisao/la:Ma ne moze nista preko noci.Mi bi i pravili i stadion,i dovodili igrace i jos bi stabilizovali klub u novcanom smislu.Je li mislis da je Velez za to odmah spreman?Mislim da nema smisla trazit skoro sve u isto vrijeme.Nama je vazno da se radi u klubu,da se klub pomalo stabilizuje,da pocinjemo licit na klub nakon rasula prosle godine.Nama je sad vazna stabilizacija,pa igracki kadar za iducu sezonu jer pripreme pocinju danas,tako sam procitao,a trebala bi ekipa krenut u Francusku sredino jula a sto se mene tice,nek se sa stadionom pocne polako pa neka traje i par godina ali da Velez dobije normalan stadion,uslovan ako se vec nema namjeru pravit u SjevernomAlemC85 je napisao/la:malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma ovo je nasa realnost.Velez nije u takvoj poziciji da radi sve odmah.I stadion,i vraca dugove i slaze igrace za iducu sezonu se prevelik zalogaj trenutno za Velez.Nama treba da se klub dovede u normalu,ne trebaju nama neka extra pojacanja koliko nam treba da se uvede red i sistematski rad unutar kluba i uprave a onda se sve veze jedno za drugo,od igraca i pojacanja pa do stadiona.Nama treba da Velez pocne prodavat svoje igrace kao sto radi Zeljo,ali do gradnje stadiona mislim da cemo jos neko vrijeme pricekat ali nadat cu se da se varam i to zestokoAlemC85 je napisao/la:mislim da si rekao punu istinu, a pogotovo što se tiče stadiona, pa i slažem se korak po korak, pa ćemo dobiti ekstra stadion abd, samo polako...cunami je napisao/la:Ma ne moze nista preko noci.Mi bi i pravili i stadion,i dovodili igrace i jos bi stabilizovali klub u novcanom smislu.Je li mislis da je Velez za to odmah spreman?Mislim da nema smisla trazit skoro sve u isto vrijeme.Nama je vazno da se radi u klubu,da se klub pomalo stabilizuje,da pocinjemo licit na klub nakon rasula prosle godine.Nama je sad vazna stabilizacija,pa igracki kadar za iducu sezonu jer pripreme pocinju danas,tako sam procitao,a trebala bi ekipa krenut u Francusku sredino jula a sto se mene tice,nek se sa stadionom pocne polako pa neka traje i par godina ali da Velez dobije normalan stadion,uslovan ako se vec nema namjeru pravit u SjevernomAlemC85 je napisao/la:malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
-
brato brato
- Kontakt:
jedan mi je covjek rekao iz Veleža , kad odu u francusku i kad se budu vracali pozvat ce neki klub iz francuske da dode u Mostar da igraju protiv nas prijateljsku utakmicu i kao oni ce doc tu vidit ce da stadion i nije bas najbolji i da ce pomoc donirat reflektore kao neki dogovor.. sad koliko je to tacno ostaje da vidimo ..zz
meni se čini da oko ovih priprema u francuskoj i svega ostalog ima možda i Vahinog masla, ko zna...
Svasta se moze desit.Ovaj odlazak u Francusku je ogroman korak naprijed za klub jer se radi nesto,pocelo se radit koliko toliko normala i samo da potraje a iskreno,mozda je to neki dogovor gore u Francuskoj.Nama je vazno da se klub stabilizuje,da ne tavori na dnu lige ovakve,da nam GOSK i Travnik budu ispred nas i treba se pocet radit normala,da se pocnu prodavat igraci iz Veleza,da se radi normala,da se pocne stadion obnavljat,da se radi sistematski i najvaznije,da se ulaze koliko moze u omladinski pogon jer su nam predpioniri prvaci drzave a treniraju na terenu gdje bi i konj nogu slomiobrato brato je napisao/la:jedan mi je covjek rekao iz Veleža , kad odu u francusku i kad se budu vracali pozvat ce neki klub iz francuske da dode u Mostar da igraju protiv nas prijateljsku utakmicu i kao oni ce doc tu vidit ce da stadion i nije bas najbolji i da ce pomoc donirat reflektore kao neki dogovor.. sad koliko je to tacno ostaje da vidimo ..zz
Znaci,ima materijala samo treba da se pocne radit kako treba a ove pripreme se idu preko agencije jer je to normalno u evropi,tako svi rade i zakazuju se utakmice preko agencija
kako protiče ili kako je protekla prozivka, ko je bio a ko nije itd, hvala...
Novi igrač hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića je Makedonac Goran Gančev, doskorašnji član sarajevskog Željezničara.
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.
Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića,
nista od ganceva, prava steta, extra stoper!! iako je bilo prica da bi mozda ostao al nista, idemo dalje....
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.
Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića,
nista od ganceva, prava steta, extra stoper!! iako je bilo prica da bi mozda ostao al nista, idemo dalje....
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
nino hrastek
- Kontakt:
Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
ako je istina bolje da vam ne dolazinino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra
-
nino hrastek
- Kontakt:
pa kakav je igrac sta igra
igra centarhalfa tj. u moderno doba, ako iko zna šta to znači, igra stopera ili štopera kako god hoćeš i taj ti je specijalista za penale....nino hrastek je napisao/la:pa kakav je igrac sta igra
Tooooooooooooooooooooooooooooooo rijesili smo ga senino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da potpise 10-godisnji ugovor. Mislim, za nas bi bilo najbolje ! 
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
jedini hendikep, čini mi se bit će odlasci okića, gančeva i hadžiđulbića, a što se tiče ćemalovića pravi veliku grešku po meni, prvo bi se trebao dokazati u veležu, pa tek onda da ga prodamo ali eto, sam je birao svoj put...idemo dalje
drago mi je što pera i goca sigurno ostaju u veležu...
drago mi je što pera i goca sigurno ostaju u veležu...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Hadzidzulbica nece jer on, realno receno stari, i vec sada mu ostaje jos 2-4 godine maksimalno i on se mora penzionisati. Njegove zlatne godine su prosle u Velezu i za to mu neizmjerno hvala jer nam je stvarno puno znacio. Ali sada je i njemu pametnije da uzme malo vise love gdje moze a i nama je pametnije da se baziramo na mladjeg golmana, kao Ostrakovica a i Bobic ja vjerujem da ce biti solidan golman uskoro.
Sto se tice Ganceva i Okica - to da. Pogotovo Okic.
Sto se tice Ganceva i Okica - to da. Pogotovo Okic.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
čini mi se da ćemo opet imati jaku odbranu kada dođe tarik cerić, a vezni red je svakako po meni vrlo dobar, ali opet problemi u napadu, šteta, da je okić ostao, ne bi bilo potrebe za novim napadačem, ali ćemo morati izgleda tražiti ozbiljnu alternativu...
- Titova-Juga
- Kontakt:
drH je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooooo rijesili smo ga senino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra![]()
kakvo olaksanje!
Jesmo mozda do sljedece sezone, pljuni me ako tako ne bude.. eto Kadre nama opet... : S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jest Kadra malo nedefinisan fudbaler, ali je meni ipak hiljadu puta drazi od mnogih onih u koje se raja klela i u koje ce se kleti u buducnosti. Kadri hvala za sve golove koje je zabio po drugoj ligi, ono standardno ceka nakon kornera na drugoj stativi, bukvalno zagrljeni "on i vratnica"
i onda pospremanje u mrezu, kralj. Vala mu hvala i za sve majmunske pasove prema nasim golmanima, ko bi nas sekirao na tribinama da nije njega bilo 
Neka ga, ako mene pitate ako nista radi zajebancije na treningu
Covjek je pozitiva samo tak'a 
Neka ga, ako mene pitate ako nista radi zajebancije na treningu
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.