RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ako je istina bolje da vam ne dolazinino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra
-
nino hrastek
- Kontakt:
pa kakav je igrac sta igra
igra centarhalfa tj. u moderno doba, ako iko zna šta to znači, igra stopera ili štopera kako god hoćeš i taj ti je specijalista za penale....nino hrastek je napisao/la:pa kakav je igrac sta igra
Tooooooooooooooooooooooooooooooo rijesili smo ga senino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da potpise 10-godisnji ugovor. Mislim, za nas bi bilo najbolje ! 
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
jedini hendikep, čini mi se bit će odlasci okića, gančeva i hadžiđulbića, a što se tiče ćemalovića pravi veliku grešku po meni, prvo bi se trebao dokazati u veležu, pa tek onda da ga prodamo ali eto, sam je birao svoj put...idemo dalje
drago mi je što pera i goca sigurno ostaju u veležu...
drago mi je što pera i goca sigurno ostaju u veležu...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Hadzidzulbica nece jer on, realno receno stari, i vec sada mu ostaje jos 2-4 godine maksimalno i on se mora penzionisati. Njegove zlatne godine su prosle u Velezu i za to mu neizmjerno hvala jer nam je stvarno puno znacio. Ali sada je i njemu pametnije da uzme malo vise love gdje moze a i nama je pametnije da se baziramo na mladjeg golmana, kao Ostrakovica a i Bobic ja vjerujem da ce biti solidan golman uskoro.
Sto se tice Ganceva i Okica - to da. Pogotovo Okic.
Sto se tice Ganceva i Okica - to da. Pogotovo Okic.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
čini mi se da ćemo opet imati jaku odbranu kada dođe tarik cerić, a vezni red je svakako po meni vrlo dobar, ali opet problemi u napadu, šteta, da je okić ostao, ne bi bilo potrebe za novim napadačem, ali ćemo morati izgleda tražiti ozbiljnu alternativu...
- Titova-Juga
- Kontakt:
drH je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooooo rijesili smo ga senino hrastek je napisao/la:Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra![]()
kakvo olaksanje!
Jesmo mozda do sljedece sezone, pljuni me ako tako ne bude.. eto Kadre nama opet... : S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jest Kadra malo nedefinisan fudbaler, ali je meni ipak hiljadu puta drazi od mnogih onih u koje se raja klela i u koje ce se kleti u buducnosti. Kadri hvala za sve golove koje je zabio po drugoj ligi, ono standardno ceka nakon kornera na drugoj stativi, bukvalno zagrljeni "on i vratnica"
i onda pospremanje u mrezu, kralj. Vala mu hvala i za sve majmunske pasove prema nasim golmanima, ko bi nas sekirao na tribinama da nije njega bilo 
Neka ga, ako mene pitate ako nista radi zajebancije na treningu
Covjek je pozitiva samo tak'a 
Neka ga, ako mene pitate ako nista radi zajebancije na treningu
Support Velez, It's logical! ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kadra je mozda raja, ali zbog toga mi ne treba u Velezu ako zelim ozbiljan klub u buducnosti gledat, tako da, hvala, ali ne hvala...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
pepe_signori
- Kontakt:
Cuj KAdra pozitiva, a ubij se oma molim te.. pa svaku svadju u ekipi , on pocne, svaki strajk on pokrene, svaki belaj on izazove, ako ne igra u 11 ne trbe u klubu , jer onda remeti treninge i ostalo... a vidim zalite cemalovica nosite ga sto dalje od nase avlije, ja mislim da je to potez koji ce otjerat cemalovice totalno iz kluba i iz uprave... valjda cete me razumiti... i z ajazvina i tojagu nesto, oni kao mladi igrac, a da se ne zna sto nije na prozivci trbe asad dobro dobro jaka kazna , pa nek se opamete, ne treba se vise igrati sa velezom...
Buraz, na kojem god treningu sam bio prosle sezone, a bio sam na mnogo vjeruj, Kadra je bio taj koji je zaduzen za zafrkanciju. Mozete vi misliti o njemu sta hocete i kako hocete, ali mu ne mozete osporiti da je bio tu kad mnogi ovi, ponavljam, u koje se raja klela nisu htjeli da znaju za nas, i da je ginuo za crveni dres, onoliko koliko je najbolje znao i mogao. Boze moj, sada je njemu 35 godina ako se ne varam, vrijeme ucinilo svoje, ne moze on igrati vise lopte, ali eto, nije jedini takav, pa trpimo..normala, svakom svoje..
Support Velez, It's logical! ★
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
AKO MOZE NEKO DA KAZE KO JE OVAJ HAJDAROVIC????
JEL OVO ONAJ MOMAK STO JE OTISAO IZ VELAZA U ZELJU KAO KADET,porsle godine bio u ceskoj?
aladin tako nekako se zove???
JEL OVO ONAJ MOMAK STO JE OTISAO IZ VELAZA U ZELJU KAO KADET,porsle godine bio u ceskoj?
aladin tako nekako se zove???
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
EVO KRATKOG INTERVJUA SA STOLETOM
ako je rođen u Požarevcu, u Mostaru ga već smatraju skoro kao domaćim. Riječ je o Goranu Stokiću, desnom bočnom i po potrebi stoperu. Odmah u „glavu“ bilo je pitanje, ostaje li ili ne Goran Stokić u Veležu ?
- Zar ste mislili da ste me se riješili, kroz smijeh je saopštio Stokić i nastavio:
- Ja se sa svojim Veležom na kraju ipak najlakše dogovorim, čime je Goran Stokić potvrdio da će i narednu sezonu biti član Veleža.
Iz objektivnih porodičnih razloga pripremama „Rođenih“ će se priključiti tek u nedelju. Iako poznavajući način rada ovog fudbalera, taj izostanak se neće primjetiti.
- Čuo sam se sa šefom. On mi je preporučio šta da radim do nedelje. Uostalom nakon par dana odmora nisam više ni prestajao sa individualnim radom. U narednoj sezoni idemo i dalje, tamo gdje smo stali u maju mjesecu, jasan je Stokić.
BRAVO MAJSTORE DOBRO DOSAO NAZAD!!!
OSTRAKOVIC
IVETIC KAZAZIC CERIC STOKIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC
ETO ODBRANE I POLA VEZE!!!!
SOLIDA ZA SAD A PRIPREME JOS NISU POCELE
ZAIM IGRA JOS JEDNU SEZONU BAS KAO I MRKVA
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
ako je rođen u Požarevcu, u Mostaru ga već smatraju skoro kao domaćim. Riječ je o Goranu Stokiću, desnom bočnom i po potrebi stoperu. Odmah u „glavu“ bilo je pitanje, ostaje li ili ne Goran Stokić u Veležu ?
- Zar ste mislili da ste me se riješili, kroz smijeh je saopštio Stokić i nastavio:
- Ja se sa svojim Veležom na kraju ipak najlakše dogovorim, čime je Goran Stokić potvrdio da će i narednu sezonu biti član Veleža.
Iz objektivnih porodičnih razloga pripremama „Rođenih“ će se priključiti tek u nedelju. Iako poznavajući način rada ovog fudbalera, taj izostanak se neće primjetiti.
- Čuo sam se sa šefom. On mi je preporučio šta da radim do nedelje. Uostalom nakon par dana odmora nisam više ni prestajao sa individualnim radom. U narednoj sezoni idemo i dalje, tamo gdje smo stali u maju mjesecu, jasan je Stokić.
BRAVO MAJSTORE DOBRO DOSAO NAZAD!!!
OSTRAKOVIC
IVETIC KAZAZIC CERIC STOKIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC
ETO ODBRANE I POLA VEZE!!!!
SOLIDA ZA SAD A PRIPREME JOS NISU POCELE
ZAIM IGRA JOS JEDNU SEZONU BAS KAO I MRKVA
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
haj neka neko napise nesto o ovom Coricu, koju poziciju igra, kakav je i to, vidim na transfermarktu da ima 29 godina!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Stokic je ljudina .. svaka cast ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA
IZDVAJAM SAMO MALI DIO INTERVJUA ZA STRANICU SARAJEVA
U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.
"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.
EMIRE HVALA TI,VRATA NASA SU TI UVIJEK OTVORENA
HADZIDZULBIC HADZIDZULBIC
IZDVAJAM SAMO MALI DIO INTERVJUA ZA STRANICU SARAJEVA
U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.
"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.
EMIRE HVALA TI,VRATA NASA SU TI UVIJEK OTVORENA
HADZIDZULBIC HADZIDZULBIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.