FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 20:14

GunnerS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Eh sad ide 7 dana treninga u Sarajevu...taman da imamo na oku sve,sta dolazi i kako se radi :) bit ce i koja prijateljska
Jel' odmaraju u rajvosa pa onda u međugorje ?! Il je i to mahalska ?!
Sad covjek na TV-u kaze,da ce biti 7 dana u Sarajevu... a i logicno mi je nekako,pa da u Medjugorju odrade zavrsne pripreme pred Svedsku
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 jun 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 20:15

koji čo'ek :D A dobro, onda se mogu malo i pogledat, pogotovo ako bude kakvih prijateljskih u tih 7 dana ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 20:17

GunnerS je napisao/la:koji čo'ek :D A dobro, onda se mogu malo i pogledat, pogotovo ako bude kakvih prijateljskih u tih 7 dana ;)
FTV radila reportazu iz Fojnice,izmedju ostalog i novi trener davao izjavu :mrgreen: i tako malo se pricalo,pa u tom prilogu se spomenu da sutra dolaze,i onda ide ovdje 7 dana ,bit ce dvije prijateljske
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 20:17

zlaya_tm87 je napisao/la:na prvi pogled mi se ucini da vas je i Obama pojacao :mrgreen:

slika
:lol: al gle dole komentara

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 20:19

miky_hz je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:koji čo'ek :D A dobro, onda se mogu malo i pogledat, pogotovo ako bude kakvih prijateljskih u tih 7 dana ;)
FTV radila reportazu iz Fojnice,izmedju ostalog i novi trener davao izjavu :mrgreen: i tako malo se pricalo,pa u tom prilogu se spomenu da sutra dolaze,i onda ide ovdje 7 dana ,bit ce dvije prijateljske
Super...:)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 20:30

A Plisek im i imena zapamtio :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 28 jun 2011, 20:37

S kim igramo prijateljske ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jun 2011, 20:49

Cekaj ba ljudi jesam ja zalutao na temi :D :D
Kolko samo nekih turbulencija ovih dana da covjek ne povjeruje ,hajd nek konacno i neke fine vijesti da dolaze iz kluba al bi ovaj dolazak Skore sto bi me obradovao ma drama,i jos jedna stvar malo mi neobicno sto cemo malo pripremnih utakmica odigrat pred orebro ovi iz reportaze sa ftv(koja je vrlo dobra uradjena)rekli su da igramo u hadjicima jednu i protiv slavije u Sarajevu a generalka protiv splita u Splitu al et vidjecemo sa ovim igrackim kadrom ako sve bude kako treba za evropu nisam toliko optimistican jer bojim se neuigranosti ekipe nego zbog kvaliteta protivnika ali zato domace prvenstvo jedni od glavnih konkurenata sigurno 8-) :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 20:54

Silkoni je napisao/la:Odkle vam info za Vidovica? Hvala pozzzzz :D
Od MOS-a - mahalsko-obavještajna služba :mrgreen:
doduše, ovaj tebra rijetko kad fuli
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 28 jun 2011, 21:02

Giallorossi je napisao/la:S kim igramo prijateljske ?
Sa Slavijom,vjerovatno u subotu.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jun 2011, 21:03

Danas sam bio prezauzet pa me zanima jeli bilo kakvih losih momenata i sranja od Fazlagica i kompanije i imal naznake za njihove mutne radnje :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 21:04

-A- je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:S kim igramo prijateljske ?
Sa Slavijom,vjerovatno u subotu.
Da i to dvije utakmice.Prije podne jedna ekipa a navece' druga

@dirk

gov-na su u kanalizaciji a saht smo zatvorili tako da ne mogu izaci :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jun 2011, 21:30

To mi se svidja, samo trebamo biti fer i otvoriti kakve piljare i zaposliti Focica, Agima i ostale piljare kada dobiju otkaz u nasem voljenom klubu :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 jun 2011, 21:41

Ovih dana aktuelan je novi povratak Alena Škore u redove Fudbalskog kluba Sarajevo.

U narednom periodu očekuje se da Sarajevo i ovaj vrsni napadač dogovore saradnju, što bi bordo timu itekako značilo u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine naredne sezone.

Da postoji obostrano interesovanje za saradnju između Alena Škore i Sarajeva, potvrdili su u razgovoru za SportSport.ba član Uprave bordo tima Irfan Redžepagić i sam Škoro.

"Alen se nalazi na odmoru na moru i kada se vrati neke stvari će biti jasnije. Nama je svakako u interesu da postignemo dogovor i da Škoro ponovo obuče dres svog kluba", kazao je Redžepagić.

Škoro je istakao kako njegova želja za povratkom u redove Sarajeva nikada nije ni bila upitna, ali...

"O povratku u Sarajevo u ovom trenutku ne mogu reći mnogo, sve dok ne dobijem papire iz Meksika. Očekujem da ću završiti tu papirologiju svaki dan i naon toga će valjda biti nešto i konkretno. Što se tiče moje želje za povratkom na Koševo, to ne trebam posebno ni pričati. To se zna", rekao je Alen Škoro za SportSport.ba.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 21:43

Dirk je napisao/la:To mi se svidja, samo trebamo biti fer i otvoriti kakve piljare i zaposliti Focica, Agima i ostale piljare kada dobiju otkaz u nasem voljenom klubu :D
Kopaju oni rupe lagano sebi,sad je na ovim samo da ih zakopaju :mrgreen:

slika

Da nebude da im nije najavio :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 21:59

Po pričama ljudi koji su bili u Fojnici, Plišek odlično radi svoj posao. Već je sve isplaniro do kraja priprema, svaka čast. Da je bio tu od početka priprema, ne bih se sekunde brinuo za prolazak "Rebra" :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 22:06

dzenan01 je napisao/la:Po pričama ljudi koji su bili u Fojnici, Plišek odlično radi svoj posao. Već je sve isplaniro do kraja priprema, svaka čast. Da je bio tu od početka priprema, ne bih se sekunde brinuo za prolazak "Rebra" :D
Navodno je nekima nakon treninga napor bio i vode se napit'. :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2011, 22:06

dzenan01 je napisao/la:Po pričama ljudi koji su bili u Fojnici, Plišek odlično radi svoj posao. Već je sve isplaniro do kraja priprema, svaka čast. Da je bio tu od početka priprema, ne bih se sekunde brinuo za prolazak "Rebra" :D

pa covjek ce sve nadoknaditi ne sekiraj se nista rebro pada, pokorit cemno skandaviju aBd, ne sumnjam ni sekunde u nas prolaz stim sto jako lose igraju prema dosada sto sam vidio tj 2 tekme da imaju jako losu odbranu, primit ce minimalno 2 na plasticnoj kod njih tamo a u Sa im je jadna majka!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 22:08

bilo ih je sto su povracali 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:13

Plisek iz vedra neba pa u rebra :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.