FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 22:14

Rule_hz je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Po pričama ljudi koji su bili u Fojnici, Plišek odlično radi svoj posao. Već je sve isplaniro do kraja priprema, svaka čast. Da je bio tu od početka priprema, ne bih se sekunde brinuo za prolazak "Rebra" :D

pa covjek ce sve nadoknaditi ne sekiraj se nista rebro pada, pokorit cemno skandaviju aBd, ne sumnjam ni sekunde u nas prolaz stim sto jako lose igraju prema dosada sto sam vidio tj 2 tekme da imaju jako losu odbranu, primit ce minimalno 2 na plasticnoj kod njih tamo a u Sa im je jadna majka!!!
Treba ovdje stavit tekmu oko 4-5 nek se cvare na 35 stepeni, oni bi dehidrirali :lol:
P.S. Protiv Slavije obavezno na plastici igrati, bice nam od koristi u Švedskoj ;)

@padobranac Daj još koju info za nas obične smrtnike :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 22:36

"Sarajevo slaže igrački kadar"

Prema nezvaničnim informacijama večeras bi Alen Škoro trebao da se dogovori sa upravom Sarajeva o detaljima i dužini ugovora.

Miloš Vidović je na korak od potpisa , ovaj igrač je nezadovoljan zbog dugovanja koje Olimpic ima prema njemu pa je odlučio da ga napusti. U toku sedmice pregovori bi se trebali finalizirati i on bi trebao postati novi član ekipe sa Koševa.

Emir Hadžidžulbić će potpisati na godinu dana i njegovim dolaskom je riješen problem golmana.

I sa ovim igračima prelazni rok za tim sa Koševa nije završen!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 jun 2011, 22:40

Ako je ne osvojim ove godine necemo nikad ja jarane sam ubijedzen ko da je zadnje kolo a mi imamo 4 boda prednosti :P !
Šalim se imamo dobro stanje u klubu bar za sada svi smo optimisti s ovim novim ljudima ostaju nam bitni igraci , doci ce akobogda novi / stari Škoro i imat cemo jaku i dobru ekipu koja treba da se uigra i dobili smo jednog dobrog trenera jer ko malo zna o njemu reci ce da je dobar trener i da je mnogo bolji od Mirze .

Do zadnjeg dana zivota mog Samo Sarajvo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2011, 22:43

ovo je igracki kadar za BLISTAVU JESEN, a onda zimski prelazni rok za ZLATNO PROLJECE :D 8-) ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:44

Je l' to kojasevic povrac'o :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 22:48

Megamon je napisao/la:Je l' to kojasevic povrac'o :lol:

aha :mrgreen: ,Hadzije nije bilo nikako :oops:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:49

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Je l' to kojasevic povrac'o :lol:

aha :mrgreen: ,Hadzije nije bilo nikako :oops:
Hadjija je bio nesto bolestan,uglavnom nije nikakv belaj.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 22:49

Bio je danas,nemoze cojk dvaput u godinama je :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 22:50

miky_hz je napisao/la:Bio je danas,nemoze cojk dvaput u godinama je :mrgreen:
:lol: :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 jun 2011, 22:57

ljudi usps e edeji ja prijavit na ovaj forum nije mi islo hehehe ali moram aj isceram novi hordas koji je tu uz vas i selam svima od mene
Samo Sarajevo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jun 2011, 22:57

Ja neznam sta je Pixiju, jednom sam ranije usao na tekmu i lik kod korner linije povraca dusu ispusta.... :( :( :( .....ovaj ce mu na treningu dusu izvaditi, trebalo bi otici odnijeti mu kakvog voca dok su jos u Fojnici :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jun 2011, 22:58

kanarinac je napisao/la:ljudi usps e edeji ja prijavit na ovaj forum nije mi islo hehehe ali moram aj isceram novi hordas koji je tu uz vas i selam svima od mene
jarane ja te nista ne kontam,majke mi... :shock:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 jun 2011, 22:59

padobranac1978 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi usps e edeji ja prijavit na ovaj forum nije mi islo hehehe ali moram aj isceram novi hordas koji je tu uz vas i selam svima od mene
jarane ja te nista ne kontam,majke mi... :shock:
heehheeh druze vjeruj da i ja sad sam ne kontam sta sam napisao J**+ me tastatura bice bolje
Samo Sarajevo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 23:03

ado-hz je napisao/la:Ja neznam sta je Pixiju, jednom sam ranije usao na tekmu i lik kod korner linije povraca dusu ispusta.... :( :( :( .....ovaj ce mu na treningu dusu izvaditi, trebalo bi otici odnijeti mu kakvog voca dok su jos u Fojnici :D
:mrgreen:

Neka, nek im duše vadi. Sumnjam da će im više nakon treninga prva stanica biti kafana. Biće samo jedna misao u glavi: kreveeeet.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 23:05

Vidi Pixija nema na FBu, u ova doba vazda online... :lol: :lol: Plisek Plisek sta im uradi...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2011, 23:06

Raja tesko da cemo dobit Skoru za Europu,mozda u zadnji dan ali nije ni to lose. Ali ako dođe uopste bice za lige spreman 1000%. Imace dovoljno vremena da se uigra a i fizicki spremi, ocekujem da eksplodira u PL.

Za Europe, bar prvo kolo bi se snasli Obuca i Haskic/Haris(da me ne naruzi onaj ZLi).

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jun 2011, 23:06

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ja neznam sta je Pixiju, jednom sam ranije usao na tekmu i lik kod korner linije povraca dusu ispusta.... :( :( :( .....ovaj ce mu na treningu dusu izvaditi, trebalo bi otici odnijeti mu kakvog voca dok su jos u Fojnici :D
:mrgreen:

Neka, nek im duše vadi. Sumnjam da će im više nakon treninga prva stanica biti kafana. Biće samo jedna misao u glavi: kreveeeet.[/quoj

Ja se samo nadam da cemo fizicki biti spremni svaku tekmu 120min jer u ovoj usranoj ligi samo fizicka sprema igra ulogu, tehnicki toliko nije ni bitno kad se seljaci udaraju,zato nek ih dobro Plisek napuca da pucaju od snage ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2011, 23:08

a onda da nedaj boze ispadne da bojkotuju trenera ko sto si maleni uradili :D :D ... sa plisekom ce nasi ako budu poslusni napravit samo takvu karijeru!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 23:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi Pixija nema na FBu, u ova doba vazda online... :lol: :lol: Plisek Plisek sta im uradi...
Neka, sutra će opet da povraća :lol:

edit: aha, nema ga večeras, ne skontah. Naravno, krevetac je sad majka :mrgreen:

ado-hz je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo fizicki biti spremni svaku tekmu 120min jer u ovoj usranoj ligi samo fizicka sprema igra ulogu, tehnicki toliko nije ni bitno kad se seljaci udaraju,zato nek ih dobro Plisek napuca da pucaju od snage ;)
Ma ne samo u našoj ligi, svugdje gdje se igra imalo ozbiljan fudbal. Možemo mi imati 11 Mesiaj u ekipi, ali ako su oni u 60' već nesposobni za šprint od 30 metara, kakve koristi od njih.
Osim toga, ne smije nam se dešavati kao ranijih godina kad smo igrali Evropu, odigramo 6 tekmi u Evropi, počne prvenstvo naši već ne mogu meda. Umorni od Evrope. **** miša, pa niste odigrali 300 utakmica pa da vas je već umor savlad'o. Profesionalci ste, niste amateri ba...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 28 jun 2011, 23:15

Kad se samo sjetim kad sam ovaj account s ovim nickom napravio, bilo je to kad je Škoro posljednji put bio na Koševu.. Nadam se da cu ga s ponosom i dalje drzati..

Bez prevelike euforije molim vas, bolje ono da se drzimo po strani i da gazimo sa strane..

Za bordo bijele!!!
NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.