Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 28 jun 2011, 22:05

Ma neka, ja ću se probati čuvati što više od alkohola :| .....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:05

Unica_Liverpool_ je napisao/la:De ba šta će vam alkohol :roll: .....
Majka. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2011, 22:06

ever je napisao/la:

:lol: Polako,vidjeces za 3-4 godine sta ce nam :D Unica,od mene mozes samo dobiti savjet da ne pijes ove Belentajnse,votke,loze,nego samo udaraj po pivi..Vjeruj meni :D
jel po sarajevskoj ,đesi Hilmo šta ima :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:07

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma neka, ja ću se probati čuvati što više od alkohola :| .....
Zezam se ja malo,ne bih da te pokvarim :D Uz drustvo popiti 7-8 do 10 piva uz neku gitaricu i koke,nije tako strasno,ali opijanje ne valja i to nemoj..Vidjeces kakav je merak sasuti onu klipu,a koka pored tebe se ususka na nekoj klupici ili secijici na vikendici,dok mjesec obasjava vasa lica.. :lol: :lol: :lol: Oj,pretjerah :lol:

@ ledzenda- hebo li te Hilmo :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:09

ever je napisao/la:

:lol: Polako,vidjeces za 3-4 godine sta ce nam :D Unica,od mene mozes samo dobiti savjet da ne pijes ove Belentajnse,votke,loze,nego samo udaraj po pivi..Vjeruj meni :D
Bjez` ba lupao sam pivu kao vodu, da te ne lazem i dan danas. :mrgreen: Ali brate bez zestine nema nista, ode jetra ali zato ostade stomak ravan. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:10

Nisam ni aj prije pio,ne pijem ni sad stalno.Od cetvrtka alkohol nije us'o u moja usta.Tad sam spuco jednu viagru(naravno koktel :mrgreen: )

a proslu subotu sam se bas raznio.Kod prijatelja na vikendici.pive i neke rakije, becherovka :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2011, 22:12

Ma pošto si ti upoznat sa proizvodnjom piva i to pogotov sarajevskog ,jednom si za vratove sa Monologom kako je sarajevska najbolja :mrgreen: reko da slučajno nisi ti Hilmo :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:13

Megamon je napisao/la:Nisam ni aj prije pio,ne pijem ni sad stalno.Od cetvrtka alkohol nije us'o u moja usta.Tad sam spuco jednu viagru(naravno koktel :mrgreen: )

a proslu subotu sam se bas raznio.Kod prijatelja na vikendici.pive i neke rakije, becherovka :lol:
Meni jaranica za rodjendan 19-ti mislim donijela to iz Ceske, ekskurzija joj bila. Gotovo majke mi jos ja malj mijesao sve i svasta. Nicega se nemogu sjetiti. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:13

Rooney88 je napisao/la:
ever je napisao/la:

Bjez` ba lupao sam pivu kao vodu, da te ne lazem i dan danas. :mrgreen: Ali brate bez zestine nema nista, ode jetra ali zato ostade stomak ravan. :D
Ma roknem i ja rakiju (natjeraju me) u Bosni (kino Bosna),ali to samo ponedjeljkom :lol: ..Ako si iz Sarajeva onda znas da je u Bosni to neizbjezno,jer uvijek dodje do situacije da neko za stolom naruci bokal.. :D

@ Legenda..Znam,sjecam se toga,ali mislim da nije bio Monolog :D I fkt jesam upoznat sa proizvodnjom i to detaljno,ali necemo opet xD

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:15

@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:18

Rooney88 je napisao/la:@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice. ;)

Eh,pa onda ces sjesti sa mnom jednom aBd,jer meni i drugu teta Sena uvijek da neku njenu rakiju iz steka,ali ja to na silu pijem,ono poslije piva da presjecem..Ovaj jaran dobar bas sa tetom Senom i ona ga neizmjerno gotivi,a zasto,ne zna ni on :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:20

ever je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice. ;)

Eh,pa onda ces sjesti sa mnom jednom aBd,jer meni i drugu teta Sena uvijek da neku njenu rakiju iz steka,ali ja to na silu pijem,ono poslije piva da presjecem..Ovaj jaran dobar bas sa tetom Senom i ona ga neizmjerno gotivi,a zasto,ne zna ni on :D
Hahahhaha moze moze. Za te stvari uvijek spreman! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:21

Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastope :mrgreen: Dodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2011, 22:23

ever je napisao/la:Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastope :mrgreen: Dodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..
Normalla. Al pazi obecao si tu iz "steka". :D :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2011, 22:23

Oj pa vi sve teške pijanice jbt ,vidim vi ne pijete nego ločete ,evo hodže nek vam šta prouči da dođete pameti :lol:
Ever kako znaš da ne radiš u pivari slučajno , :mrgreen:
Koje ćete rakije da vam pošaljem :mrgreen: jel pijanice

[youtube][/youtube]

jedna za Banegu :lol: :lol:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:24

Rooney88 je napisao/la:
ever je napisao/la:Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastope :mrgreen: Dodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..
Normalla. Al pazi obecao si tu iz "steka". :D :D

Obecao sam,ali ja mislim da je ista ta,samo bude u flasi,ali teti Seni to nesto znaci kad nam da..Kazem ti,voli ovog mog jarana,valjda jer je stalna musterija,a uz to maximalno pristojan,ali ono maximalno :D

Vidi legende sta je stavio :lol: :lol: :lol: Daj ba,lose mi od toga hahahaha ..I da,radim u pivari ! NOT :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:28

legenda reala je napisao/la:Oj pa vi sve teške pijanice jbt ,vidim vi ne pijete nego ločete ,evo hodže nek vam šta prouči da dođete pameti :lol:
Ever kako znaš da ne radiš u pivari slučajno , :mrgreen:
Koje ćete rakije da vam pošaljem :mrgreen: jel pijanice

[youtube][/youtube]

jedna za Banegu :lol: :lol:
Ti nam posalji jabukovace ali pravljene od onih jabuka ispod groblja :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 jun 2011, 22:30

Cuj ispod groblja.. :lol: :lol: Sta je ovo veceras,svi raspolozeni..Da nam ne prisjedne ovo ? :mrgreen: Odoh ja malo gledati Fox Life da se odmorim od interneta..Besposlen sam maximalno,osjecam se ko penzioner..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2011, 22:34

Megamoj

Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke :mrgreen:

Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari :lol: ,nisam tamo dolazio ima 5 godina sigurno ,a nekad sam dolazio redovno ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 22:36

legenda reala je napisao/la:Megamoj

Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke :mrgreen:

Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari :lol: ,nisam tamo dolazio ima 5 godina sigurno ,a nekad sam dolazio redovno ;)
Gdje si ti sto ti je mega :lol:

Ma ja,jednom ja is'o u to groblje i jele mi se one jabuka a zagradjeno u pm :evil:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []