Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Ma neka, ja ću se probati čuvati što više od alkohola
.....
Majka.Unica_Liverpool_ je napisao/la:De ba šta će vam alkohol.....
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- legenda reala
- Kontakt:
jel po sarajevskoj ,đesi Hilmo šta imaever je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:De ba šta će vam alkohol.....
Polako,vidjeces za 3-4 godine sta ce nam
Unica,od mene mozes samo dobiti savjet da ne pijes ove Belentajnse,votke,loze,nego samo udaraj po pivi..Vjeruj meni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zezam se ja malo,ne bih da te pokvarimUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma neka, ja ću se probati čuvati što više od alkohola.....
@ ledzenda- hebo li te Hilmo
Bjez` ba lupao sam pivu kao vodu, da te ne lazem i dan danas.ever je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:De ba šta će vam alkohol.....
Unica,od mene mozes samo dobiti savjet da ne pijes ove Belentajnse,votke,loze,nego samo udaraj po pivi..Vjeruj meni
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Megamon
- Kontakt:
Nisam ni aj prije pio,ne pijem ni sad stalno.Od cetvrtka alkohol nije us'o u moja usta.Tad sam spuco jednu viagru(naravno koktel
)
a proslu subotu sam se bas raznio.Kod prijatelja na vikendici.pive i neke rakije, becherovka
a proslu subotu sam se bas raznio.Kod prijatelja na vikendici.pive i neke rakije, becherovka
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pošto si ti upoznat sa proizvodnjom piva i to pogotov sarajevskog ,jednom si za vratove sa Monologom kako je sarajevska najbolja
reko da slučajno nisi ti Hilmo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni jaranica za rodjendan 19-ti mislim donijela to iz Ceske, ekskurzija joj bila. Gotovo majke mi jos ja malj mijesao sve i svasta. Nicega se nemogu sjetiti.Megamon je napisao/la:Nisam ni aj prije pio,ne pijem ni sad stalno.Od cetvrtka alkohol nije us'o u moja usta.Tad sam spuco jednu viagru(naravno koktel)
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma roknem i ja rakiju (natjeraju me) u Bosni (kino Bosna),ali to samo ponedjeljkomRooney88 je napisao/la:Bjez` ba lupao sam pivu kao vodu, da te ne lazem i dan danas.ever je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:De ba šta će vam alkohol.....
Ali brate bez zestine nema nista, ode jetra ali zato ostade stomak ravan.
@ Legenda..Znam,sjecam se toga,ali mislim da nije bio Monolog
@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice.
Eh,pa onda ces sjesti sa mnom jednom aBd,jer meni i drugu teta Sena uvijek da neku njenu rakiju iz steka,ali ja to na silu pijem,ono poslije piva da presjecem..Ovaj jaran dobar bas sa tetom Senom i ona ga neizmjerno gotivi,a zasto,ne zna ni on
Hahahhaha moze moze. Za te stvari uvijek spreman!ever je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:@ever jesam iz Sarajeva sam. A brate u Bosnu ja samo i odem zbog rakije. Udarim po bokalima sa ekipom, ispravim se i onda opet na bokal. Nema dalje fkt Bosna je kultno mjesto sto se rakije tice.
Eh,pa onda ces sjesti sa mnom jednom aBd,jer meni i drugu teta Sena uvijek da neku njenu rakiju iz steka,ali ja to na silu pijem,ono poslije piva da presjecem..Ovaj jaran dobar bas sa tetom Senom i ona ga neizmjerno gotivi,a zasto,ne zna ni on
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastope
Dodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..
Normalla. Al pazi obecao si tu iz "steka".ever je napisao/la:Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastopeDodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- legenda reala
- Kontakt:
Oj pa vi sve teške pijanice jbt ,vidim vi ne pijete nego ločete ,evo hodže nek vam šta prouči da dođete pameti
Ever kako znaš da ne radiš u pivari slučajno ,
Koje ćete rakije da vam pošaljem
jel pijanice
[youtube][/youtube]
jedna za Banegu

Ever kako znaš da ne radiš u pivari slučajno ,
Koje ćete rakije da vam pošaljem
[youtube][/youtube]
jedna za Banegu
Rooney88 je napisao/la:Normalla. Al pazi obecao si tu iz "steka".ever je napisao/la:Eto,dogovoreno..Slijedeci ili onaj tamo ponedjeljak budi spreman..Vjerovatno slijedeci,ali da se ogradim..Casti teta Sena,pa dok se boje ne rastopeDodji sa svojom rajom,nije bitno,ali da se zacugamo kako god..
![]()
Obecao sam,ali ja mislim da je ista ta,samo bude u flasi,ali teti Seni to nesto znaci kad nam da..Kazem ti,voli ovog mog jarana,valjda jer je stalna musterija,a uz to maximalno pristojan,ali ono maximalno
Vidi legende sta je stavio
- Megamon
- Kontakt:
Ti nam posalji jabukovace ali pravljene od onih jabuka ispod grobljalegenda reala je napisao/la:Oj pa vi sve teške pijanice jbt ,vidim vi ne pijete nego ločete ,evo hodže nek vam šta prouči da dođete pameti![]()
Ever kako znaš da ne radiš u pivari slučajno ,![]()
Koje ćete rakije da vam pošaljemjel pijanice
[youtube][/youtube]
jedna za Banegu![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Cuj ispod groblja..
Sta je ovo veceras,svi raspolozeni..Da nam ne prisjedne ovo ?
Odoh ja malo gledati Fox Life da se odmorim od interneta..Besposlen sam maximalno,osjecam se ko penzioner..
- legenda reala
- Kontakt:
Megamoj
Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke
Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari
,nisam tamo dolazio ima 5 godina sigurno ,a nekad sam dolazio redovno 
Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke
Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari
- Megamon
- Kontakt:
Gdje si ti sto ti je megalegenda reala je napisao/la:Megamoj
Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke![]()
Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari,nisam tamo dolazio ima 5 godina sigurno ,a nekad sam dolazio redovno
Ma ja,jednom ja is'o u to groblje i jele mi se one jabuka a zagradjeno u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.