RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 28 jun 2011, 23:32

Uprava je ipak u tisini uspjela nesto da uradi. Produzen je ugovor sa vecinom standardnih igraca, a uspjeli su da dovedu i dobar broj igraca sa strane. Takodjer me raduje da je nekoliko juniora prekomandovano u prvi tim, jer momcima se treba davati prilika. Za sada imamo slidnu ekipu, pogotovo kada je rijec o odbrani i vezi, jos sao da napad malo ustimamo i to je to.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 23:43

VELEZDOGROBA je napisao/la:EVO KRATKOG INTERVJUA SA STOLETOM

ako je rođen u Požarevcu, u Mostaru ga već smatraju skoro kao domaćim. Riječ je o Goranu Stokiću, desnom bočnom i po potrebi stoperu. Odmah u „glavu“ bilo je pitanje, ostaje li ili ne Goran Stokić u Veležu ?

- Zar ste mislili da ste me se riješili, kroz smijeh je saopštio Stokić i nastavio:

- Ja se sa svojim Veležom na kraju ipak najlakše dogovorim, čime je Goran Stokić potvrdio da će i narednu sezonu biti član Veleža.

Iz objektivnih porodičnih razloga pripremama „Rođenih“ će se priključiti tek u nedelju. Iako poznavajući način rada ovog fudbalera, taj izostanak se neće primjetiti.

- Čuo sam se sa šefom. On mi je preporučio šta da radim do nedelje. Uostalom nakon par dana odmora nisam više ni prestajao sa individualnim radom. U narednoj sezoni idemo i dalje, tamo gdje smo stali u maju mjesecu, jasan je Stokić.

BRAVO MAJSTORE DOBRO DOSAO NAZAD!!!
OSTRAKOVIC
IVETIC KAZAZIC CERIC STOKIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC

ETO ODBRANE I POLA VEZE!!!!
SOLIDA ZA SAD A PRIPREME JOS NISU POCELE

ZAIM IGRA JOS JEDNU SEZONU BAS KAO I MRKVA
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
Ako se vrati Zaim,mislim da ce dati ruke i ovu sezonu i ovaj sastav je dobar ali fale nam 3 igraca a ako Zaim i ne pristane da igra,imamo tu Zolja i Hasanovica.Treba nam spic,klasicni i trebaju nam krilni igraci sto je vidljivo po ovom sastavu ali ne znaci da ce ovaj sastav biti jer ima mnogo razloga.Moze se neko prodat u zadnji momenat prelaznog roka,neko nece igrat zbog kartona,neko zbog forme i treba nam i igraca na klupi.Imamo za krilo Durakovica koji nije nimalo losiji od Rovcanina ali nam trebaju jos 3 igraca.Ne znam gdje je Okic i volio bi da se vrate i on i Rovcanin.
Evo se Stole dogovorio i vraca se u Velez,Zlaja produzio,spominje se ovaj Ceric pa moze li mi neko reci koliko ima istine da ostaje Ivetic i da dolazi Ceric

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 jun 2011, 23:44

VELEZDOGROBA je napisao/la:STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA

IZDVAJAM SAMO MALI DIO INTERVJUA ZA STRANICU SARAJEVA

U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.

"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.

EMIRE HVALA TI,VRATA NASA SU TI UVIJEK OTVORENA

HADZIDZULBIC HADZIDZULBIC
E ovako pravi ljudi odlaze iz nekog kluba. Ostat će mi posebno drag zbog scene na Grbavici, kada se okrenuo pri rezultatu 4:0, u Željinu korist, ka sjeveru i poljubio naš grb. I to ono s ponosom, istinski. U stilu, je..š rezultat, meni je najdraži. :)

HVALA TI HADŽIJA ZA SVE I SRETNO TI DALJE !

A što se tiče Oštrakovića, vidio sam ga danas u Brankovcu- ide i vuče kofer sa sobom. Bilo mi je jasno da je potpisao. Drago mi je pravo, bit će to golman i po !
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 23:47

NeToBoLa je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA

IZDVAJAM SAMO MALI DIO INTERVJUA ZA STRANICU SARAJEVA

U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.

"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.

EMIRE HVALA TI,VRATA NASA SU TI UVIJEK OTVORENA

HADZIDZULBIC HADZIDZULBIC
E ovako pravi ljudi odlaze iz nekog kluba. Ostat će mi posebno drag zbog scene na Grbavici, kada se okrenuo pri rezultatu 4:0 ka sjeveru i poljubio naš grb. I to ono s ponosom, istinski.

HVALA TI HADŽIJA ZA SVE I SRETNO TI DALJE !

A što se tiče Oštrakovića, vidio sam ga danas u Brankovcu- ide i vuče kofer sa sobom. Bilo mi je jasno da je potpisao. Drago mi je pravo, bit će to golman i po !
Ja sam misljenja da Ostrakovic nije nimalo losiji golman od Hadzije ali se ne moze poredit sa Hadzijom iz nekih drugih razloga i Hadziji hvala za sve ali vrijeme ide dalje a i Velez...Okrecemo novi list,mladje snage dolaze i nase je da im damo podrsku maksimalno.Volio bi kad bi se sto vise raje uclanilo u akciju BUDI RODJENI pa da pomognemo klubu sto vise.
Imam zelju da se na tribini iza gola gdje su navijaci RA postave stolice i da nam stadion izgleda jos ljepse a to i nije neka investicija

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 jun 2011, 23:53

Ne treba pretjerivati sa željama, lagano se diže klub i skoro svaki potez Uprave je napredak u odnosu na prošle sezone.
Who dares, wins !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 jun 2011, 00:02

Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.

HADŽIĐULBIĆ HADŽIĐULBIĆ !!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2011, 00:07

mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.

E da dodje tata moj u dresu Svinjskog,svasta bi mu nagovorio a ne Hadziji.Rekao sam da je moja zelja da se postave stolice na tribinu iza gola a to se moze uradit placajuci clanarinu u akciji BUDI RODJENI i sto nas je vise,veca je mogucnost pocetka raznoraznih radova sto na stadionu sto oko stadiona a vidljiv je napredak u radu uprave i to je korak naprijed i samo neka sute i rade.
Evo,ne znam da je iko znao da ce Stokic ostat ali je ostao,Ivetic se vraca,spominje se taj Ceric kao siguran dolazak i kao pojacanje,neki govore da je bolji od Ganceva i samo me zanima koje se ime dovodi u vezi sa spicevima i sa krilnim igracima

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jun 2011, 00:18

mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.

Ti ga baš pretjera. :lol:
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jun 2011, 00:25

cunami je napisao/la:

E da dodje tata moj u dresu Svinjskog,svasta bi mu nagovorio a ne Hadziji.Rekao sam da je moja zelja da se postave stolice na tribinu iza gola a to se moze uradit placajuci clanarinu u akciji BUDI RODJENI i sto nas je vise,veca je mogucnost pocetka raznoraznih radova sto na stadionu sto oko stadiona a vidljiv je napredak u radu uprave i to je korak naprijed i samo neka sute i rade.
Evo,ne znam da je iko znao da ce Stokic ostat ali je ostao,Ivetic se vraca,spominje se taj Ceric kao siguran dolazak i kao pojacanje,neki govore da je bolji od Ganceva i samo me zanima koje se ime dovodi u vezi sa spicevima i sa krilnim igracima
eto dosao je coric

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2011, 00:27

Nesto mi pade na pamet ideja o dodatnom pomaganju klubu.Po svemu do sad uradjenom,radi se normalno i vjerujem da se radi za dobro kluba i mislim da vecina navijaca moze da doprinese poboljsanju rada Veleza i uslova na stadionu pa mi pade ideja da malo razmotrimo situaciju da se sto vise raje uclani u akciju BUDI RODJENI i da tako pomognemo klubu po ko zna koji put.Volim Velez svim srcem i mislim da,kad bi nas se skupilo hiljadu clanova po 15KM,da bi sredstva od 15.000 KM vrlo dobro pomogla i dosla Velezu i od tih sredstava bi se mogao uredit stadion sa stolicama na tribini iza gola,da se promjeni i ona zastitna mreza i da se odrade jos neke sitnice.Malo pricam sa drugom veceras koji je iz dijaspore na temu Velez i on me pita zasto navijaci to ne urade i moje je misljenje da to mozemo uradit i da kazemo u upravi,mislim predstvanik navijaca,da je ovo namjenjeno za stolice i uljepsavanje stadiona.Vremena se polako mjenaju i neke stvari zahvaljujuci prije svega Niksicu,dolaze na svoje mijesto i mislim da se i raja treba opet zagrijat za Velez ko prije i u gorim vremenima od ovih sto su sada.Ovo je samo moje misljenje a posto je demokratija,imam pravo na njega :D ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2011, 00:30

vm22 je napisao/la:
cunami je napisao/la:

eto dosao je coric
Pa zar neko misli da je Coric pojacanje nakon povrede???Mislim da ce pojacat konkurenciju ali nama trebaju prava pojacanja i to je ono na cemu uprava treba da radi.Evo skoro pola ekipe je zavrseno i produzilo je ugovore i to je veliki plus za klub,za upravu ali ima jos tu posla sigurnoo

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jun 2011, 00:44

ma samo mi nije jasno zasto armel ne igra u napadu :S
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 29 jun 2011, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 jun 2011, 00:46

@ cunami , sta ce stolice iza gola :ppp
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jun 2011, 01:13

Ćorić pojačanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jun 2011, 01:21

Titova-Juga je napisao/la:Ćorić pojačanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eto nek su hasanovic i bobic pojacanja

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 29 jun 2011, 01:27

ma coric je dobar, samo ga malo hebe sto je spor... jbga

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jun 2011, 02:58

VFCB je napisao/la:ma coric je dobar, samo ga malo hebe sto je spor... jbga
ma... napadac ko napadac...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jun 2011, 05:42

vm22 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ćorić pojačanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eto nek su hasanovic i bobic pojacanja

Vise ce doprinijet Velezu 3-4 igraca od 80% kvalitete koji imaju 2-3 godine da se uigraju i koji ce biti jaci tim, nego jedan odlican igrac koji je tu godinu dana i ode prije nego ima vremena da se uigra.

Vaznije je Velezu da su svi ugovori na 2-3 godine nego da se traze 1-2 igraca i plate se godinu dana i na kraju raspad sistema.

Drugim rijecima, Coric, Hasanovic i Bobic su vrijedniji Velezu sa 2+ godine ugovorima nego neki drugi "veliki igraci" koji su tu na par mjeseci. Tu su u stvari pojacanja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 29 jun 2011, 08:26

Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 29 jun 2011, 08:49

demamo je napisao/la: Odoviću su se danas odazvali: Oštraković, Šuta, Bobić, Hero, Kajtaz, Kodro, Škaljić, Kazazić, Demić, Zolj, Duraković, Brković, Ćorić, Hasanović, Kalajdžić, Dedić, Dž.Kovačević, Zvonić, Marić, Kovačević, Mašić i Hajdarović.
Izvor: ****.ba
Da se ovaj Mašić slučajno ne zove Adnan, bivši igrač Omladinca, Rijeke, Čelika, Aluminija, Lovćena. Zadnju polusezonu je bio u Njemačkoj?

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []