RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kadra je mozda raja, ali zbog toga mi ne treba u Velezu ako zelim ozbiljan klub u buducnosti gledat, tako da, hvala, ali ne hvala...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
pepe_signori
- Kontakt:
Cuj KAdra pozitiva, a ubij se oma molim te.. pa svaku svadju u ekipi , on pocne, svaki strajk on pokrene, svaki belaj on izazove, ako ne igra u 11 ne trbe u klubu , jer onda remeti treninge i ostalo... a vidim zalite cemalovica nosite ga sto dalje od nase avlije, ja mislim da je to potez koji ce otjerat cemalovice totalno iz kluba i iz uprave... valjda cete me razumiti... i z ajazvina i tojagu nesto, oni kao mladi igrac, a da se ne zna sto nije na prozivci trbe asad dobro dobro jaka kazna , pa nek se opamete, ne treba se vise igrati sa velezom...
Buraz, na kojem god treningu sam bio prosle sezone, a bio sam na mnogo vjeruj, Kadra je bio taj koji je zaduzen za zafrkanciju. Mozete vi misliti o njemu sta hocete i kako hocete, ali mu ne mozete osporiti da je bio tu kad mnogi ovi, ponavljam, u koje se raja klela nisu htjeli da znaju za nas, i da je ginuo za crveni dres, onoliko koliko je najbolje znao i mogao. Boze moj, sada je njemu 35 godina ako se ne varam, vrijeme ucinilo svoje, ne moze on igrati vise lopte, ali eto, nije jedini takav, pa trpimo..normala, svakom svoje..
Support Velez, It's logical! ★
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
AKO MOZE NEKO DA KAZE KO JE OVAJ HAJDAROVIC????
JEL OVO ONAJ MOMAK STO JE OTISAO IZ VELAZA U ZELJU KAO KADET,porsle godine bio u ceskoj?
aladin tako nekako se zove???
JEL OVO ONAJ MOMAK STO JE OTISAO IZ VELAZA U ZELJU KAO KADET,porsle godine bio u ceskoj?
aladin tako nekako se zove???
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
EVO KRATKOG INTERVJUA SA STOLETOM
ako je rođen u Požarevcu, u Mostaru ga već smatraju skoro kao domaćim. Riječ je o Goranu Stokiću, desnom bočnom i po potrebi stoperu. Odmah u „glavu“ bilo je pitanje, ostaje li ili ne Goran Stokić u Veležu ?
- Zar ste mislili da ste me se riješili, kroz smijeh je saopštio Stokić i nastavio:
- Ja se sa svojim Veležom na kraju ipak najlakše dogovorim, čime je Goran Stokić potvrdio da će i narednu sezonu biti član Veleža.
Iz objektivnih porodičnih razloga pripremama „Rođenih“ će se priključiti tek u nedelju. Iako poznavajući način rada ovog fudbalera, taj izostanak se neće primjetiti.
- Čuo sam se sa šefom. On mi je preporučio šta da radim do nedelje. Uostalom nakon par dana odmora nisam više ni prestajao sa individualnim radom. U narednoj sezoni idemo i dalje, tamo gdje smo stali u maju mjesecu, jasan je Stokić.
BRAVO MAJSTORE DOBRO DOSAO NAZAD!!!
OSTRAKOVIC
IVETIC KAZAZIC CERIC STOKIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC
ETO ODBRANE I POLA VEZE!!!!
SOLIDA ZA SAD A PRIPREME JOS NISU POCELE
ZAIM IGRA JOS JEDNU SEZONU BAS KAO I MRKVA
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
ako je rođen u Požarevcu, u Mostaru ga već smatraju skoro kao domaćim. Riječ je o Goranu Stokiću, desnom bočnom i po potrebi stoperu. Odmah u „glavu“ bilo je pitanje, ostaje li ili ne Goran Stokić u Veležu ?
- Zar ste mislili da ste me se riješili, kroz smijeh je saopštio Stokić i nastavio:
- Ja se sa svojim Veležom na kraju ipak najlakše dogovorim, čime je Goran Stokić potvrdio da će i narednu sezonu biti član Veleža.
Iz objektivnih porodičnih razloga pripremama „Rođenih“ će se priključiti tek u nedelju. Iako poznavajući način rada ovog fudbalera, taj izostanak se neće primjetiti.
- Čuo sam se sa šefom. On mi je preporučio šta da radim do nedelje. Uostalom nakon par dana odmora nisam više ni prestajao sa individualnim radom. U narednoj sezoni idemo i dalje, tamo gdje smo stali u maju mjesecu, jasan je Stokić.
OSTRAKOVIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
haj neka neko napise nesto o ovom Coricu, koju poziciju igra, kakav je i to, vidim na transfermarktu da ima 29 godina!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Stokic je ljudina .. svaka cast ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA
IZDVAJAM SAMO MALI DIO INTERVJUA ZA STRANICU SARAJEVA
U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.
"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.
EMIRE HVALA TI,VRATA NASA SU TI UVIJEK OTVORENA
HADZIDZULBIC HADZIDZULBIC
U Veležu je danas u popodnevnim satima održana prozivka, a sa treninzima će se krenuti već sutra.
"U Mostaru mi je uvijek bilo lijepo. To su nezaboravni dani koje ću pamtiti vječno. Velež je veliki klub, koji ću takođe uvijek voljeti i vjerujem da će u narednoj sezoni završiti u gornjem dijelu tabele. Nadam se također, da će mladi Oštraković i Bobić pokazati da imaju kvalitet za Premijer ligu", smatra Hadžiđulbić.
- el-fighter
- Kontakt:
Uprava je ipak u tisini uspjela nesto da uradi. Produzen je ugovor sa vecinom standardnih igraca, a uspjeli su da dovedu i dobar broj igraca sa strane. Takodjer me raduje da je nekoliko juniora prekomandovano u prvi tim, jer momcima se treba davati prilika. Za sada imamo slidnu ekipu, pogotovo kada je rijec o odbrani i vezi, jos sao da napad malo ustimamo i to je to.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako se vrati Zaim,mislim da ce dati ruke i ovu sezonu i ovaj sastav je dobar ali fale nam 3 igraca a ako Zaim i ne pristane da igra,imamo tu Zolja i Hasanovica.Treba nam spic,klasicni i trebaju nam krilni igraci sto je vidljivo po ovom sastavu ali ne znaci da ce ovaj sastav biti jer ima mnogo razloga.Moze se neko prodat u zadnji momenat prelaznog roka,neko nece igrat zbog kartona,neko zbog forme i treba nam i igraca na klupi.Imamo za krilo Durakovica koji nije nimalo losiji od Rovcanina ali nam trebaju jos 3 igraca.Ne znam gdje je Okic i volio bi da se vrate i on i Rovcanin.VELEZDOGROBA je napisao/la:EVO KRATKOG INTERVJUA SA STOLETOM
OSTRAKOVIC
KODRO ZAIMOVIC
DEMIC
TO SAM MALOPRIJE CUO!!!
Evo se Stole dogovorio i vraca se u Velez,Zlaja produzio,spominje se ovaj Ceric pa moze li mi neko reci koliko ima istine da ostaje Ivetic i da dolazi Ceric
E ovako pravi ljudi odlaze iz nekog kluba. Ostat će mi posebno drag zbog scene na Grbavici, kada se okrenuo pri rezultatu 4:0, u Željinu korist, ka sjeveru i poljubio naš grb. I to ono s ponosom, istinski. U stilu, je..š rezultat, meni je najdraži.VELEZDOGROBA je napisao/la:STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA
HVALA TI HADŽIJA ZA SVE I SRETNO TI DALJE !
A što se tiče Oštrakovića, vidio sam ga danas u Brankovcu- ide i vuče kofer sa sobom. Bilo mi je jasno da je potpisao. Drago mi je pravo, bit će to golman i po !
Who dares, wins !
Ja sam misljenja da Ostrakovic nije nimalo losiji golman od Hadzije ali se ne moze poredit sa Hadzijom iz nekih drugih razloga i Hadziji hvala za sve ali vrijeme ide dalje a i Velez...Okrecemo novi list,mladje snage dolaze i nase je da im damo podrsku maksimalno.Volio bi kad bi se sto vise raje uclanilo u akciju BUDI RODJENI pa da pomognemo klubu sto vise.NeToBoLa je napisao/la:E ovako pravi ljudi odlaze iz nekog kluba. Ostat će mi posebno drag zbog scene na Grbavici, kada se okrenuo pri rezultatu 4:0 ka sjeveru i poljubio naš grb. I to ono s ponosom, istinski.VELEZDOGROBA je napisao/la:STA TEK RECI ZA HADZIDZULBICA
HVALA TI HADŽIJA ZA SVE I SRETNO TI DALJE !
A što se tiče Oštrakovića, vidio sam ga danas u Brankovcu- ide i vuče kofer sa sobom. Bilo mi je jasno da je potpisao. Drago mi je pravo, bit će to golman i po !
Imam zelju da se na tribini iza gola gdje su navijaci RA postave stolice i da nam stadion izgleda jos ljepse a to i nije neka investicija
Ne treba pretjerivati sa željama, lagano se diže klub i skoro svaki potez Uprave je napredak u odnosu na prošle sezone.
Who dares, wins !
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.
HADŽIĐULBIĆ HADŽIĐULBIĆ !!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
E da dodje tata moj u dresu Svinjskog,svasta bi mu nagovorio a ne Hadziji.Rekao sam da je moja zelja da se postave stolice na tribinu iza gola a to se moze uradit placajuci clanarinu u akciji BUDI RODJENI i sto nas je vise,veca je mogucnost pocetka raznoraznih radova sto na stadionu sto oko stadiona a vidljiv je napredak u radu uprave i to je korak naprijed i samo neka sute i rade.mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.
Evo,ne znam da je iko znao da ce Stokic ostat ali je ostao,Ivetic se vraca,spominje se taj Ceric kao siguran dolazak i kao pojacanje,neki govore da je bolji od Ganceva i samo me zanima koje se ime dovodi u vezi sa spicevima i sa krilnim igracima
Ti ga baš pretjera.mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.
Who dares, wins !
eto dosao je coriccunami je napisao/la:E da dodje tata moj u dresu Svinjskog,svasta bi mu nagovorio a ne Hadziji.Rekao sam da je moja zelja da se postave stolice na tribinu iza gola a to se moze uradit placajuci clanarinu u akciji BUDI RODJENI i sto nas je vise,veca je mogucnost pocetka raznoraznih radova sto na stadionu sto oko stadiona a vidljiv je napredak u radu uprave i to je korak naprijed i samo neka sute i rade.mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.
Evo,ne znam da je iko znao da ce Stokic ostat ali je ostao,Ivetic se vraca,spominje se taj Ceric kao siguran dolazak i kao pojacanje,neki govore da je bolji od Ganceva i samo me zanima koje se ime dovodi u vezi sa spicevima i sa krilnim igracima
Nesto mi pade na pamet ideja o dodatnom pomaganju klubu.Po svemu do sad uradjenom,radi se normalno i vjerujem da se radi za dobro kluba i mislim da vecina navijaca moze da doprinese poboljsanju rada Veleza i uslova na stadionu pa mi pade ideja da malo razmotrimo situaciju da se sto vise raje uclani u akciju BUDI RODJENI i da tako pomognemo klubu po ko zna koji put.Volim Velez svim srcem i mislim da,kad bi nas se skupilo hiljadu clanova po 15KM,da bi sredstva od 15.000 KM vrlo dobro pomogla i dosla Velezu i od tih sredstava bi se mogao uredit stadion sa stolicama na tribini iza gola,da se promjeni i ona zastitna mreza i da se odrade jos neke sitnice.Malo pricam sa drugom veceras koji je iz dijaspore na temu Velez i on me pita zasto navijaci to ne urade i moje je misljenje da to mozemo uradit i da kazemo u upravi,mislim predstvanik navijaca,da je ovo namjenjeno za stolice i uljepsavanje stadiona.Vremena se polako mjenaju i neke stvari zahvaljujuci prije svega Niksicu,dolaze na svoje mijesto i mislim da se i raja treba opet zagrijat za Velez ko prije i u gorim vremenima od ovih sto su sada.Ovo je samo moje misljenje a posto je demokratija,imam pravo na njega

Pa zar neko misli da je Coric pojacanje nakon povrede???Mislim da ce pojacat konkurenciju ali nama trebaju prava pojacanja i to je ono na cemu uprava treba da radi.Evo skoro pola ekipe je zavrseno i produzilo je ugovore i to je veliki plus za klub,za upravu ali ima jos tu posla sigurnoovm22 je napisao/la:eto dosao je coriccunami je napisao/la:E da dodje tata moj u dresu Svinjskog,svasta bi mu nagovorio a ne Hadziji.Rekao sam da je moja zelja da se postave stolice na tribinu iza gola a to se moze uradit placajuci clanarinu u akciji BUDI RODJENI i sto nas je vise,veca je mogucnost pocetka raznoraznih radova sto na stadionu sto oko stadiona a vidljiv je napredak u radu uprave i to je korak naprijed i samo neka sute i rade.mujoisuljo je napisao/la:Da dođe i u dresu Zrinjskog Hadžiji će se skandirati u Vrapčićima.Ljudina je to i pol.Čovjek koji je svaku utakmicu sa srcem branio i koji je meni jedan od najdražih igrača Veleža ikad.
ma samo mi nije jasno zasto armel ne igra u napadu :S
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 29 jun 2011, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.