FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 jun 2011, 15:31

KenoRob je napisao/la:zdra'o momci! imali ko voljan da mi kaze kakav je aleksandar kikic igrac? opcenito me zanima njegovo zalaganje i kondicija-snaga...hvala
Pa ovako....Kikic je zadnji vezni , po potrebi je kod nas i nekad igrao i na strani , sad nizi je ali je borben sa dobrom tehnikom , mnogo se zalaze i sto se mene tice bolji je u odbrani. Koliko ja znam vuce tu neku povredu koljena , nije dugo igrao tako da trenutno stanje njegovo fizicko ne znam! sve u svemu odlicno pojacanje za Celik! :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 jun 2011, 15:33

Hemuli je napisao/la:Da li je bio neko danas na prozivci? Ko se pojavio, ko nije? :D I zna li neko hoće li biti treninga danas?
Nisu se pojavili Dzafic , Kikic , Kantar i Jevtic! sad ko je dosao od novih ne znam....ali valjda ovi sto se spominju na portalu! uglavnom Kikic je otisao , Dzafa isto valjda , Kantar takodje , a Jevti su duzni pare tako da on nece da igra dok ga ne isplate!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 28 jun 2011, 16:18

Vastecija_GSE je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:zdra'o momci! imali ko voljan da mi kaze kakav je aleksandar kikic igrac? opcenito me zanima njegovo zalaganje i kondicija-snaga...hvala
Pa ovako....Kikic je zadnji vezni , po potrebi je kod nas i nekad igrao i na strani , sad nizi je ali je borben sa dobrom tehnikom , mnogo se zalaze i sto se mene tice bolji je u odbrani. Koliko ja znam vuce tu neku povredu koljena , nije dugo igrao tako da trenutno stanje njegovo fizicko ne znam! sve u svemu odlicno pojacanje za Celik! :D
odlicno, hvala. takve igrace volim, uz to treba nam defanzivni vezni. eto samo da ga koljeno poslusa. vozdra

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 10:52

Odlazak Kovačevića,Kikića i najvjerovatnije Džafića..biće veliki gubitak za nas :? ..Još ako ne ostane ni Jevtic...onda ce biti problema velikih ove sezone...Vidim došle neke novajlije,,,Kolundžija iz Slobode NG..on je već bio u Rudaru..ništa posebno...čini mi se da može igrati desnog beka/krilo..onizak,brz,ali ništa posebno...E sad za ove ostale...Dalibor Krezović(Drina Z),Nedeljko Šuka (Sutjeska)..pa onda ovi potencijalni Veinović(BASK) i Šadić(Olimpik)..za te nisam ni čuo,pa ako neko nešto zna o njima nek piše.. 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 29 jun 2011, 12:34

Za Šadića znam da je rodom sa ovih prostora i da je karijeru počeo u Jedinstvu. Čuo sam i da je juče na treningu u Ljubiji zabio golčinu iz slobodnog. Nedeljko Neđo Šuka je najbolji strijelac Sutjeske i igra lijevo krilo/napad. Kolundžija je već bio u Rudaru. Mnogo ga hvalili ali nije ništa posebno pokazo. Dalibor Krezović je igra sredinu terena, prije Drine nastupao za Leotar, Sutjesku i Radnički Kragujevac. U Kragujevcu se nije dobro snašao, a nije puno ni igrao, pa se vratio u Bosnu. O ovom Vejnoviću iz Novog Grada ne znam ništa. Branislav Veinović je igrač sredine terena, ali malo više obavlja zadatke u napadu. Igrao za Inđiju, bio posuđen Radničkom (Sombor), pa onda prešao u BASK. Inače, ima 23 godine.

Nadam se da sam bar malo pomogao... :D
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 13:17

Hemuli je napisao/la:Za Šadića znam da je rodom sa ovih prostora i da je karijeru počeo u Jedinstvu. Čuo sam i da je juče na treningu u Ljubiji zabio golčinu iz slobodnog. Nedeljko Neđo Šuka je najbolji strijelac Sutjeske i igra lijevo krilo/napad. Kolundžija je već bio u Rudaru. Mnogo ga hvalili ali nije ništa posebno pokazo. Dalibor Krezović je igra sredinu terena, prije Drine nastupao za Leotar, Sutjesku i Radnički Kragujevac. U Kragujevcu se nije dobro snašao, a nije puno ni igrao, pa se vratio u Bosnu. O ovom Vejnoviću iz Novog Grada ne znam ništa. Branislav Veinović je igrač sredine terena, ali malo više obavlja zadatke u napadu. Igrao za Inđiju, bio posuđen Radničkom (Sombor), pa onda prešao u BASK. Inače, ima 23 godine.

Nadam se da sam bar malo pomogao... :D

Naravno da jesi ;)

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 29 jun 2011, 20:06

Evo došao sad sa treninga u Ljubiji, pa da prozborim koju o novima i ovim starosjediocima. :) Stvarno fino mjesto i teren za pripreme i za treninga. Dosta novih igrača, ali prava pojačanja za Rudar biće Šuka, Krezović, Jovanović, Kolundžija i Šadić. Šuka stvarno dobar napadač i nije greška uopšte Radovića što ga je poveo sa sobom iz Sutjeske. Mnogo zadavo problema Dragiću i Muzgonji. Kolundžija ako nije pokazao nešto prije godinu dana, onda će ove definitivno pokazati. Brž, okretan, eksplozivan, uglavnom one osobine koje posjeduju sitni igrači. Zabio golčinu iz voleja kad mu je neko nabacio. Šadić i Jovanović, lijevi i desni bek, po meni, ladno mogu zamjeniti Gocu i Šodu. Šoda šupčina, uvijek igra prvljavo i ona njegova prgava igra, čak i stalno priča. Mislim da se neće svidjeti Radoviću, pa će na njegovo mjesto Šadić ili Jovanović. Krezović - novi Kovačević. Bezgrešan. Pokretač igre. Može ladno kapitensku oko ruke. A o ovim starim... Iznenadili su me Muzgonja i Đorić, i to pozitivno. Đorić sa Kolunždijom i Šukom u tandemu - perfekto, odlično sarađuju, a Muzgonja se stvarno trudi i napreduje u svojoj igri.
Inače, na tribina su bili i Kantar i Jevtić. Obojica će se pridružiti timu za koji dan. Čuo sam još da je Radović rekao da neće da čeka Džafića. Njemu treba napadač na pripremama i hoće da bude profesionalac, ne zanima ga što ovoga nema, a Džafić tražio vremena do subote.

Muminovića još nema, vjerovatno neće ni doći, a očekuje se još neki Maksić ili ti ga Matić (nisam dobro čuo). :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 21:12

Hemuli je napisao/la:Evo došao sad sa treninga u Ljubiji, pa da prozborim koju o novima i ovim starosjediocima. :) Stvarno fino mjesto i teren za pripreme i za treninga. Dosta novih igrača, ali prava pojačanja za Rudar biće Šuka, Krezović, Jovanović, Kolundžija i Šadić. Šuka stvarno dobar napadač i nije greška uopšte Radovića što ga je poveo sa sobom iz Sutjeske. Mnogo zadavo problema Dragiću i Muzgonji. Kolundžija ako nije pokazao nešto prije godinu dana, onda će ove definitivno pokazati. Brž, okretan, eksplozivan, uglavnom one osobine koje posjeduju sitni igrači. Zabio golčinu iz voleja kad mu je neko nabacio. Šadić i Jovanović, lijevi i desni bek, po meni, ladno mogu zamjeniti Gocu i Šodu. Šoda šupčina, uvijek igra prvljavo i ona njegova prgava igra, čak i stalno priča. Mislim da se neće svidjeti Radoviću, pa će na njegovo mjesto Šadić ili Jovanović. Krezović - novi Kovačević. Bezgrešan. Pokretač igre. Može ladno kapitensku oko ruke. A o ovim starim... Iznenadili su me Muzgonja i Đorić, i to pozitivno. Đorić sa Kolunždijom i Šukom u tandemu - perfekto, odlično sarađuju, a Muzgonja se stvarno trudi i napreduje u svojoj igri.
Inače, na tribina su bili i Kantar i Jevtić. Obojica će se pridružiti timu za koji dan. Čuo sam još da je Radović rekao da neće da čeka Džafića. Njemu treba napadač na pripremama i hoće da bude profesionalac, ne zanima ga što ovoga nema, a Džafić tražio vremena do subote.

Muminovića još nema, vjerovatno neće ni doći, a očekuje se još neki Maksić ili ti ga Matić (nisam dobro čuo). :D

Pa za tog Krezovića sam i ja čuo...da je super igrač....a što se tiče desnog beka...tj.Šodića,,,ja molim boga da bilo ko dođe mjesto njega,jer on je bogu plakati....prljav,grub i glup....Meni će svanuti kad ode iz tima....jer on je obični "Bikan" koji meni ne bi igrao u Rasavcima,a kamoli Rudaru... :cry: :? ....Ja sam tog Kolundžiju gledao kad je na jesen Partizan gostovao u Novom Gradu,na proslavi 100 godina Slobode....bio je možda najbolji njihov igrač...Ali vidjećemo...onu prvu sezonu,nije dobio pravu šansu i nije pkazao ništa..evo mu prilike da se dokaže 8-)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 30 jun 2011, 23:30

Sutra bi trebalo da krene sa gradnjom tribine od 1750 mjesta.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jun 2011, 23:31

Koliki bi vam trebao biti kapacitet stadiona kad se ovo napravi ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 30 jun 2011, 23:33

KB-TM87 je napisao/la:Koliki bi vam trebao biti kapacitet stadiona kad se ovo napravi ?
Nesto vise od 3 hiljade!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jun 2011, 23:34

Lijepo, zaslužujete jedan fin stadion, lijep je Prijedor grad, samo mi se ne sviđaju vaši dresovi :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 01 jul 2011, 00:17

KB-TM87 je napisao/la:Koliki bi vam trebao biti kapacitet stadiona kad se ovo napravi ?

Ako hoćeš preciznije trebao bi biti 3550 mjesta, jer ova što se gradi imaće 1750 + 3 tribine po 500 + gostujuća na koju može da se nagura od 300-400 ljudi, al kad se budu igrale zanimljive utakmice, i ako rezultati kluba budu dobri, na stadion može da se nagura i do 5000-6000 hiljada :D

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 01 jul 2011, 00:55

Danas na treningu u Ljubiji Goca zabio dva gola iz slobodnjaka. Na terenu su bili i Jevtić i Kantar.

Znači sutra "veliki" dan u Prijedoru... :D Napokon se počinje graditi stadion (nadam se ;)), otvara se bazen na Pećanima, otvara se tržni centar Robot i Miroslav Ilić u Ex-Yu. :lol:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 01 jul 2011, 08:36

Hemuli je napisao/la:Danas na treningu u Ljubiji Goca zabio dva gola iz slobodnjaka. Na terenu su bili i Jevtić i Kantar.

Znači sutra "veliki" dan u Prijedoru... :D Napokon se počinje graditi stadion (nadam se ;)), otvara se bazen na Pećanima, otvara se tržni centar Robot i Miroslav Ilić u Ex-Yu. :lol:
$ = $ :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 jul 2011, 09:22

Tripić blizu kakanjskog Rudara ;)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 01 jul 2011, 11:47

sony_91 je napisao/la:Tripić blizu kakanjskog Rudara ;)
Ejs? koliko ja znam , on je produzio ugovor sa nama... :?

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 01 jul 2011, 13:41

sony_91 je napisao/la:Tripić blizu kakanjskog Rudara ;)
Bio prije nekoliko dana. Tripić ostaje u Rudaru (prijedorskom :D ), provjereno. ;)

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 02 jul 2011, 19:22

Stevan Jovanović, jedan od pojačanja Rudara za narednu sezonu. :)

[youtube][/youtube]

Imate još 4 video klipa o njemu na youtube-u, a ako podaci sa klipa ne lažu, u karijeri je nastupao za Omladinski pogon OFK Beograda, Mačva (Šabac), FK Srem Sremska Mitrovica i Radnik Bijeljina. Ima 23 godine.
Ja sam odmah rekao da Šadić i on imaju dovoljno potencijala da zamjene Gocu i Šodića. Nadam se da će to i Radović uočiti...

PS: Ništa novo na stadionu? Hoće nas ponovo ispaliti? :?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 02 jul 2011, 20:14

Tako je i nama bilo i onda odjednom uhvatiše se posla i za nevjerovatnih 20 dana ispuniše sve najnovije uslove UEFA.

Hoćete ići na Evropu sljedeće godine kakvo je stanje u klubu, doduše kod nikog nije idealno al kakva je situacija oko igračkog kadra koliko je otišlo - došlo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, ristagrad, Tempero, TheTruth34 i 51 gost.