Evo došao sad sa treninga u Ljubiji, pa da prozborim koju o novima i ovim starosjediocima.

Stvarno fino mjesto i teren za pripreme i za treninga. Dosta novih igrača, ali prava pojačanja za Rudar biće Šuka, Krezović, Jovanović, Kolundžija i Šadić. Šuka stvarno dobar napadač i nije greška uopšte Radovića što ga je poveo sa sobom iz Sutjeske. Mnogo zadavo problema Dragiću i Muzgonji. Kolundžija ako nije pokazao nešto prije godinu dana, onda će ove definitivno pokazati. Brž, okretan, eksplozivan, uglavnom one osobine koje posjeduju sitni igrači. Zabio golčinu iz voleja kad mu je neko nabacio. Šadić i Jovanović, lijevi i desni bek, po meni, ladno mogu zamjeniti Gocu i Šodu. Šoda šupčina, uvijek igra prvljavo i ona njegova prgava igra, čak i stalno priča. Mislim da se neće svidjeti Radoviću, pa će na njegovo mjesto Šadić ili Jovanović. Krezović - novi Kovačević. Bezgrešan. Pokretač igre. Može ladno kapitensku oko ruke. A o ovim starim... Iznenadili su me Muzgonja i Đorić, i to pozitivno. Đorić sa Kolunždijom i Šukom u tandemu - perfekto, odlično sarađuju, a Muzgonja se stvarno trudi i napreduje u svojoj igri.
Inače, na tribina su bili i Kantar i Jevtić. Obojica će se pridružiti timu za koji dan. Čuo sam još da je Radović rekao da neće da čeka Džafića. Njemu treba napadač na pripremama i hoće da bude profesionalac, ne zanima ga što ovoga nema, a Džafić tražio vremena do subote.
Muminovića još nema, vjerovatno neće ni doći, a očekuje se još neki Maksić ili ti ga Matić (nisam dobro čuo).