AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 17:40

Titova-Juga je napisao/la:Neka tebe Hamsik, sjedi đe sjediš . . .

pa ako ga mozemo dobiti zasto ne?...mozda nije ono sto ekipa treba za ligu prvaka, ali ipak je igrac koji je kao vaznjak postigao 10 golova u prosloj sezoni...ako ne mozemo doci do nekog boljeg onda on i Ganso bili bi dosta dobra pojacanja za nas.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2011, 17:56

Za Milan bi najbolje bilo kada bi Ganso došao. Plejmejker je, profil igrača kakvog Milan treba, ali postoji ta prepreka jer on hoće da ostane u Santosu do zime. Razlog tomu je njegova želja da pobjedi Barcelonu u Svjetskom klupskom prvenstvu. :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 20:32

Claus je napisao/la:Za Milan bi najbolje bilo kada bi Ganso došao. Plejmejker je, profil igrača kakvog Milan treba, ali postoji ta prepreka jer on hoće da ostane u Santosu do zime. Razlog tomu je njegova želja da pobjedi Barcelonu u Svjetskom klupskom prvenstvu. :mrgreen:

razlog tome je sto je on glup ko tochak ako tako zaista misli, propustiti priliku da dodje u milan, zbog nekog svjetskog prvensta koje nije ni bitno bogzna, i gdje se vjerovatno nece ni sastati s loptom kad bude igrao protiv najbolje ekipe ikada, kao i mnogi koji su i bolji igraci od njega a davali su slicne izjave glupe.

ako zaista postoji neka sansa da ganso predje u milan, i on licno na ne uprava kluba sa velikim potrazivanjima opstruise transfer, onda je taj Ganso idiot totalni

ne znam zasto se opterecujete njim, vi vrlo lako mozete osvojiti ligu prvaka, ne trebate nikoga dovoditi, samo prodajte ibrahimovica, njegov odlazak je vec dokazana formula za osvajanje lige prvaka heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 jun 2011, 21:20

ma ganso sad i ne može preći u milan jer još nije zvanično za 2 non EU mjesta, a jedno je zauzeo taiwo jer izgleda nije uspio izganjati francusko državljanstvo, jedino da gansa kupi genoa pa da ga da na posudbu :lol: :lol:
al vjerujem da je gansov transfer dogovoren i da će on ubrzo obući milanov dres
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jun 2011, 21:52

SaltCityAttack je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Neka tebe Hamsik, sjedi đe sjediš . . .

pa ako ga mozemo dobiti zasto ne?...mozda nije ono sto ekipa treba za ligu prvaka, ali ipak je igrac koji je kao vaznjak postigao 10 golova u prosloj sezoni...ako ne mozemo doci do nekog boljeg onda on i Ganso bili bi dosta dobra pojacanja za nas.

Ako ne mozemo do boljeg, onda ne trebaju Galiani i Berlusconi zavlacit navijace vise i ne pojavljivat se u medijima uopste. Ako je covjek reko da ce potrosit 70 mil na pojacanja onda bi bio red da barem pola toga ispuni a ne da nas sviju vuce za nos.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 jun 2011, 01:16

Samo lagano ljudi samo lagano.......Silvio zeli ligu prvaka u naredne dvije godine i sigurno ce biti pojacanja jos samo polako...Prioritet je Ganso navodno ceka se usvajanje pravila o 2 non eu igraca i odmah ce biti zavrsen posao..a o Cescu ne bih nista pisao dosta se prica i o tome po Italiji....bice svega ljudiiiiiiiiiii!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 jun 2011, 08:55

kako je igrao Onyewu u Milanu, jel bio ikako dobar, citam da je presao u Sporting... Milan nisam najbolje upratio

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 08:56

Warrick je napisao/la:a o Cescu ne bih nista pisao dosta se prica i o tome po Italiji....
Nemaš šta pričat o njemu, tu su zna, Arsenal ili Barca, trećeg nema...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 jun 2011, 13:16

GunnerS je napisao/la:
Warrick je napisao/la:a o Cescu ne bih nista pisao dosta se prica i o tome po Italiji....
To ti mislis,hajde nek bude kako ti kazes....
http://www.calciomercatoseriea.it/compo ... i-rilancia

Champions League AC Milan Arsenal Barcelona Cesc Fabregas Exclusive - the work continues under track of Adriano Galliani, Milan's chief executive, to place the shot of the market that can make your eyes sparkle with the Rossoneri fans reddened by tears and those of other teams, the Spanish midfielder Arsenal, Cesc Fabregas. In recent weeks, our Editor, has already anticipated interesting rumors that the company sees as the only real rival Milanese Barcelona's Pep Guardiola to ensure the performance of the National Spanish and, although these days safety shown Catalan newspapers, Fabregas has Barca are still very far because of the demand for 40 million euros of the Arsenal and Sandro Rosell does not intend to pay. Problems, however, it is also having the Rossoneri, which grossed a refusal to Urby Emanuelson to become part of the deal for Fabregas who, now, Adriano Galliani would be to formulate a new offering from 35/37 million more than 5 / 8 million for any bonus from the player-centered goals wearing the Rossoneri jersey, a figure deemed acceptable by Arsenal. According to **** close to the environment Rossoneri, Darren Dein and Jerome Andersson, agents of the Spanish champion, is working closely with the British leadership and Galliani to polish the final details of the crushing operation that could lead to court Fabregas already by Allegri 10/13 July, the first meeting of the Milan team. Towards the end of this week, Fabregas Wenger will reach London to express his desire to leave Arsenal and groped the Italian adventure.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 16:36

QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je igrao Onyewu u Milanu, jel bio ikako dobar, citam da je presao u Sporting... Milan nisam najbolje upratio
igrao je odlično u milanu ali u disco klubovima, za milan nije ni zaigrao prve sezone bio ozljeđen cijelo vrijeme3, druge na posudbama i sad ide, a šteta izgledao je kao solidan igrač, na onom kupu konfederacija prije svjetskog prvenstva odigrao fantastično. šteta za njega, ali šta se može.
spomin je se zamjena cassano+10 miliona-hamšik

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 jun 2011, 16:38

-Nadam se da ce nesto biti od ovih nagadjanja,Ganso,Hamsik,Fabregas svaki dan samo o tome,a nista konkretno se ne desaje.
-RIVALDO-

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 16:41

Warrick je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
To ti mislis,hajde nek bude kako ti kazes....
http://www.calciomercatoseriea.it/compo ... i-rilancia
Poznate su ovo novine, i do sada su uvjek sve transfere pogađale. Svaka čast na pronalasku njih i još ti se više divim što im vjeruješ :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 20:26

ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd. :roll:
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu :lol: , a takvih je bilo na desetke ako ne i stotine, ništa spektakularno, dobar igrač, bio bi većini klubova dobro pojačanje ali nikakav super star, od njega sad ima koliko hoćeš boljih.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 20:37

tony-mortale je napisao/la:ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd. :roll:
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu :lol: , a takvih je bilo na desetke ako ne i stotine, ništa spektakularno, dobar igrač, bio bi većini klubova dobro pojačanje ali nikakav super star, od njega sad ima koliko hoćeš boljih.
Malo objektivnije to, @tony. Nije bas tako.
Milan jeste imao velikih igraca, ali Cesc je trenutno veci igrac od bilo koga iz Milana (mozda ne i od Silve, ali zna se razlika izmedju stopera i veznjaka/napadaca). To je igrac koji moze da ponovo vrati snagu Milanu, koji je u Evropi dosta pao. ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jun 2011, 20:39

ibro?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 20:46

baresi#6 je napisao/la:ibro?
Znao sam da ce neko uskociti sa Zlatanom kao adutom.
Sta znam, za mene je Zlatan jednodimenzionalan, a i neupotrebljiv u timu koji juri titulu prvaka Evrope. Postoji razlog zasto flopuju njegovi timovi u Evropi. A taj razlog lezi u njemu.
Fabregas je polivalentan, kompletan igrac, onaj koji cini svoje suigrace boljima i onaj koji je dinamo cele ekipe.
Za mene je on veci igrac od Zlatana. Ne znam, mozda gresim, ali tako rezonujem. ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 20:51

MaGiCa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd. :roll:
Malo objektivnije to, @tony. Nije bas tako.
Milan jeste imao velikih igraca, ali Cesc je trenutno veci igrac od bilo koga iz Milana (mozda ne i od Silve, ali zna se razlika izmedju stopera i veznjaka/napadaca). To je igrac koji moze da ponovo vrati snagu Milanu, koji je u Evropi dosta pao. ;)
nisi dobro pročitao, to je baš tako, pričam o milanu koji ima istoriju dugu preko sto godina i u njemu su igrali igrači kojima taj fabregas može kopačke čistiti a pojedinci sad od tog cesca prave mega zvjezdu isto da bi bilo novo svjetsko čudo da on pređe u milan i kaao da bi se sad neko tome začudio ono cesc u milanu neću moći zaspati od uzbuđenja 7 dana :roll:
a rekao sam da bi bio pojačanje ne samo milanu već skoro svakom klubu, al realno on za ovo godina koliko je u arsenalu i nije baš bio neka prevaga koja je vukla svoj tim(nimalo loš tim čak što više) do trofeja

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 20:54

MaGiCa je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:ibro?
Znao sam da ce neko uskociti sa Zlatanom kao adutom.
Sta znam, za mene je Zlatan jednodimenzionalan, a i neupotrebljiv u timu koji juri titulu prvaka Evrope. Postoji razlog zasto flopuju njegovi timovi u Evropi. A taj razlog lezi u njemu.
Fabregas je polivalentan, kompletan igrac, onaj koji cini svoje suigrace boljima i onaj koji je dinamo cele ekipe.
Za mene je on veci igrac od Zlatana. Ne znam, mozda gresim, ali tako rezonujem. ;)
hehe sad sam ranije to spomenuo, kako on to njih čini boljima i kako on gura cijelu ekipu naprijed :?:
možda je on to činio kad nisam gledao, al gledao sam većinu utakmica makar sažetke i ono ok je igrač ako hoćeš da budeš 3-4 na tabeli

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 20:59

@tony

Voleo bih da mi nabrojis vise od 20 igraca Milana (veznjaka, od 1899 do danas) koji su kvalitetom igre bili iznad Cesca, pa da nastavimo pricu. On je najbolji veznjak Premierlige koja je trenutno svetlosnu godinu iznad Calcia. U poslednjih 5 godina samo Xavi ima impresivnije statistike od njega u svim najjacim ligama Evrope, glede veznih igraca.

Cisto da te podsetim, ako si zaboravio:

[youtube][/youtube]

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 21:05

pa gdje sam rekao da je loš??
ne kontam otkud sad klip gdje on odigra dobro :roll: kad i ja sam kažem da je on dobar igrač,
al nije nikakav vanzemaljac kakvim ga pokušavaju pretstaviti, vrhunski tehničar ne tako brz i ne tako dobrog driblinga,pristojnog šuta, vidjećeš koliko će barsa max ponuditi za njega a sjeti se da su za ibru iskrcali pravo bogatstvo i da su za fucking čigrinskog dali 25 miliona eura baš da vidim koliko će za cesca max dati, ne vjerujem ni duplo kao za ukrainca a ni blizu zlaje

a sam si rekao da je bilo 20 veznjaka boljih(koji gore dole :lol: ), a pošto sam pričao o igračima uopšte vrlo lako ta brojka ide do stoje ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.