Poznate su ovo novine, i do sada su uvjek sve transfere pogađale. Svaka čast na pronalasku njih i još ti se više divim što im vjeruješWarrick je napisao/la:To ti mislis,hajde nek bude kako ti kazes....GunnerS je napisao/la:Nemaš šta pričat o njemu, tu su zna, Arsenal ili Barca, trećeg nema...Warrick je napisao/la:a o Cescu ne bih nista pisao dosta se prica i o tome po Italiji....
http://www.calciomercatoseriea.it/compo ... i-rilancia
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd.
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu
, a takvih je bilo na desetke ako ne i stotine, ništa spektakularno, dobar igrač, bio bi većini klubova dobro pojačanje ali nikakav super star, od njega sad ima koliko hoćeš boljih.
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Malo objektivnije to, @tony. Nije bas tako.tony-mortale je napisao/la:ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd.![]()
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu, a takvih je bilo na desetke ako ne i stotine, ništa spektakularno, dobar igrač, bio bi većini klubova dobro pojačanje ali nikakav super star, od njega sad ima koliko hoćeš boljih.
Milan jeste imao velikih igraca, ali Cesc je trenutno veci igrac od bilo koga iz Milana (mozda ne i od Silve, ali zna se razlika izmedju stopera i veznjaka/napadaca). To je igrac koji moze da ponovo vrati snagu Milanu, koji je u Evropi dosta pao.
ibro?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Znao sam da ce neko uskociti sa Zlatanom kao adutom.baresi#6 je napisao/la:ibro?
Sta znam, za mene je Zlatan jednodimenzionalan, a i neupotrebljiv u timu koji juri titulu prvaka Evrope. Postoji razlog zasto flopuju njegovi timovi u Evropi. A taj razlog lezi u njemu.
Fabregas je polivalentan, kompletan igrac, onaj koji cini svoje suigrace boljima i onaj koji je dinamo cele ekipe.
Za mene je on veci igrac od Zlatana. Ne znam, mozda gresim, ali tako rezonujem.
- tony-mortale
- Kontakt:
nisi dobro pročitao, to je baš tako, pričam o milanu koji ima istoriju dugu preko sto godina i u njemu su igrali igrači kojima taj fabregas može kopačke čistiti a pojedinci sad od tog cesca prave mega zvjezdu isto da bi bilo novo svjetsko čudo da on pređe u milan i kaao da bi se sad neko tome začudio ono cesc u milanu neću moći zaspati od uzbuđenja 7 danaMaGiCa je napisao/la:Malo objektivnije to, @tony. Nije bas tako.tony-mortale je napisao/la:ne kontam ove simpatizere arsenala koji se kao čude da bi taj cesc mogao preći negdje isto da je to neka igračina nikad prije viđena i za kojeg se trofeji naprosto lijepe,najbolji svih vremena koji lopte dijeli kao rukom, najbrži ikad, sa najboljim šutom i driblingom itd itd.![]()
i kao da nikad bolji igrač nije igrao u milanu, a takvih je bilo na desetke ako ne i stotine, ništa spektakularno, dobar igrač, bio bi većini klubova dobro pojačanje ali nikakav super star, od njega sad ima koliko hoćeš boljih.
Milan jeste imao velikih igraca, ali Cesc je trenutno veci igrac od bilo koga iz Milana (mozda ne i od Silve, ali zna se razlika izmedju stopera i veznjaka/napadaca). To je igrac koji moze da ponovo vrati snagu Milanu, koji je u Evropi dosta pao.
a rekao sam da bi bio pojačanje ne samo milanu već skoro svakom klubu, al realno on za ovo godina koliko je u arsenalu i nije baš bio neka prevaga koja je vukla svoj tim(nimalo loš tim čak što više) do trofeja
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe sad sam ranije to spomenuo, kako on to njih čini boljima i kako on gura cijelu ekipu naprijedMaGiCa je napisao/la:Znao sam da ce neko uskociti sa Zlatanom kao adutom.baresi#6 je napisao/la:ibro?
Sta znam, za mene je Zlatan jednodimenzionalan, a i neupotrebljiv u timu koji juri titulu prvaka Evrope. Postoji razlog zasto flopuju njegovi timovi u Evropi. A taj razlog lezi u njemu.
Fabregas je polivalentan, kompletan igrac, onaj koji cini svoje suigrace boljima i onaj koji je dinamo cele ekipe.
Za mene je on veci igrac od Zlatana. Ne znam, mozda gresim, ali tako rezonujem.
možda je on to činio kad nisam gledao, al gledao sam većinu utakmica makar sažetke i ono ok je igrač ako hoćeš da budeš 3-4 na tabeli
@tony
Voleo bih da mi nabrojis vise od 20 igraca Milana (veznjaka, od 1899 do danas) koji su kvalitetom igre bili iznad Cesca, pa da nastavimo pricu. On je najbolji veznjak Premierlige koja je trenutno svetlosnu godinu iznad Calcia. U poslednjih 5 godina samo Xavi ima impresivnije statistike od njega u svim najjacim ligama Evrope, glede veznih igraca.
Cisto da te podsetim, ako si zaboravio:
[youtube][/youtube]
Voleo bih da mi nabrojis vise od 20 igraca Milana (veznjaka, od 1899 do danas) koji su kvalitetom igre bili iznad Cesca, pa da nastavimo pricu. On je najbolji veznjak Premierlige koja je trenutno svetlosnu godinu iznad Calcia. U poslednjih 5 godina samo Xavi ima impresivnije statistike od njega u svim najjacim ligama Evrope, glede veznih igraca.
Cisto da te podsetim, ako si zaboravio:
[youtube][/youtube]
- tony-mortale
- Kontakt:
pa gdje sam rekao da je loš??
ne kontam otkud sad klip gdje on odigra dobro
kad i ja sam kažem da je on dobar igrač,
al nije nikakav vanzemaljac kakvim ga pokušavaju pretstaviti, vrhunski tehničar ne tako brz i ne tako dobrog driblinga,pristojnog šuta, vidjećeš koliko će barsa max ponuditi za njega a sjeti se da su za ibru iskrcali pravo bogatstvo i da su za fucking čigrinskog dali 25 miliona eura baš da vidim koliko će za cesca max dati, ne vjerujem ni duplo kao za ukrainca a ni blizu zlaje
a sam si rekao da je bilo 20 veznjaka boljih(koji gore dole
), a pošto sam pričao o igračima uopšte vrlo lako ta brojka ide do stoje 
ne kontam otkud sad klip gdje on odigra dobro
al nije nikakav vanzemaljac kakvim ga pokušavaju pretstaviti, vrhunski tehničar ne tako brz i ne tako dobrog driblinga,pristojnog šuta, vidjećeš koliko će barsa max ponuditi za njega a sjeti se da su za ibru iskrcali pravo bogatstvo i da su za fucking čigrinskog dali 25 miliona eura baš da vidim koliko će za cesca max dati, ne vjerujem ni duplo kao za ukrainca a ni blizu zlaje
a sam si rekao da je bilo 20 veznjaka boljih(koji gore dole
@ Magica
Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar. Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...). Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar. Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...). Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
dovoljno da igra u epl-u da vrijedi velike pare stoga mislim da džaba diskutujemo. ionako je modrić ove sezone bio tata mata na ostrvu na svojoj poziciji.
i u pravu je Tony, fabregas jeste igračina ali dosada i nije pravio razliku na terenu za razliku od ibre i njegovih 8 osvojenih prvenstava zaredom.
i u pravu je Tony, fabregas jeste igračina ali dosada i nije pravio razliku na terenu za razliku od ibre i njegovih 8 osvojenih prvenstava zaredom.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ja sam siguran da u Milanu nije bilo ni deset veznjaka koji su kvalitetom igre bili na nivou Cesca ili vecem (Liedholm u svoje vreme, Rivera, Rijkaard, Gullit, Savicevic, Pirlo, Kaka mi padaju na um, a za vise nisam siguran).tony-mortale je napisao/la:pa gdje sam rekao da je loš??
ne kontam otkud sad klip gdje on odigra dobrokad i ja sam kažem da je on dobar igrač,
a sam si rekao da je bilo 20 veznjaka boljih(koji gore dole), a pošto sam pričao o igračima uopšte vrlo lako ta brojka ide do stoje
Ato sto se Barca ekonomski izduvala, pa sada ne moze da ponudi 40+milja - to je druga stvar. Njih su Chygrynskiy, Zlatan &co. i doveli do toga.
Ajde mali, odmori malo.A_d_0 je napisao/la: Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar.
Rui Costa je svoje najbolje dane video u Firenzi. Kod vas je bio osrednji igrac. U svom peaku nije bio bolji od Cesca. Isto se odnosi i na Redonda i Rivalda. Za Kaku sam i sam rekao, dok je Seedorf ta liga kao i Cesc.Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...).
Ne znam ko ga to fura. Decko je najbolji veznjak EPLa u poslednjih 5-6 sezona, ukupno gledano. Nije Moggi za dzabe rekao da ga uzmete.Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
- tony-mortale
- Kontakt:
za svoje djete i još da je najbolji igrač, ili makar top 3, ma i top 5 da je dali bi keš koji arsen zine, ali pošto to on očito nije naravno da neće dati puno više nego što su za dmitrija č.
rui i zvone su inače bogovi nogometa za seska, oni su se koječega naosvajali, al i one je jednom nešto osvojio, al sa repkom kad gotovo da nije ni igrao, a s arsenalom zamalo.
rui i zvone su inače bogovi nogometa za seska, oni su se koječega naosvajali, al i one je jednom nešto osvojio, al sa repkom kad gotovo da nije ni igrao, a s arsenalom zamalo.
Slazem se. Ali Modric je bio injury free ove sezone i ovako ne igra vec 5-6 sezona.baresi#6 je napisao/la:dovoljno da igra u epl-u da vrijedi velike pare stoga mislim da džaba diskutujemo. ionako je modrić ove sezone bio tata mata na ostrvu na svojoj poziciji.
Da nisam gledao tad fudbal, pa i da ti verujem da je Zlatan sam osvajao titule (Title-guaranteemovic), kako mu se cesto pripisuje. Zlatan je bio kljucni covek Intera (koji je bio superioran u odnosu na konkurenciju) i nosio je Milan od septembra do februara, ove sezone. U Barci je flopovao, a u Ajaxu i Juventusu je bio tek 1 od nekoliko jakih igraca.i u pravu je Tony, fabregas jeste igračina ali dosada i nije pravio razliku na terenu za razliku od ibre i njegovih 8 osvojenih prvenstava zaredom.
Prvi bold: Hoces da kazes da nije? 8 ligaskih titula za redom u ekipama u kojim je bio glavni ali bas glavni igrac. Dovidjenja prijatno.MaGiCa je napisao/la:Ajde mali, odmori malo.A_d_0 je napisao/la: Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar.
Rui Costa je svoje najbolje dane video u Firenzi. Kod vas je bio osrednji igrac. U svom peaku nije bio bolji od Cesca. Isto se odnosi i na Redonda i Rivalda. Za Kaku sam i sam rekao, dok je Seedorf ta liga kao i Cesc.Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...).
Ne znam ko ga to fura. Decko je najbolji veznjak EPLa u poslednjih 5-6 sezona, ukupno gledano. Nije Moggi za dzabe rekao da ga uzmete.Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
Drugi bold: Sve su ovo veca imena od Cesca a ujedno i veci igraci tako da tvoja prica da Milan nije odavno imao boljeg veznjaka pada u vodu. I da, ista su liga on i Seedorf (3 titule LP sa 3 razlicita tima ne znam da li je ovaj toliko finala pregledao).
Treci bold: Zadnjih 5-6 godina najbolji veznjak? Da,da a njegova ekipa jedva se bori za LP. Cini mi se da ti ne gledas Lamparda, Scholesa, pa i Ronalda koji se broji u veznjake a evo ove godine i zvanicno Modric. Ovi igraci su igrali u poslednjih 5-6 godina u EPL (i sada igraju svi sem Ronalda).
Mislim da ti je teorija i tvoje favoriziranje Cesca bez uvrede glupa. Nama treba igrac tipa Kake a takvog jedino vidim u Gansu (od mogucih pojacanja). Cesc je skoro kao i Pirlo samo malo ofanzivniji. Misljenja sam da bi nam umrtvio dodatno igru i ne bi mnogo pozitivnog donio.
Here we go again:tony-mortale je napisao/la:za svoje djete i još da je najbolji igrač, ili makar top 3, ma i top 5 da je dali bi keš koji arsen zine, ali pošto to on očito nije naravno da neće dati puno više nego što su za dmitrija č.
Ja sam siguran da u Milanu nije bilo ni deset veznjaka, koji su kvalitetom igre bili na nivou Cesca.
Mozda su se Rui i Zvone naosvajali trofeja, ali nikada nisu igrali u Milanu na tom nivou, kao Cesc u Arsenalu.
A Rui se bas naosvajao trofeja pre svoje 30e, kada je stigao u Milan.
- tony-mortale
- Kontakt:
koji je to nivo igre cesca u arsenalu???
božanski??
nikad prije viđen???
ili ipak iznadprosječan, ali viđen i on njegovog saigrača nasrijaove sezone,a još ranije ili sad i od lamparda, gerarda, scolsa, modrića, vdv i još mnogih igrača,c ronalda da ne spominjem on je za njega druga dimenzija,
a taj podatak da je najbolji vezni epl zadnjih 5-6 godina si tačno vidio gdje??
božanski??
nikad prije viđen???
ili ipak iznadprosječan, ali viđen i on njegovog saigrača nasrijaove sezone,a još ranije ili sad i od lamparda, gerarda, scolsa, modrića, vdv i još mnogih igrača,c ronalda da ne spominjem on je za njega druga dimenzija,
a taj podatak da je najbolji vezni epl zadnjih 5-6 godina si tačno vidio gdje??
Ma pusti lika. Gotivi Fabregasa i nasao nama maglu prodavat. Prica bez ikakvog temelja. Gdje li je taj proglasavan 5-6 puta za najboljeg veznjaka samo da mi je vidjet. I vidis kako umanjuje Zlatanove (Bog fudbala za Fabregasa) sposobnosti. Covjek u Juventusu,Interu i sada Milanu cini ogromnu prevagu jedino u Barceloni nije bio glavni igrac radi Vanzemaljca al i tu je zabio 20+ golova.
ja mislim da je njemu malo dosadno pa trola i loži nas 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.