kakva je to vecera u ovo dobaVanBasten je napisao/la:harishp je napisao/la:U stopu vas prate![]()
Vidović večeras večera s Irfanom. A, znamo kako to na kraju završi.![]()
Nadam se da će se dogovoriti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kakva je to vecera u ovo dobaVanBasten je napisao/la:harishp je napisao/la:U stopu vas prate![]()
Ma ja sam malo okasnio s postompadobranac1978 je napisao/la:kakva je to vecera u ovo dobaVanBasten je napisao/la:harishp je napisao/la:U stopu vas prate![]()
Izdvojio bih jednog od njih, ko igra beka ? Cizmic ili Sehovic?? a dodao bih Amela HandzicaMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
Hodzica,Trebinjca,Cakala,Cizmica,Kadica,Sehovica,Becirevica,Camparu,Peljtu.
Sehovic igra desnog beka al' po meni prosjek.Mada ja mozda grijesim.Mozda je prije igr'o zbog starog(Sejfe drotasamosarajvo je napisao/la:Izdvojio bih jednog od njih, ko igra beka ? Cizmic ili Sehovic?? a dodao bih Amela HandzicaMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
po kojoj osnovi bi otjerao trebinjca, momak bolje od belog igraMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
Sehovic se povrijedio,nista od njega,Cizmic je stoper,i oni ce morati ganjati desnog beka da dovedu,osim ako nemisle isprobavati nekog stopera na tom mjestu tipa ovoga iz Kozare jel kazu da mu nebi bio problem to igrati,al opet po meni bolje zaganjati ozbiljnog desnog beka...ako nemisle Ledeta opet stavljati na beka,sto je vrlo moguce na kraju krajeva,jel zaista veza je puna ko sibica bar sto se tice krila i sa ovim Vidovicem ce sve pozicije u veznom redu biti vise nego prepunjene,tako da je vrlo moguce da pokriju poziciju desnog beka sa Ledetom sto i nije lose po menisamosarajvo je napisao/la:Izdvojio bih jednog od njih, ko igra beka ? Cizmic ili Sehovic?? a dodao bih Amela HandzicaMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
ko ti moze igrati na krilu ? Suljic(nije za prve 1000%) , Pehlic(upitan prvu polusezonu), Kojasevic (moze on ali pametnije ga je milion puta na sredini korisitit,iza napadaca) ostaje ti Haris za ljevog beka i eventualno jedan od ovih iz Kozare da uleti na desni bek. Vidovic nije bek vec zadnji vezni ali zadnji koji zna dodat,povuc,predriblat,nije klasicni destruktivac. Imas Vucinu koji moze igrat na krilu...nismo bas najpopunjeni tu.miky_hz je napisao/la:Sehovic se povrijedio,nista od njega,Cizmic je stoper,i oni ce morati ganjati desnog beka da dovedu,osim ako nemisle isprobavati nekog stopera na tom mjestu tipa ovoga iz Kozare jel kazu da mu nebi bio problem to igrati,al opet po meni bolje zaganjati ozbiljnog desnog beka...ako nemisle Ledeta opet stavljati na beka,sto je vrlo moguce na kraju krajeva,jel zaista veza je puna ko sibica bar sto se tice krila i sa ovim Vidovicem ce sve pozicije u veznom redu biti vise nego prepunjenesamosarajvo je napisao/la:Izdvojio bih jednog od njih, ko igra beka ? Cizmic ili Sehovic?? a dodao bih Amela HandzicaMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
Momak pun sebe,nije stas'o jos u igraca a qrci se po treninzima i na pripremnim utakmicama,psuje misli da je neko.Dobro to ce mu u pocetku prolaziti al' kad on 5-6 puta bude mor'o sam da trci po 2-3 kruga zbog ponasanja onda cemo vidjeti hoce l' nastaviti po svom.A svi znamo kako Plisek to kaznjava.ArminHz je napisao/la:po kojoj osnovi bi otjerao trebinjca, momak bolje od belog igraMegamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
ovo prvoVanBasten je napisao/la:jel ovo nešto friško?
Ili iz arhive?
jesis iguranpadobranac1978 je napisao/la:ovo prvoVanBasten je napisao/la:jel ovo nešto friško?
Ili iz arhive?
ja bih rekao 60-70 %Lepinja je napisao/la:Jel vam se definitivno vraca Skoro
hahahahaha cuj 4x4 ... ne moze se popravit kolko ga je zeljo unistio , dizne mu otisle ,a i gume mu jalove.harishp je napisao/la:Sta je sa onim 4x4
terencom Djipom.Valjda je cucio talent u njemu.