FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2011, 23:13

miky_hz je napisao/la:Skahic pregorio izgleda,danas odradio ovu pripremnu a fizicki nije bio spreman jel nije trenirao,ak pravo sa odmora dosao ovamo,pa mu rekli da je premlad jos,a nasim se zuri sa sastavljanjem ekipe,tako da ovoga za sada vjerovatno krizamo
steta, svidio mi se na klipu DRAMA ! Pustit ga jos sezonu gdje je igrao a onda ga dovesti, bice stariji i iskusniji a i dalje mlad. Samo ga dovest kad je u top formi.
Valjda ce neki drugi stoper zadovoljit, Begic ili ovajj iz Kozare...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2011, 23:15

ArminHz je napisao/la:
Megamon je napisao/la:sa liste izbaciti,poslati na posudbu samo ne povesti u Medjugorje da nam bezveze ne nabijaju racune:
Hodzica,Trebinjca,Cakala,Cizmica,Kadica,Sehovica,Becirevica,Camparu,Peljtu.
po kojoj osnovi bi otjerao trebinjca, momak bolje od belog igra
JARANE DANAS MU NIJE KRAMPONE MOGAO ČISTITI
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:18

miky_hz je napisao/la:Skahic pregorio izgleda,danas odradio ovu pripremnu a fizicki nije bio spreman jel nije trenirao,kao u smislu pravo sa odmora dosao ovamo,pa mu rekli da je premlad jos,a nasim se zuri sa sastavljanjem ekipe,tako da ovoga za sada vjerovatno krizamo
Momka treba pratit svakako. Za svoje godine djeluje više nego dobro. Možda neki džentlimenski" dogovor pokušati postići; da ne ide nigdje zasad, pola godine-godinu. A da će on biti u najužim kombinacijama u skorije vrijeme za transfer.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 23:25

ja neznam sta je problem sa ovim malcem, pa ako smo svi vidjeli na klipu da je mali potencijal zasto ga ne dovesti, kaparisati pa ga vrati u Gradinu da igra ali potpisati ugovor sa njim, to se tako radi, znas da je tvoj igrac pa nek se jos malo kali ovu sezonu. Sad ako mi ne potpisemo ugovor sa njim doce neka ekipa iz hrvatske neki sibenik kupice ga i valjace njima kasnije a mi cemo ga za 2-3 godine spominjati kad bude prelazio za neke grdne pare i govoriti eeeeeeeee bio je ovaj kod nas ali nije bio fizicki spreman....te suplje mi je preko glave....ako valja, ako je potencijal, potpisi sa njim ugovor pa ga salji na Mars ako hoce da igra dok se ne dohaviza sa snagom.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:27

ado-hz je napisao/la:ja neznam sta je problem sa ovim malcem, pa ako smo svi vidjeli na klipu da je mali potencijal zasto ga ne dovesti, kaparisati pa ga vrati u Gradinu da igra ali potpisati ugovor sa njim, to se tako radi, znas da je tvoj igrac pa nek se jos malo kali ovu sezonu. Sad ako mi ne potpisemo ugovor sa njim doce neka ekipa iz hrvatske neki sibenik kupice ga i valjace njima kasnije a mi cemo ga za 2-3 godine spominjati kad bude prelazio za neke grdne pare i govoriti eeeeeeeee bio je ovaj kod nas ali nije bio fizicki spreman....te suplje mi je preko glave....ako valja, ako je potencijal, potpisi sa njim ugovor pa ga salji na Mars ako hoce da igra dok se ne dohaviza sa snagom.
NAvodno su mu rekli da postoji opcija da igra za juniore, a trenira s prvim timom. On je na to pristao. A sutra će biti odlučeno dal će mu se ponuditi takav ugovor.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 23:30

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:ja neznam sta je problem sa ovim malcem, pa ako smo svi vidjeli na klipu da je mali potencijal zasto ga ne dovesti, kaparisati pa ga vrati u Gradinu da igra ali potpisati ugovor sa njim, to se tako radi, znas da je tvoj igrac pa nek se jos malo kali ovu sezonu. Sad ako mi ne potpisemo ugovor sa njim doce neka ekipa iz hrvatske neki sibenik kupice ga i valjace njima kasnije a mi cemo ga za 2-3 godine spominjati kad bude prelazio za neke grdne pare i govoriti eeeeeeeee bio je ovaj kod nas ali nije bio fizicki spreman....te suplje mi je preko glave....ako valja, ako je potencijal, potpisi sa njim ugovor pa ga salji na Mars ako hoce da igra dok se ne dohaviza sa snagom.
NAvodno su mu rekli da postoji opcija da igra za juniore, a trenira s prvim timom. On je na to pristao. A sutra će biti odlučeno dal će mu se ponuditi takav ugovor.
po meni i po onom klipu momak lici na igraca nije neki pendo maneli,treba nama takvih malo jacih i korpulentnijih igraca, ja bi ga zadrzao i potpisao sa njim ugovor das mu 2-300KM za kafe i on sav sretan, nemoj Irfane da zezas sta je tebi 300KM platu da mu das a bice nesto od ovog malog :D ;)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 29 jun 2011, 23:30

neka trebinjca i come

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:33

hordas'87 je napisao/la:neka trebinjca i come
Ako Trebinjac ostane u prvom timu, vraćam se i ja fudbalu :roll:

Čomor nije loš, mog'o bi od njega igrač biti. Al da trba još pure, treba itekako.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 23:38

ja cu sad nesto reci mozda ce me mnogi napasti, al ovi nasi juniori bogami niko me nije toliko odusevio....jedino mali Dupovac sto je zvijer ostalo talasika....trebinjac nako....comor leta ko muha bez glave nezna ni on sta igra....braca handzic pure...kajmaka jos dosta da jedu....nadam se samo jednom da ce Plisek to uzeti u svoje ruke, raditi sa njima pa ako od njih svih sto su sada na pripremama napravi 2-3 prava igraca ja cu biti presretan....tj ako dobijemo novog Skoru ili Berbera blago se nama....al eto vrijeme ce pokazati dali je od njih neko bas bas talenat ili su ce biti prosjecni igraci.....nadam se da ce biti ovo prvo 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2011, 23:39

Momak je kazu sve prihvatio hladno osim rijeci onog papka Handzica koji ga je nakon izgubljeni duela poceo nazivati seljakom i slicno ... Podhitno se za ovakve klosare treba uvesti kodeks ponasanja !!!
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 29 jun 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

High

Post Postao/la High » 29 jun 2011, 23:39

@ Megamon

Potpisujem,ne znam zbog čega su tu,ne bih rekao da će Plišek misliti isto kao Varešanović. :roll:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jun 2011, 23:42

Ne upratih bas , jel Nuhic danas igrao? On mi se uvijek nekako svidjao od ove mladje raje , naravno pored Dupovca...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:43

ado-hz je napisao/la:ja cu sad nesto reci mozda ce me mnogi napasti, al ovi nasi juniori bogami niko me nije toliko odusevio....jedino mali Dupovac sto je zvijer ostalo talasika....trebinjac nako....comor leta ko muha bez glave nezna ni on sta igra....braca handzic pure...kajmaka jos dosta da jedu....nadam se samo jednom da ce Plisek to uzeti u svoje ruke, raditi sa njima pa ako od njih svih sto su sada na pripremama napravi 2-3 prava igraca ja cu biti presretan....tj ako dobijemo novog Skoru ili Berbera blago se nama....al eto vrijeme ce pokazati dali je od njih neko bas bas talenat ili su ce biti prosjecni igraci.....nadam se da ce biti ovo prvo 8-)
Ma malo je njima udarial "slava" iz juniorskih dana u glavu. A i nama Boga mi.
Realno, omladinske lige su nam talašika i to kakva, previše očekujemo od naših omladinaca ponukani njihovim uspjesima na domaćem nivou. Oni haman sve do jednog trebaju malo na kaljenje u Federalnu ligu.. Većina njih i tamo bi grijali klupu, zavisi od ekipe, kamoli u Sarajevu.
Al eto..

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 23:44

Dirk je napisao/la:Momak je kazu sve prihvatio hladno osim rijeci onog papka Handzica koji ga je nakon izgubljeni duela poceo nazivati seljakom i slicno ... Podhitno se za ovakve klosare treba uvesti kodeks ponasanja !!!

Ako mislis na Harisa Handzica ja tog lika nemogu da smislim, kazu donio nam evropu, igrao najbolje....ma da nam je donio titulu prvaka evrope lik je takav narcis a ustvari je kita musanova...grbo grbavi....glumi nekog lafca, sjetite se kad je psovao raji na istoku pa mu je raja presla preko toga, pa se nsto kofol htio marisati....ja vjerujem da ove mladje momke vrijedja na treningu, posebno ove momke koji su dosli sa strane....glumi neku silu, ja nedo Bog da ga gledamo duze u svetinji pa da malo ostari i osili se.....pa bio bi glavni kabadahija u klubu....nemoze to tako i ja neznam dali ga neko moze malo spustiti na zemlju jer se lik digao i previse sto treba...sram ga bilo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2011, 23:47

dr.van nostrand je napisao/la:Ne upratih bas , jel Nuhic danas igrao? On mi se uvijek nekako svidjao od ove mladje raje , naravno pored Dupovca...
Danas Nuhića nije bilo nikako
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:49

Dirk je napisao/la:Momak je kazu sve prihvatio hladno osim rijeci onog papka Handzica koji ga je nakon izgubljeni duela poceo nazivati seljakom i slicno ... Podhitno se za ovakve klosare treba uvesti kodeks ponasanja !!!
tztztz...žao mi momka fakat...
A ništa čudno od Harisa, mali je neodgojeno derište..
Heh, da je Zuki, ili Krupiju rek'o nešto slično, bilo bi mu zadnje.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 23:49

VanBasten je napisao/la:
ili dzemici smjecaninu :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jun 2011, 23:52

Samo da pozdravim @sekac,odavno te nije bilo,sto ne navratis :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jun 2011, 23:52

ado-hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ili dzemici smjecaninu :D :D
Mora da ga nisu čuli iz stručnog.
Jer kako znam, pojedinicu su se i za manje natrčali krugova u Fojnici.
Al fakat bruka, bruka.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2011, 23:54

Megamon je napisao/la:Samo da pozdravim @sekac,odavno te nije bilo,sto ne navratis :)
bit ču redovniji obečavam imao sam malo problema privatne prirode buraz ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72, Proximic, teamnorth1989 i 22 gosta.