FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 30 jun 2011, 00:33

samosarajvo je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
rada91 je napisao/la::o OoOJ Obuca 4 gola hehehe...dobro je,neko zna zabit gledao sam prvo poluvrijeme tekme i tad je bilo 1 - 0 morao sam ranije otici...Po onom sto sam vidio isto Sarajevo nema promjene neke mogu eto izdvojit da je Haskic brz igrac mali Hodza 92'godiste kao stoper nije los a Sejtan mi je nekako najbolje odigrao dok sam gledao...Asistirao je za 1 gol -.-
Kakav je ovaj Begic sto je dosho iz Saska kazu da je bio medju boljim danas.
stoper,kazu nije los. Ako neko zna kolko ima godina dobro bi bilo da to podjeli sa nama
http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 66971.html mlad je 89` godiste a i visok je 190 cm ;)

PS:Torlak 2 aBd :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 30 jun 2011, 01:09

Meni ne izgleda visok uopste al eto :D
danas je Vucina Scepanovic igrao zadnjeg veznog mislim da mi nije to za njega pozicija da valja a Hodza mali iz juniora 92'godiste nije los kao stoper ima potencijal momak...trebinjac mene sve pred sobom,steta sto cekaju puno da se potpise ugovor sa Torlakom jer je on stijena u odbrani :evil:
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 30 jun 2011, 02:24

Alen Škoro je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Momak je kazu sve prihvatio hladno osim rijeci onog papka Handzica koji ga je nakon izgubljeni duela poceo nazivati seljakom i slicno ... Podhitno se za ovakve klosare treba uvesti kodeks ponasanja !!!
I sta je tu Handzic pogrijesio? To jeste neljudski,ali namjerno govorim zbog tvog shvatanja situacije ;)

Kakvi ovi iz Gradine, Banovica i sl selendri pored ovolike nase djece ;) To tek kasnije sistematski ;)
Dajemo prilike njima, a nasih 80 % nisu ni prilike dobili.

Pratim rasprave posljednjih nekoliko dana oko Skahica,Haskica, Smigalovica i slicnih..Cekaj.. Haskic i Smigalovic su igrali u Buducnosti.. Koja ono Buducnost bi na tabeli?

Nasu djecu ste zapostavili, rijetki su dobili prilike tipa Dupija,Come,Kene,Nuhica i Trebinjca..Gdje su ostali?
Treba stati malo na loptu i sagledati neke stvari bolje,jer znamo svi kakav je nas bivsi trener bio strucnjak. ;)
Dobili su nasi prilika i previse, jel Keno Handzic bio kapiten Sarajeva u svojoj prvoj sezoni, a zasto da on bude kapiten, cime je zasluzio, nista posebno nije pruzio u citavoj sezoni. Handzic misli da je igrac, da jeste ostao bi u Poljskoj il bi presao negdje drugo, nek on ide ispred tekstilne trebe ganjati, a momka ostavi na miru.

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 07:29

Sole je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Momak je kazu sve prihvatio hladno osim rijeci onog papka Handzica koji ga je nakon izgubljeni duela poceo nazivati seljakom i slicno ... Podhitno se za ovakve klosare treba uvesti kodeks ponasanja !!!
I sta je tu Handzic pogrijesio? To jeste neljudski,ali namjerno govorim zbog tvog shvatanja situacije ;)

Kakvi ovi iz Gradine, Banovica i sl selendri pored ovolike nase djece ;) To tek kasnije sistematski ;)

Pratim rasprave posljednjih nekoliko dana oko Skahica,Haskica, Smigalovica i slicnih..Cekaj.. Haskic i Smigalovic su igrali u Buducnosti.. Koja ono Buducnost bi na tabeli?

Nasu djecu ste zapostavili, rijetki su dobili prilike tipa Dupija,Come,Kene,Nuhica i Trebinjca..Gdje su ostali?
Treba stati malo na loptu i sagledati neke stvari bolje,jer znamo svi kakav je nas bivsi trener bio strucnjak. ;)
Dobili su nasi prilika i previse, jel Keno Handzic bio kapiten Sarajeva u svojoj prvoj sezoni, a zasto da on bude kapiten, cime je zasluzio, nista posebno nije pruzio u citavoj sezoni. Handzic misli da je igrac, da jeste ostao bi u Poljskoj il bi presao negdje drugo, nek on ide ispred tekstilne trebe ganjati, a momka ostavi na miru.
Ma vi ljubomorni ga slobodno malo zaglabajte....Dokle nebuloze vise??' Sta treba igrati ko pic..ica i dopustati da ga neko udara, nego igrajte pic..ice muski..A Handzic jucer jedan od najboljih asistirao kod 2 gola Obuce za razliku recimo Kalosevica koji nikom opet loptu neda...I Comor po meni jucer jedan od boljih,Beli itd...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 07:33

FCS je napisao/la:Ovaj Haris Handžić je ubjedljivo najveći papak u ekipi, on če nekoga nazivati seljakom, iskompleksirana vucibatina.
Haris te je doveo do evrope...Stidi se ti navijac??? Vi ste svi internet navijaci! Hare majstore pravi navijaci te cijene i postuju samo igraj i sto vise golova u Evropi a ovi nek ga lizu....

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 07:36

Ajde ba vise dirk ohladi s Harisom jel te stid vise??? Svjestan si i sam da si previse naporan i ofiran OHLADI BURAZ MALO PAMETNIJE JE VJERUJ !!!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 07:38

ado-hz je napisao/la:

Ako mislis na Harisa Handzica ja tog lika nemogu da smislim, kazu donio nam evropu, igrao najbolje....ma da nam je donio titulu prvaka evrope lik je takav narcis a ustvari je kita musanova...grbo grbavi....glumi nekog lafca, sjetite se kad je psovao raji na istoku pa mu je raja presla preko toga, pa se nsto kofol htio marisati....ja vjerujem da ove mladje momke vrijedja na treningu, posebno ove momke koji su dosli sa strane....glumi neku silu, ja nedo Bog da ga gledamo duze u svetinji pa da malo ostari i osili se.....pa bio bi glavni kabadahija u klubu....nemoze to tako i ja neznam dali ga neko moze malo spustiti na zemlju jer se lik digao i previse sto treba...sram ga bilo
Isao si s Harisom u razred i ovako...SRAMOTA !!! Da nisi ti koji ljubomorko s Jezera???

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 jun 2011, 07:47

Nemoj da pomislis da sam se prepoznao. Nisam, iz Sarajeva sam ali nije ok vrijedjati druge sto nisu iz Sarajeva. Ne mozes birati gdje ces se roditi. Mogao sam se i aj , i ti i svi ostali su mogli se roditi na nekom selu. Pa sta? A neka momaka. Nek' igraju. Zar je vazno odakle su? Pa najbolji igrac BiH svih vremena je iz Zavidovica. Zato pstttt.
Mi nikada odustati necemo...

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 07:58

Na kraju Haris ,keno,comor,hamzic su djeca Sarajeva tako da ima gosp.PLISEK koji sve lijepo u tekicu pise,svaki potez od treninga do utakmice,prema tome vi internet navijaci se najmanje pitate osim sto nebuloze valjate! A ako vec trezi drugog Dzeku moze ga vidjeti samo u Harisu od sadasnjeg kadra igraca,jer jak,visok,brz i zaista slican gradjom Dzeki svidjalo se ovim ljubomornim ili ne sta cu im ja...Vozdara!!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 jun 2011, 08:06

Da ZLi nije Haris Handžić ??!!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 08:07

Mister No je napisao/la:Da ZLi nije Haris Handžić ??!!
Jeste hahahahahaha 10000 %...Levatu navijac koji cijeni znanje i musku igru a ne balet po terenu !!! I jos nesto uvijek sam cijenio Barbareza kao igraca,jer igrao je srcem,muski a tako i Harisa igra srcem,muski i NAJVAZNIJE MOMAK VOLI I ZIVI ZA SARAJEVO !!!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 30 jun 2011, 08:19

ZLi je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Da ZLi nije Haris Handžić ??!!
Jeste hahahahahaha 10000 %...Levatu navijac koji cijeni znanje i musku igru a ne balet po terenu !!!
E moj klocu,sam sebe demantuješ....Haris cijeni mušku igru,a poslije jednog duela i muškog starta on hoče da se obračunava i stvari rješava pogrdnim riječima......Tebi je najbolje da Hareta vodiš kući,da ste bliže jedan drugom balavče jedan ....

ZLi

Post Postao/la ZLi » 30 jun 2011, 08:23

KARL-BITE EVO TI MALO LJUBOMORNE KI...TE...CRKNI OD LJUBOMORE I IGRAJ BALET S DJECURLIJOM!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 08:33

ZLi je napisao/la:KARL-BITE EVO TI MALO LJUBOMORNE KI...TE...CRKNI OD LJUBOMORE I IGRAJ BALET S DJECURLIJOM!!!
Hajde Zli ne dipr,da je on njega raznio u duelu nebi mu niko pola ijeci rekao.Nego Skahic ja uzeo u duelu i ovaj k'o picka dobacuje sta je seljaku,znaci kukavicki potez uobrazenog Handzica.Al' tu je Plisek da to rijesi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 jun 2011, 08:49

Megamon je napisao/la:
ZLi je napisao/la:KARL-BITE EVO TI MALO LJUBOMORNE KI...TE...CRKNI OD LJUBOMORE I IGRAJ BALET S DJECURLIJOM!!!
Hajde Zli ne dipr,da je on njega raznio u duelu nebi mu niko pola ijeci rekao.Nego Skahic ja uzeo u duelu i ovaj k'o picka dobacuje sta je seljaku,znaci kukavicki potez uobrazenog Handzica.Al' tu je Plisek da to rijesi.
Da mi je sin rodjeni Haris Handzic,brat,rod rodjeni, bilo sta rekao bi da je pogrijesio, ali ne samo pogrijesio jer ovo nije prvi put da haris glumi papka zadrtog, opet kazem kad je psovao raji na istoku i kofol nesto htio da se tuce i obracunava sa navijacima, pa mu je raja presla preko toga. Njegovo je da igra, ako zna i umije zabija golove to mu je posao, a ne da vrijedja djecu i momke na treningu, glumi facu i nekog kabadahiju a ne konta da je kita od igraca. Nemogu da ga smislim da je dao 1000golova, odveo nas u ligu sampiona kad je neodgojen. Zasto niko drugi od ove nase djece i momaka nije tako nekulturan, zato sto su fini momci, odgojeni i kulturni. Ja mu zelim sto prije da se proda u neki klub ako ikako moze lige petice, da zaradi milione i da se nikad ne vrati kod nas jer ga moje oci nemogu vise gledati. ;)

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 30 jun 2011, 09:42

nisam skontao najbolje. hare handžić nešta srao jel?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jun 2011, 10:52

Identitet je napisao/la:nisam skontao najbolje. hare handžić nešta srao jel?
ma beze mali ibrahim ga odlicno cuvao ,u svaki duel ulazio muski i bez kompromisa i u jednom duelu kod aut linije bas na onoj strani gdje su tribine su bili u duelu,i ibrahim uzeo duel i handzic ga je od nemoci probao prvo udariti laktom i taj"seljacic" ga je iskulirao i nakon toga mu je jos dobacio "sta ti je seljak jedan",i to ga je to dijete lagano iskuliralo....ono bas seljacki se tu ponasao handzic....a nmg da vjerujem da niko ne spominje maestralne intervencije ibre hodzica ehehh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
isto tako trebinjac me razocarao ,nece frajer da potrci samo se dere na ostale igrace...sve trazi u noge neko mu da loptu u for samo stane i urla trazeci je u noge...ostali standardno onaj kojic 10 je brz strasno(ako je to taj ),al neznam koliko je on od pomoci...ono sto mi se stvano svidjelo je igra one 16 u drugom poluvremenu ...onog frajera sto je bio na mjestu stopera ...strasno je kvalitetan igrac...a haskic nista posebnoo... :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Gistro Bančo
Kontakt:

Post Postao/la Gistro Bančo » 30 jun 2011, 11:38

Dosta više o seljacima i sl. , Btw i Irfan je onda seljak kao i Plišek . FK Sarajevo nije CIPS nego fudbalski klub , ko je bolji treba da igra pa da je i iz pm (ko' što i jesmo svi) . Ali psovke su sastavni dio fudbala ko' je igrao zna . Bude psovki ali na kraju se tekme to izgladi . Momak nije možda naviko' na to , a i Hare je pretjerao .

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 jun 2011, 11:39

Kad ja rekoh neki dan da smo organizaciono ISPRED ostalih krenuse se mnogi cuditi, kakvi vi ovo-ono... Mi malo po malo provedosmo sve nase zamisli. sa ovim potezom smo protiv familije Fazlagic poveli 3:0 :D :D Jos samo malo i konacno cemo ih se kutarisati 8-) 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 jun 2011, 11:45

UPS je napisao/la:Kad ja rekoh neki dan da smo organizaciono ISPRED ostalih krenuse se mnogi cuditi, kakvi vi ovo-ono... Mi malo po malo provedosmo sve nase zamisli. sa ovim potezom smo protiv familije Fazlagic poveli 3:0 :D :D Jos samo malo i konacno cemo ih se kutarisati 8-) 8-)
IZ UO su haman eliminisani, odnosno mogu samo mahat ušima i pijani po kafanama psovati Plišeka i Džeku :mrgreen:

Eh, jedino u Skupštini mogu praviti probleme. Ali srediće se i to, akobogda.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.