FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dupovac je fizicki masina za sve vase igrace ima covjek privatnog kondicijonog trenera po tome se vidi koliko mu je stalo dod fudbala i karijere
svoj ti pos'o !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko da gledam na kraju sezone kad osvojimo tituluGrbavica moj zivot je napisao/la:Dupovac je fizicki masina za sve vase igrace ima covjek privatnog kondicijonog trenera po tome se vidi koliko mu je stalo dod fudbala i karijere
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Uvijek je dobro optimisticno krenutHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko da gledam na kraju sezone kad osvojimo tituluGrbavica moj zivot je napisao/la:Dupovac je fizicki masina za sve vase igrace ima covjek privatnog kondicijonog trenera po tome se vidi koliko mu je stalo dod fudbala i karijerePlisek vodi Dupovca sa sobom u Cesku...
svoj ti pos'o !
Sretno sa Jiržijem Plišekom kao novim trenerom.
Također se nadam prolasku Sarajeva u dvomeču protiv Orebra.
Nemojte me pogresno shvatiti ali trener je nama u ovom trenutku najmanje bitan. Bitno je da smo se otarasili debila, da smo ubacili neke nase ljude i da pravimo SISTEM u kojem ce se konacno znati ko, sta i kako radi. Trener? Vala ne moze biti gori od Mirze da je ne znam sta
sto se mene tice ja mu dajem godinu dana da pokaze sta i koliko zna 
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 30 jun 2011, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Just do it.TM
- Kontakt:
svake godine isto......Grbavica moj zivot je napisao/la:Uvijek je dobro optimisticno krenutHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko da gledam na kraju sezone kad osvojimo tituluGrbavica moj zivot je napisao/la:Dupovac je fizicki masina za sve vase igrace ima covjek privatnog kondicijonog trenera po tome se vidi koliko mu je stalo dod fudbala i karijerePlisek vodi Dupovca sa sobom u Cesku...
:)
Veliki klubovi uvijek imaju najvece ambicije. vama je to vjerovatno teze za razumjeti ali sta je tu je...
Jedno su ambicije, a drugo mogućnosti.vama je to vjerovatno teze za razumjeti ali sta je tu je...UPS je napisao/la:Veliki klubovi uvijek imaju najvece ambicije. vama je to vjerovatno teze za razumjeti ali sta je tu je...
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nigerijac Daniel Odafin na probi u FK Sarajevo
FK Sarajevo očigledno u novu sezonu želi ući spremno i sa što jačim sastavom. Nakon nekoliko novih igrača koji su stigli u posljednjih nekoliko dana, najnovije pojačanje "bordo" ekipe bi mogao biti mladi Nigerijac Daneil Odafin.
Dvadesetdvogodišnji Odafin je stigao na probu u ekipu Sarajeva i priključio se treninzima. Ukoliko stučni štab do subote procijeni da zadovoljava njihove kriterije, Nigerijac će postati novi igrač ekipe sa Koševa.
Odafin igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Nastupao je u Siriji za klub FC Hutteen, a kao osamnaestogodišnjak je bio član Munchena 1860.
FK Sarajevo očigledno u novu sezonu želi ući spremno i sa što jačim sastavom. Nakon nekoliko novih igrača koji su stigli u posljednjih nekoliko dana, najnovije pojačanje "bordo" ekipe bi mogao biti mladi Nigerijac Daneil Odafin.
Dvadesetdvogodišnji Odafin je stigao na probu u ekipu Sarajeva i priključio se treninzima. Ukoliko stučni štab do subote procijeni da zadovoljava njihove kriterije, Nigerijac će postati novi igrač ekipe sa Koševa.
Odafin igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Nastupao je u Siriji za klub FC Hutteen, a kao osamnaestogodišnjak je bio član Munchena 1860.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Evo Suad Muzurović novi direktor! Keže da na prvo gostovanje ide sa navijačima...
P.S.@Admin, izvinjavam se
P.S.@Admin, izvinjavam se
Hehe,taj se vucaro bo Banja Luci 10 dana, bio na jednom treningu nije zadovoljio ,mislio sam da ce zavrsiti u nekom treceligasu kao atrakcija ili mozda na pijaci,posto ocigledno nema pare za povratakNigerijac Daniel Odafin na probi u FK Sarajevo
Jako nizak, slabe gradje to mu je najveci minus, ali je jako esplozivan i brz igrac, sad ko voli neka izvoli, gledao sam ga u BL na treningu nista posebno, Borcu nije mogao biti pojacanje. 
Nije to taj , kod vas je bio Peter Taiye Oladotun , koji je kasnije zavrsio u Sutjeskoj Foci , a prije igrao za Bezaniju i to....
Oladotun se kasnije vratio iz Foce u Nigeriju , ovaj nikad nije ovdje bio ... pozzz
Oladotun se kasnije vratio iz Foce u Nigeriju , ovaj nikad nije ovdje bio ... pozzz
Zadnja izmjena: D€LUX, dana/u 30 jun 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
>>No body likes us but we dont care<<
Pitaj ga slobodno gdje bio prije 3 dana 
Mislim da mu je ime bilo Daniel, mozda i grijesim ne kazem, ali cini mi se da je ovaj bio. 
Realno, šta nas boli uVo gdje je on bio prije 3 dana?
Nije prošao kod vas probu, i šta sad? Vi neki faktor u **** materinu. Nije ni Ibričić prošao u Želji, pa..? Ni onaj mali kod nas bivaktile pa bi prvi strijelac HNL te godine.
Ne tvrdim da je ovaj Nigerijac neki aman zaman igrač, da će se nužno ponoviti neki od slučaja gore, možda i kod nas ne prođe, ono što želim istaći da to što nije negdje nekad prošao probu realno znači veoma malo do nimalo.
Mene zanima kako će se kod nas pokazati, i tu je sva priča.
Nije prošao kod vas probu, i šta sad? Vi neki faktor u **** materinu. Nije ni Ibričić prošao u Želji, pa..? Ni onaj mali kod nas bivaktile pa bi prvi strijelac HNL te godine.
Ne tvrdim da je ovaj Nigerijac neki aman zaman igrač, da će se nužno ponoviti neki od slučaja gore, možda i kod nas ne prođe, ono što želim istaći da to što nije negdje nekad prošao probu realno znači veoma malo do nimalo.
Slazem se, samo sam naveo kakav je igrac, moja procjena, ako vam bude dobar potpisite ga slobodno, da bog da bude najbolji igrac PL 
Jarane sta se lozis,nigdje nisam rekao da je dobar ili los igrac, meni samo bilo smijesno sto je lik nakon sto nije zadovoljio 10 dana hodao sam po gradu,cak je igrao i za selekciju grada protiv Borca prijateljsku, a za 3 dana je odgovor momku sto tvrdi da on nije bio kod nas,neka se raspita malo bolje...Realno, šta nas boli uVo gdje je on bio prije 3 dana?
Samo opusteno,mozda "Gadafi" bude igracina,iskreno volio bi da ga neko uzme, nesto mi ga zao,podjsetio me na jednog koji je dosao kao fudbaler, a zavrsio kao konobar u kafani na stadionu.
- Megamon
- Kontakt:
Ma ko se to meni usr'o 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma ako zadovolji Plišeka i DŽenu, i mene je.SrdjanBL je napisao/la:Slazem se, samo sam naveo kakav je igrac, moja procjena, ako vam bude dobar potpisite ga slobodno, da bog da bude najbolji igrac PL
Ne, nego mi fakat počelo ići na živce u zadnje vrijeme, jel' se na temi o nekom klubu objavi nešto oko eventuaqlnog pojačanja, tu su odmah "pozvani" s druge strane da kao nešto pametuju, obično podrugljivim tonom. I onda se naravno to nastavi još koju stranicu. Pogotovo na temama Želje, Sarajeva, Borca...
Jbg, volio bi i ja da naši klubovi imaju sredstava i mogućnosti da dovode reprezentativce, neka malo poznatija imena, ali nažalost svi odreda smo osuđeni uglavnom an polovnjake i anonimuse bar u evropskim okvirima. Mislim da nemamo baš prava da seremo jedni drugima, kad smo tu negdje svi u 5 deka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.