FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
golman nam treba pod hitno 
Zadnja izmjena: MaJaBa, dana/u 30 jun 2011, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli.
Ako ne pojacamo odbranu(u ovo ubrajam i golmana)u EL smo ga na_ebali.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
jeste me napadali da nisam bio na utakmicama da ovo da ono kad sam govorio da karić nevalja sad 90% vas isto to govoriKeenan.- je napisao/la:Ako ne pojacamo odbranu(u ovo ubrajam i golmana)u EL smo ga na_ebali.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- fanatic1991
- Kontakt:
Dok me je krenulo predvidjanje da kazem da mi se ukazao rezultat 2 0 za NASE 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
Decko s tribine
- Kontakt:
kod ovih na sportsport culum dao golll aahahhahahaha provalediego_TM je napisao/la:jeste me napadali da nisam bio na utakmicama da ovo da ono kad sam govorio da karić nevalja sad 90% vas isto to govoriKeenan.- je napisao/la:Ako ne pojacamo odbranu(u ovo ubrajam i golmana)u EL smo ga na_ebali.
Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Gdje ste to gledali utakmicu pa znate da je Karic los bio ?
Otkud vi znate da bi Seha ovo odbranio ili Mujkic ili neko drugi ?
NO PYRO NO PARTY
- partibrejker1921
- Kontakt:
Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Sta laprdate dobar ovaj dobar onaj ovaj los onaj los
jel neko bio na ovoj utakmici i gledao...
ovo je pripremna gdje se probavaju razne varijacije i rezultet sasvim nebitan
ovdje izgleda vecina nema ni 15 god.
jel neko bio na ovoj utakmici i gledao...
ovo je pripremna gdje se probavaju razne varijacije i rezultet sasvim nebitan
ovdje izgleda vecina nema ni 15 god.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- fanatic1991
- Kontakt:
dzaba se rapsravljate samo Osim zna kako je ko odigrao ! Ne mora znaciti ni ovi sto su zabili oglove da su briljirali!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- spielführer_21
- Kontakt:
Smiješan si...diego_TM je napisao/la:Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
i to pravo...spielführer_21 je napisao/la:Smiješan si...diego_TM je napisao/la:Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Kako me nerviraju ovi kriticari, niste ni gledali utakmicu a znate kako je ko odigrao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedno je sigurno.Zeba je briljirao 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Odigrali smo utakmicu sa prvakom Slovenije, kakva god da je njihova liga jača ili slabija od naše ali svaki prvak neke drzave je za respekta. Prema tekstualnom prenosu moze se donijeti zakljucak da smo bili mnogo bolja i konkretnija ekipa na terenu, aludirajuci na broj stvorenih prilika i na stativu Višće. Takođe u prilog nam ide činjenica da smo igrali veoma otvoreno i da smo stvorili veliki broj sansi a najmjerodavnije je to sto smo postigli i tri gola. Sve u svemu prva pripremna utakmica nakon kondicionih priprema i rezultat je za mene više nego odličan. Slijede nam još jače utakmice i mišljenja sam da cemo kroz te utakmice iskristalisati nasu formu prije Šerifa.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
ove utakmice su prava prilika da vidimo gdje smo,iako Maribor nema neki Bog zna kakav kvalitet,mislim da smo bar po izvjestaju igrali bolje od njiih...odbrana nam je najslabiji dio tima,to je vec davno poznato,kao i golman! te pozicije treba sto prije popuniti,zao mi je sto ne mozemo dovesti Kerlu,nije sigurno skup,pogotovo ako je slobodan igrac...uglavnom Adilovic i Selimovic dali po gol u prvoj utakmicu,pokazali su da vec sada vise nego Lazo za citavu polusezonu!.. bilo bi dobro da najavljena pojacanja dodju sto prije kako bi se uigrali za start prvenstva..Zeba i Viscka su nasi najbolji igraci,nadam se da ce im se pridruziti Stancenski,Adilovic i Selimovic,i naravno igraci koji trebaju doci!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dolaskom jednog stopera kvalitetnog i beka naravno, znatno bi poboljsali nasu igru u odbrani, a sto se golmana tice, moramo vidjeti i malog bukvica na djelu, a sto se tice karica, iako nisam gledao utakmicu, ko i svi mi ovdePirke_TM87 je napisao/la:Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Futbol, WeekendOffender i 39 gostiju.