FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
dzaba se rapsravljate samo Osim zna kako je ko odigrao ! Ne mora znaciti ni ovi sto su zabili oglove da su briljirali!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- spielführer_21
- Kontakt:
Smiješan si...diego_TM je napisao/la:Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
i to pravo...spielführer_21 je napisao/la:Smiješan si...diego_TM je napisao/la:Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Kako me nerviraju ovi kriticari, niste ni gledali utakmicu a znate kako je ko odigrao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedno je sigurno.Zeba je briljirao 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Odigrali smo utakmicu sa prvakom Slovenije, kakva god da je njihova liga jača ili slabija od naše ali svaki prvak neke drzave je za respekta. Prema tekstualnom prenosu moze se donijeti zakljucak da smo bili mnogo bolja i konkretnija ekipa na terenu, aludirajuci na broj stvorenih prilika i na stativu Višće. Takođe u prilog nam ide činjenica da smo igrali veoma otvoreno i da smo stvorili veliki broj sansi a najmjerodavnije je to sto smo postigli i tri gola. Sve u svemu prva pripremna utakmica nakon kondicionih priprema i rezultat je za mene više nego odličan. Slijede nam još jače utakmice i mišljenja sam da cemo kroz te utakmice iskristalisati nasu formu prije Šerifa.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
ove utakmice su prava prilika da vidimo gdje smo,iako Maribor nema neki Bog zna kakav kvalitet,mislim da smo bar po izvjestaju igrali bolje od njiih...odbrana nam je najslabiji dio tima,to je vec davno poznato,kao i golman! te pozicije treba sto prije popuniti,zao mi je sto ne mozemo dovesti Kerlu,nije sigurno skup,pogotovo ako je slobodan igrac...uglavnom Adilovic i Selimovic dali po gol u prvoj utakmicu,pokazali su da vec sada vise nego Lazo za citavu polusezonu!.. bilo bi dobro da najavljena pojacanja dodju sto prije kako bi se uigrali za start prvenstva..Zeba i Viscka su nasi najbolji igraci,nadam se da ce im se pridruziti Stancenski,Adilovic i Selimovic,i naravno igraci koji trebaju doci!
-
- Kontakt:
Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dolaskom jednog stopera kvalitetnog i beka naravno, znatno bi poboljsali nasu igru u odbrani, a sto se golmana tice, moramo vidjeti i malog bukvica na djelu, a sto se tice karica, iako nisam gledao utakmicu, ko i svi mi ovdePirke_TM87 je napisao/la:Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.

Za zivot cijeli!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Slovenci su odmah na otvaranju imali veliku šansu, ali je Elvis Karić, od odlaska Ibrahima Šehića prvi golman, odbranio.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dolaskom jednog stopera kvalitetnog i beka naravno, znatno bi poboljsali nasu igru u odbrani, a sto se golmana tice, moramo vidjeti i malog bukvica na djelu, a sto se tice karica, iako nisam gledao utakmicu, ko i svi mi ovdePirke_TM87 je napisao/la:Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.,da je iole dobar golman, spasio bi barem jedan gol, koliko sam citao nije nijednu loptu odbranio
sve sto je otislo prema njegovom golu, uslo je u gol xD

Poredjenje o snazi se moze odnositi samo na I pol. i pocetak II dok su zadnja 3 gola pala kad je u igru bio drugi tim Maribora koji je zamjenio 11 igraca a Zeljo 5bosnas_ je napisao/la:ove utakmice su prava prilika da vidimo gdje smo,iako Maribor nema neki Bog zna kakav kvalitet,mislim da smo bar po izvjestaju igrali bolje od njiih...odbrana nam je najslabiji dio tima,to je vec davno poznato,kao i golman! te pozicije treba sto prije popuniti,zao mi je sto ne mozemo dovesti Kerlu,nije sigurno skup,pogotovo ako je slobodan igrac...uglavnom Adilovic i Selimovic dali po gol u prvoj utakmicu,pokazali su da vec sada vise nego Lazo za citavu polusezonu!.. bilo bi dobro da najavljena pojacanja dodju sto prije kako bi se uigrali za start prvenstva..Zeba i Viscka su nasi najbolji igraci,nadam se da ce im se pridruziti Stancenski,Adilovic i Selimovic,i naravno igraci koji trebaju doci!
NK MARIBOR: Radan (od 46. Pridigar), Trajkovski (od 65. Milec), Arghus (od 65. Rajčević), Vidović (od 65. Potokar), Rešek (od 65. Kek), Spahić (od 65. Mertelj), Cvijanović (od 46. Filipović), Črnic (od 65. Viler), Ibraimi (od 65. Mezga), Volaš (od 46. Ploj), Jelić (od 65. Berić). Trener: Darko Milanič.
ŽELJEZNIČAR: Karić, Višća, Stanić, Savić, Adilović, Zeba, Gerhardt, Bogičević, Marković, Svraka, Jamak. Igrali so še: Ramić, Selimović, Čolić, Stančeski, Zolotić. Trener: Amar Osim.
Karić nije loš,samo treba skinuti koju kilu (frajer je ko bumbar).
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Ma pusti tekstualne prenose, to je bog zna kako sklepano. Bice ovo bolje, dok se jos malo uigraju i upoznaju sa novajlijama na terenu. Ne sumnjam da cemo opet imati najjacu odbranu u ligi jer imamo super kvalitetnog Bogicevica i Nyemu koji je prekucao nasu ligu ali na svu srecu i ovu sezonu cemo ga gledati u plavom dresu. Dobro bi bilo da dodje jos jedan kvalitetan stoper cisto zbog zaosravanja konkurencije, jer cim navedena dvojca znaju da ima neko treci jednako kvalitetan ako ne i bolji davat ce sve vise i vise od sebe i ginut ce na terenu. Tako je bilo prosle godine gdje smo imali Nyemu, Bogicevica, Mesica i Vasilica pa su sva 4 stopera super igrala. Ove godine napad jako dobar, ocekujem show na zelenim terenima. Ocito je da se Adilovic dobro uklopio i da mali Ramic ima taj kvalitet o kojem se prica a o Selimovicu znamo svi. Dobro bi bilo da nam dodje Smajic jer bi tada bili kompletni i na svim pozicijama jako ko beton. Samo konkurencija u timu moze dati trazene rezultate i maximalno zalaganje. Niko nije zeljan klupe a da bi istrcao u startnih 11 moras ginuti i na treninzima i na utakmicama.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dolaskom jednog stopera kvalitetnog i beka naravno, znatno bi poboljsali nasu igru u odbrani, a sto se golmana tice, moramo vidjeti i malog bukvica na djelu, a sto se tice karica, iako nisam gledao utakmicu, ko i svi mi ovdePirke_TM87 je napisao/la:Do jucer odbrana bila drama jaka a napad skripao a ove godine bi moglo biti drugacije a to je da napad explodira jer su pogodili i Adilovic, Ramic i Selimovic a odbrana je kiksala i to u segmentu igre u kojem smo bili najjaci "skok igra". Dobro bi bilo da dodje jos jedan stoper a nemam nista protiv Kuduzovicevog povrataka kako se spekulise, jer misim da je u nasoj ligi najbolji lijevi bocni. Karic je po meni dobar golman i moci ce adekvatno zamjeniti Sehu a nije iskljuceno ni to da Bukvic bude prvi golman jer je mali strasan.,da je iole dobar golman, spasio bi barem jedan gol, koliko sam citao nije nijednu loptu odbranio
sve sto je otislo prema njegovom golu, uslo je u gol xD
Znaš kako ti je to kad hoćeš svog igrača da uguraš piši sve najgoreo ovom drugom.Tako ti je kod nas.Žao mi je pa možda najboljih navijača u državi,ali mute li vam mute (vezano za igrače).
Prva pripremna utakmica nije loše, Maribor je dobio prošle godine Palermo 3:2. Treba nam iskusan i provjeren štoper, a ne Kuduzović kad se sjetim kad je dao gol i skinuo dres da proslavi sa navijačima,a raja mu sve po spisku

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Zeba napravio 3 asistencije, jel i dalje naš najlošiji igrač?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Najjaci su ovi sto preko text prenosa znaju kakav je golman,daj ljudi ba popustite malo ... 

Sjebali smo se sto smo Mesica nogirali, mogo je uskocit kad se neko povrijedi li kartonira, al i ovako je dobro, izgleda da se osjeti lazin nedostatak u skok igiri pogotovo u odbrani, sve u svemu prva provjera za petColo Colo je napisao/la:Prva pripremna utakmica nije loše, Maribor je dobio prošle godine Palermo 3:2. Treba nam iskusan i provjeren štoper, a ne Kuduzović kad se sjetim kad je dao gol i skinuo dres da proslavi sa navijačima,a raja mu sve po spisku![]()
![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Maribor nije nimalo bezazlena ekipa, s obzirom da je prijateljska utakmica i prva pripremna, ovaj rezultat nas mora zadovoljiti...Zavi koliko su ovi sa SC-a bili "objektivni" ali ispalo je da smo ih pregazili barem po šansama, igri, lepršavosti itd...
Stanić je odigrao čitavu tekmu na poziciji lijevog beka, jednostavno tu fali igrač, napad i nije toliki problem...prilike smo vrlo lahko stvarali sluteći prema ovom izvještaju...
Ja vjerujem u Osima i bit će to sve na mjestu za nekih 14 dana...
Kad se sjetim zimus smo igrali pripremne protiv nekih levatskih ekipa pa gubili, a evo sad smo odmah na početku razvalili prvaka Slovenije...
Sljedeći protivnici u pripremama si sigurno jači od današnjeg, tako da će to biti baš dobro iskustvo za utakmicu protiv Sherifa...
Stanić je odigrao čitavu tekmu na poziciji lijevog beka, jednostavno tu fali igrač, napad i nije toliki problem...prilike smo vrlo lahko stvarali sluteći prema ovom izvještaju...
Ja vjerujem u Osima i bit će to sve na mjestu za nekih 14 dana...
Kad se sjetim zimus smo igrali pripremne protiv nekih levatskih ekipa pa gubili, a evo sad smo odmah na početku razvalili prvaka Slovenije...
Sljedeći protivnici u pripremama si sigurno jači od današnjeg, tako da će to biti baš dobro iskustvo za utakmicu protiv Sherifa...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, benko21, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], mnon46, Napaceni87, NebeskaSila96, Orvel, perodeformero, riki46, Tarapi i 184 gosta.