Perverzija!!!miky_hz je napisao/la:Protiv Helsinborga je to biloafa97 je napisao/la:Moze li neko postaviti video protiv Cluja, snimano je sa tribine.Kad se neko prodere "ma opali jee" i BOOM golcina Hadzica
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Hvalamiky_hz je napisao/la:Protiv Helsinborga je to biloafa97 je napisao/la:Moze li neko postaviti video protiv Cluja, snimano je sa tribine.Kad se neko prodere "ma opali jee" i BOOM golcina Hadzica
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Subota 17:00 ...volio bih kada bi Plisek poceo tekmu proti Slavije sa udarnih 11. Mislim da će to i uraditi. To će nam biti i dobra prilika da vidimo na djelu šta i kako se radilo i šta možemo ocekivati . Iako probna tekma(pogotovo prva) nije nikakvo mjerilo za nasa očekivanja. Uglavnom očekujem izgaranje na terenu plus efikasne napadace.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma kako god da pocne njegova je odluka. Bilo to prvih 11, izmjesano,kako godFCS-FCS je napisao/la:Subota 17:00 ...volio bih kada bi Plisek poceo tekmu proti Slavije sa udarnih 11. Mislim da će to i uraditi. To će nam biti i dobra prilika da vidimo na djelu šta i kako se radilo i šta možemo ocekivati . Iako probna tekma(pogotovo prva) nije nikakvo mjerilo za nasa očekivanja. Uglavnom očekujem izgaranje na terenu plus efikasne napadace.
raja možda ču da budem naporan ali moram napisati da imamo momke koji su mjesecima ginuli i trudili se da budu to što su sad ja sam odavde krenuo na igru UO i mogu vam reči slijedeče:U ligi klubova FK SARAJEVO je PRVAK SVIJETA a u ligi saveza HZ su TREĆI U SVIJETU svaka ćast momcima nadam se da dijelite moje mišljenje moj sin igra tamo nek su zdravi i živi svaka im čast kako propagiraju naš klub u svijetu!

Sarajevo ljubavi moja!
SVAKA CAST SLAZEM SE KRALJU !!!aleksandar_veliki je napisao/la:Nemam vremena brisati postove, ali ovako cemo. Svaki autor posta koji ne bude imao veze sa Sarajevom i koji bude citirao ove sto nisam izbrisao, a koji idu na povokaciju ovog ili onog, bice odstranjen sa foruma.
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemam vremena brisati postove, ali ovako cemo. Svaki autor posta koji ne bude imao veze sa Sarajevom i koji bude citirao ove sto nisam izbrisao, a koji idu na povokaciju ovog ili onog, bice odstranjen sa foruma.
BRAVO ADMINISTRTOR!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- KB-TM87
- Kontakt:
Komšije, puno sreće u Evropi i da što dalje dogurate. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
hvala vam drage nase i dobre komsije, lijepo nas i vi predstavite ove godine u Evropi i da primite manje golova aBd. kako je lijepa ova ljubav kad Aco zaprijetiKB-TM87 je napisao/la:Komšije, puno sreće u Evropi i da što dalje dogurate.
Pa kako vam ne dosade ova prepucavanja 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Lazar Popović
- Kontakt:
Onako iskreno, od srca, želim vam tu sreću da vam napadač/i budu efikasni kao moje veličanstvo prošle sezone 
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Takva se ''sreca'' vise ne radja.Lazar Popović je napisao/la:Onako iskreno, od srca, želim vam tu sreću da vam napadač/i budu efikasni kao moje veličanstvo prošle sezone
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Lazar Popović
- Kontakt:
Joj Hare, care, vidjet ćeš me za dvije sezone kad spucam 50-ak komada u ovoj ligi.harishp je napisao/la:Takva se ''sreca'' vise ne radja.Lazar Popović je napisao/la:Onako iskreno, od srca, želim vam tu sreću da vam napadač/i budu efikasni kao moje veličanstvo prošle sezone![]()
Kad budem grijao klupu Karimu Benzemi citirat ću ovaj tvoj post (prošvercat ću toplap Mourinhu iza leđa)
Naprijed, naprijed Željo volim te
Bianconeri1988 i dzenan01 pauziraju po 7 dana.
Aca ko Fifa i Uefa uvodi red i mir...hehealeksandar_veliki je napisao/la:samosarajevo jedan dan, banovan i Buu po sedmica. Aca lijepo sinoc upozori, ode spavati i kad se ustane ima sta vidjeti. E, ne moze drugovi tako.
Za Skoru bi trebali biti gotovi papiri do utorka. Tako čujem sinoć od lika iz kluba. Ipak mislim da neće zaigrati u prvoj protiv svede.
Kako god, neka samo dodje !!
Kako god, neka samo dodje !!
- molotovljev
Pa taj Skoro nikad da nas pojaca za evropu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.