HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
i on ti ima taj blog... isto je iso na tekmu
i njemu zapale karte iza ormara
pa zar ga neznas??? on meni rece da ste zajedno bili?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
svježe sa roštilja, dvije porcije informacijaPirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE
hahahaahaahahahhaahHareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
hahaha ovo stvarno postaje prava komedija jbooo Ziku Pavlovic-aHareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Pitam te zato jer kazu da se Iz Banovica niko ne vraca.HareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Javio mu nacalnik.HahahahaHareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
jest lijevo krilo, kuduz mozdaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dobar je Torlak igrac ala seljak iz udzbenika.Jes super pojacanje ja se nadam da je ovaj drugi ljevo krilo.
Zna li se njihov raspored prijateljskih?babilonTM je napisao/la:Protivnik sarajevskog Željezničara u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope odigrao je večeras prijateljsku utakmicu protiv moladavskog prvoligaša Iskre Stal. Završilo je 2:2, a golove za Šerif postigli su Wilfred Balima i Vitali Bulat.
Dva puta je Šerif gubio, ali je oba puta uspio izjednačiti rezultat. Večerašnji protivnik Šerifa bila je petoplasirana ekipa moldavskog šampionata na kraju prošle sezone.
Zahvaljujem.. Izgleda da igraju samo s ove dvije ekipe i to:eliminator je napisao/la:http://www.moldfootball.com/ro/?index=news&news=9800
Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
HareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Ja ove ljude nekada nerazumijem pitjau kad ce dresovi a na zvanicnoj pise da ce se dresovi prezentirati poslije povratka iz slovenije!Grbavica moj zivot je napisao/la:Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
The Maniacs '87 je napisao/la:Ja ove ljude nekada nerazumijem pitjau kad ce dresovi a na zvanicnoj pise da ce se dresovi prezentirati poslije povratka iz slovenije!Grbavica moj zivot je napisao/la:Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
Usput cujem da je Karić veceras protiv Maribora bio veoma slab pa ako ko moze da mi detaljnije opise kakav je bio ?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Paromlinac, ristagrad i 23 gosta.