jest lijevo krilo, kuduz mozdaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dobar je Torlak igrac ala seljak iz udzbenika.Jes super pojacanje ja se nadam da je ovaj drugi ljevo krilo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Decko s tribine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- spielführer_21
- Kontakt:
Zna li se njihov raspored prijateljskih?babilonTM je napisao/la:Protivnik sarajevskog Željezničara u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope odigrao je večeras prijateljsku utakmicu protiv moladavskog prvoligaša Iskre Stal. Završilo je 2:2, a golove za Šerif postigli su Wilfred Balima i Vitali Bulat.
Dva puta je Šerif gubio, ali je oba puta uspio izjednačiti rezultat. Večerašnji protivnik Šerifa bila je petoplasirana ekipa moldavskog šampionata na kraju prošle sezone.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- eliminator
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Zahvaljujem.. Izgleda da igraju samo s ove dvije ekipe i to:eliminator je napisao/la:http://www.moldfootball.com/ro/?index=news&news=9800
4 iulie Sheriff - Dnestr (Ovidiopol)-- ovo je valjda ukrajinska Odesa
8 iulie Academia-UTM - Sheriff
te možda još jednu s današnjim protivnikom.. Uglavnom, ništa specijalno. Čudi me ako je ovo sve što će odigrati, a izgleda da je
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
svoj ti pos'o !
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Zebi samo trebao neko pokretljiviji u napadu, od ovog Adilovica ce napraviti pravog strijelca, jos ako Visca ne bude sebican prodacemo Adilovica kao najboljeg strijelca lige i pare u stek lagano
- Curva_SUD
- Kontakt:
HareTM je napisao/la:KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICAElegant je napisao/la:Zar ti nisi u Banovicima ?HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
HareTM brate glup si ko ****... i aj vise se ne javljaj brukas nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ja ove ljude nekada nerazumijem pitjau kad ce dresovi a na zvanicnoj pise da ce se dresovi prezentirati poslije povratka iz slovenije!Grbavica moj zivot je napisao/la:Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
Usput cujem da je Karić veceras protiv Maribora bio veoma slab pa ako ko moze da mi detaljnije opise kakav je bio ?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
The Maniacs '87 je napisao/la:Ja ove ljude nekada nerazumijem pitjau kad ce dresovi a na zvanicnoj pise da ce se dresovi prezentirati poslije povratka iz slovenije!Grbavica moj zivot je napisao/la:Rekli su kad se vrate ljudi iz slovenije.TeaM87 je napisao/la:Kad ce slike dresova ?
Usput cujem da je Karić veceras protiv Maribora bio veoma slab pa ako ko moze da mi detaljnije opise kakav je bio ?
Ne zna niko kakav je bio, raja laprda gluposti!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Curva_SUD
- Kontakt:
Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?
kakav je on?
mozel mjenjat karica?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?
Nego imali kakvih defanzivnih pojacanja odbrana nam nevalja nista sto moze biti veliki problem protiv Serifa !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- KB-TM87
- Kontakt:
Dobro je, ja sam zadovoljan, i da smo izgubili, em je prva tekma, em je prijateljska, doći će sve na svoje. Šerife čuvaj se ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Curva_SUD
- Kontakt:
The Maniacs '87 je napisao/la:Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?ali dobar je i Karić samo treba skinuti koju kilu i naviknuti se na igrace
posto ove sezone neznam jeli dvaput usao u igru!
Nego imali kakvih defanzivnih pojacanja odbrana nam nevalja nista sto moze biti veliki problem protiv Serifa !
cuo sam da ce do 7 jula doc dva odbrambrena nezna se ko su
sto se vise šuti to bolje
-
bluethigers
- Kontakt:
Ma netreba kukati bit ce ŽELJO šampion, samo još da nam dođe neki dobar štoper i lijevi bocni i to je to.
kad vidim kako je igrao siroki željo je za njih barca.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Curva_SUD je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?ali dobar je i Karić samo treba skinuti koju kilu i naviknuti se na igrace
posto ove sezone neznam jeli dvaput usao u igru!
cuo sam da ce do 7 jula doc dva odbrambrena nezna se ko su
sto se vise šuti to bolje
Nisi to trebao spomenuti ovdje
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- SarajlijaTM
a sto oplakah haretu sta je ovo ovako braco mila. ala Izet Fazlinovic
Nego ako je istina ovo za ješea bilo bi zaista extra,napad nam izgleda prvi put extra funkcionise u posljednje vr.da ih ne ureknemo valjda ce nastaviti tako
cuj 5-6 igraca kombinuje napad,ima da rasturamo ovu nasu smjesnu ligu
Nego ako je istina ovo za ješea bilo bi zaista extra,napad nam izgleda prvi put extra funkcionise u posljednje vr.da ih ne ureknemo valjda ce nastaviti tako
cuj 5-6 igraca kombinuje napad,ima da rasturamo ovu nasu smjesnu ligu
hoce li biti prijenos zeljo-serif na bht1??????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Utakmica u Sloveniji prema onom smecu od portala pravo interesantna i atraktivna bila. Drago mi je zbog napadaca da su napokon oni poceli davati golove. Adilovic, Selimovic i Ramic predstavili se u dobrom svjetlu i samo nek nastave tim tempom. Zeba maestralan, da hoce jos i na gostovanjima po BIH igrati ovako. Odbrana pravo losa, 3 gola nisu nimalo dobro, ali se ne brinem jer ce doci jos igraca i uigrati ce se oni najbolji. Sve u svemu zadovoljan prvom utakmicom, cak malo i pozitivno iznenadjen. Samo nemojte odmah izjave tipa kakav Sheriff, upucat cemo ih itd.. Optimista sam i ja, i prizeljkujem prolazak naravno, ali ostanite na zemlji, ovo su pripremne utakmice, ne mogu biti pravo mjerilo. Razocarati cete se na kraju ( ne dao Bog ), pa ce biti Amar ne zna, Adilovic kloc na pripremama zabija sad ne moze meda itd.. I haubica je gazio sve, pa ga nema nigdje sada .. Samo opusteno !
Drugo, ljudi moji ja ne znam samo kako neki od vas ovdje toliko mogu s.r.a.t, to je za nepovjerovati
Doci ce ko treba doci, igrati ce ko treba igrati. Mi cemo navijati i bodriti ih, politika kluba nam ne treba ovdje. Valjda oni znaju bolje od nas, majku mu. Nijedan od vas nije gledao utakmicu a zalite se na neke igrace, prvenstveno Karica. Ne znam kako mozete na osnovu tekstualnog prenosa zakljuciti kako trebamo jos jednog golmana.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Drugo, ljudi moji ja ne znam samo kako neki od vas ovdje toliko mogu s.r.a.t, to je za nepovjerovati
Doci ce ko treba doci, igrati ce ko treba igrati. Mi cemo navijati i bodriti ih, politika kluba nam ne treba ovdje. Valjda oni znaju bolje od nas, majku mu. Nijedan od vas nije gledao utakmicu a zalite se na neke igrace, prvenstveno Karica. Ne znam kako mozete na osnovu tekstualnog prenosa zakljuciti kako trebamo jos jednog golmana.
Nama je Željo svetinja jedina.
Vasa Ladacki je napisao/la:Utakmica u Sloveniji prema onom smecu od portala pravo interesantna i atraktivna bila. Drago mi je zbog napadaca da su napokon oni poceli davati golove. Adilovic, Selimovic i Ramic predstavili se u dobrom svjetlu i samo nek nastave tim tempom. Zeba maestralan, da hoce jos i na gostovanjima po BIH igrati ovako. Odbrana pravo losa, 3 gola nisu nimalo dobro, ali se ne brinem jer ce doci jos igraca i uigrati ce se oni najbolji. Sve u svemu zadovoljan prvom utakmicom, cak malo i pozitivno iznenadjen. Samo nemojte odmah izjave tipa kakav Sheriff, upucat cemo ih itd.. Optimista sam i ja, i prizeljkujem prolazak naravno, ali ostanite na zemlji, ovo su pripremne utakmice, ne mogu biti pravo mjerilo. Razocarati cete se na kraju ( ne dao Bog ), pa ce biti Amar ne zna, Adilovic kloc na pripremama zabija sad ne moze meda itd.. I haubica je gazio sve, pa ga nema nigdje sada .. Samo opusteno !
Drugo, ljudi moji ja ne znam samo kako neki od vas ovdje toliko mogu s.r.a.t, to je za nepovjerovati![]()
Imaju informaciju iz prve ruke od vidovitog Dalija
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.