ma za njega se zna odavno, čak su igrali utakmice u njemu, prelistaj malo unazad naćeš,Titova-Juga je napisao/la:A šta je sa prugastim ?!
ps evo nek bude i ovdje

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma za njega se zna odavno, čak su igrali utakmice u njemu, prelistaj malo unazad naćeš,Titova-Juga je napisao/la:A šta je sa prugastim ?!

odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenaluMaGiCa je napisao/la:+1
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.
Recimo da su tako rekli Clichy i Sagna za francuske medije.Faraon iz Visokog je napisao/la:odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenaluMaGiCa je napisao/la:+1
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.
potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
Zar Milan nije odustao od njega??jax je napisao/la:potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
Barca ga ne zeli dovest, tj ne daju sve od sebe da ga dovedu jer ako on igra u prvih 11 moraju promijeniti cijeli sustav igre u 4-4-2, a to im ne pase, a Xavi moze jos godinu-dvije sigurno igrati na visokom nivou, ako ne i duze.
Da Cesc sutra potpise za Milan, Milan automatski postaje TOP klub (prvi put nakon odlaska Shevchenka, zaboravite zadnju LP, tada Milan NIJE bio TOP klub), uz Barcu, Real i Manchester United glavni favorit za LP, a taj transfer mi se cini sve izgledniji.
djes to radit. Pa da ko Arsenal, sve lijep fudbal, mlada ekipa, talenti. A titule?sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
Ekipa se "podmlađuje" postepeno, ne možeš ti sad otjerat sve "starce" iz kluba i dovest mlade igrače na njihova mjesta (gdje je tu logika). Još gore je ovo što si napisao "da za 2 sezone deremo redom"... Dvije godine bez trofeja bi bile previše, ne misliš li i ti tako ?sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
Potpis !tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister xdefinitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali
O tome ja pričam. Stariji igrači se vremenom mijenjaju (potpuno je glupo odjednom podmladit tim). Milan više nema toliki broj "veterana", tu su ostali Gatuzo, Sedorf i Abijati kao prvotimci. Pipo, Ambrosini i Yepes su više na klupi. Sasvim pristojno za jednu ekipu.tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister xdefinitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali
LAW je napisao/la:Večeras D'Amico govori o Strasseru i Antoniniju. Za Strassera se spominju Novara i Torino.
Pedulla izjavio da Hamšik dolazi, a da Fabregas ima svoju sudbinu![]()
Cassano izgleda sve blize odlasku. Moguća neka trampa.
Argentina remizirala![]()
Ibra izjavio - " Moje tetovaže, moj život ! "
Menezes izjavio - " Oslanjam se na Robinha ! "
Pato dobio broj 9 u Brazilskoj repki i stbarno neznam zasto svi govore Neymar ce biti novi Messi ili da ce on sam nositi Brazil do finala. Pa Pato je za njega učitelj![]()
Spominje se dolazak Danila LB iz Santosa .
Roma otkupila Borriella
Evo zašto je Milan favorit u borbi za Fabregasa - http://translate.googleusercontent.com/ ... 7z1Q0mVRcg
Cagliari otkupio Astorija.
El-Shaarawy ce nositi broj 92. koji je nosio i u Novari msm.
Simeone Verdi - Co Ownedovan Torinom, sad će ići u Torino igrati par sezona pa onda u Milan pun znanja.![]()
Ganso dolazi u Januaru
tony-mortale je napisao/la:ma bonera ima izgleda jaku štelu u milanu, nije tu sigurno zbog nogometnog znanja![]()
da on i oddo hoće otići to bi bilo isto kao da smo doveli nekog extra igrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.