AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 30 jun 2011, 17:46

Titova-Juga je napisao/la:A šta je sa prugastim ?!
ma za njega se zna odavno, čak su igrali utakmice u njemu, prelistaj malo unazad naćeš,
ps evo nek bude i ovdje
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 jun 2011, 22:06

Znaci uz onaj OPEL od prije sa talijanskim grbom u sredini, ovo su najbolji dresovi do sada.
Svaka cast dizajnerima!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 jun 2011, 22:08

MaGiCa je napisao/la:+1
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.
odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenalu :roll:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 jun 2011, 23:43

Faraon iz Visokog je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:+1
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.
odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenalu :roll:
Recimo da su tako rekli Clichy i Sagna za francuske medije. ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 01 jul 2011, 01:09

dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).

Barca ga ne zeli dovest, tj ne daju sve od sebe da ga dovedu jer ako on igra u prvih 11 moraju promijeniti cijeli sustav igre u 4-4-2, a to im ne pase, a Xavi moze jos godinu-dvije sigurno igrati na visokom nivou, ako ne i duze.

Da Cesc sutra potpise za Milan, Milan automatski postaje TOP klub (prvi put nakon odlaska Shevchenka, zaboravite zadnju LP, tada Milan NIJE bio TOP klub), uz Barcu, Real i Manchester United glavni favorit za LP, a taj transfer mi se cini sve izgledniji.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 jul 2011, 01:55

jax je napisao/la:
dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).

Barca ga ne zeli dovest, tj ne daju sve od sebe da ga dovedu jer ako on igra u prvih 11 moraju promijeniti cijeli sustav igre u 4-4-2, a to im ne pase, a Xavi moze jos godinu-dvije sigurno igrati na visokom nivou, ako ne i duze.

Da Cesc sutra potpise za Milan, Milan automatski postaje TOP klub (prvi put nakon odlaska Shevchenka, zaboravite zadnju LP, tada Milan NIJE bio TOP klub), uz Barcu, Real i Manchester United glavni favorit za LP, a taj transfer mi se cini sve izgledniji.
Zar Milan nije odustao od njega??

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 11:53

A ko ce Gallianiju medi znat...
Ali cim on konstantno govori za nekog da ga nece potpisati, to je 90% nas igrac, tako da ocekujem da ce ipak potpisati onog Hamziga hop iz Napulja. :(
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 01 jul 2011, 14:24

trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jul 2011, 14:39

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 jul 2011, 17:09

sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
djes to radit. Pa da ko Arsenal, sve lijep fudbal, mlada ekipa, talenti. A titule?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2011, 18:39

sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
Ekipa se "podmlađuje" postepeno, ne možeš ti sad otjerat sve "starce" iz kluba i dovest mlade igrače na njihova mjesta (gdje je tu logika). Još gore je ovo što si napisao "da za 2 sezone deremo redom"... Dvije godine bez trofeja bi bile previše, ne misliš li i ti tako ? :roll:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 jul 2011, 20:00

al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister x :D definitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 jul 2011, 20:12

tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister x :D definitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali
Potpis !
-RIVALDO-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2011, 20:31

tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister x :D definitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali
O tome ja pričam. Stariji igrači se vremenom mijenjaju (potpuno je glupo odjednom podmladit tim). Milan više nema toliki broj "veterana", tu su ostali Gatuzo, Sedorf i Abijati kao prvotimci. Pipo, Ambrosini i Yepes su više na klupi. Sasvim pristojno za jednu ekipu. :geek:

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 01 jul 2011, 20:34

Milan je većim djelom izvršio podmladjivanje ekipe tako da nam prioritet nisu neki klinci već kvalitetni igrač koji su spremni da odmah uskoče na teren i da nose našu igru. U timu je ostalo još par veterana od kojih ni jedan neće biti ključni igrač sljedeće sezone. Seedorf, Ambrosini, Gattuso su rezerve dok će Nesta i Bommel biti u prvom timu ali će imati dostojne zamjene na klupi. Najvažniji detalj je da Pirlo nije medju navedenim veteranima, zadnje 2-3 godine je kočio igru Milana a sad smo ga poslali u redove našeg rivala...double win :D

Tu je i nekoliko talentovanih klinaca: Merkel, Straser, D Villa, El Egipćanin, Albertrazzi, Ely i dr koji će vremenom zamjeniti ove veterane tako da nam ovaj mercatto kao prioritet ostaju "samo" 2 veznjaka.

Edit-dok sam kucao post @tony je već napisao sličan :mrgreen:

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 02 jul 2011, 09:57

a
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 07 jul 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jul 2011, 10:41

LAW je napisao/la:Večeras D'Amico govori o Strasseru i Antoniniju. Za Strassera se spominju Novara i Torino.

Pedulla izjavio da Hamšik dolazi, a da Fabregas ima svoju sudbinu :roll:

Cassano izgleda sve blize odlasku. Moguća neka trampa.

Argentina remizirala :mrgreen:

Ibra izjavio - " Moje tetovaže, moj život ! "

Menezes izjavio - " Oslanjam se na Robinha ! "

Pato dobio broj 9 u Brazilskoj repki i stbarno neznam zasto svi govore Neymar ce biti novi Messi ili da ce on sam nositi Brazil do finala. Pa Pato je za njega učitelj :roll:

Spominje se dolazak Danila LB iz Santosa .

Roma otkupila Borriella

Evo zašto je Milan favorit u borbi za Fabregasa - http://translate.googleusercontent.com/ ... 7z1Q0mVRcg

Cagliari otkupio Astorija.

El-Shaarawy ce nositi broj 92. koji je nosio i u Novari msm.

Simeone Verdi - Co Ownedovan Torinom, sad će ići u Torino igrati par sezona pa onda u Milan pun znanja. 8-)

Ganso dolazi u Januaru

antonini neće nigdje iz milana iako zna da se neće naigrati

straser osim novare i torina ima i neku ponudu chieva, postoje opcije posudbe ali i suvlasništva, njemu se ne igra serija b, al bolje mu je da ode negdje gdje će igrati

verdi otišao na posudbu, trebaju i beretu poslati negdje nek se razvijaju

hamšik se sam po novinama nudi milanu, ne vjerujem da bi se išao zamjerati navijačima napolija ako već ranije nije nešto dogovorio s galijanijem

pato je u brazilu siguran u prvih 11 kad je zdrav ali sad zbog ove ozljede je pao u drugi plan jer se nije znalo hoće li se oporaviti, ako bude 100% spreman on igra sigurno

za ovim danilom ako je stvarno LB nema potrebe jer tu je taiwo a i vila se vraća sljedeće sezone, ali mislim da je on desni ali nisam siguran samo sam jednom gledao santos i to zbog gansa :oops:

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 02 jul 2011, 10:47

a
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 07 jul 2011, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jul 2011, 11:00

ma bonera ima izgleda jaku štelu u milanu, nije tu sigurno zbog nogometnog znanja :roll:
da on i oddo hoće otići to bi bilo isto kao da smo doveli nekog extra igrača

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jul 2011, 11:13

tony-mortale je napisao/la:ma bonera ima izgleda jaku štelu u milanu, nije tu sigurno zbog nogometnog znanja :roll:
da on i oddo hoće otići to bi bilo isto kao da smo doveli nekog extra igrača

Oddo je za Boneru izmislio nog. loptu...

Ja zaista i dalje ne znam sta Daniele i dalje radi u klubu kao Milan.
Hajde dobro, nekada bio talenat, ovi nasjeli iskesirali nesto para, doveli ga, vidili sta mozes... (crveni svako drugu utakmicu i ispadanja i klizanja u prazno), :S ... ali zasto i dalje drzati ovakvog igraca ?!

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []