Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

28TAGOE
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la 28TAGOE » 30 jun 2011, 23:08

" je napisao/la:? на "," знао $ на ' ' " $ " је $ $," то.

? $,? ? ' се са " $ 60-90. " ? $ $ $.
" прва & готова,$ $ се $ % - " са ?," - " на ',$ " ¥. % се Форса " зар је & % " ". " је ? " на ¥!

$ ЈЕ " СВЕ НА СВЕТУ," " $ & !

Sembercu je i Vlasina draga tako da je sve moguće... :lol: :lol: :lol:

Već daj ri nama kakav podrobniji izvještaj i kakvih sličuraka.
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2011, 23:57

Devil je napisao/la:Ja za sada samo ovu sliku.
slika
Nisam bio dugo na ovom stadionu,ali po nekoj proceni mislim da ih je bilo nesto malo vise nego protiv nas na Marakani.Ako ova fotka obuhvata ceo njihov kop.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 00:01

Bilo ih je više nego na Marakani definitivno, čestitke ekipe sa Banjice momci su odigrali dobro pogotov u prvom dijelu utakmice.

Ne znam zašto se o ovoj utakmici diskutuje u topicu Jelen Super liga, zar ova utakmice ne spada u Europska Liga 2011./2012. ?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 00:02

rebonja je napisao/la:Bilo ih je više nego na Marakani definitivno, čestitke ekipe sa Banjice momci su odigrali dobro pogotov u prvom dijelu utakmice.

Ne znam zašto se o ovoj utakmici diskutuje u topicu Jelen Super liga, zar ova utakmice ne spada u Europska Liga 2011./2012. ?
Sve sto ima veze sa nasim klubovima,po mom misljenju moze i ovde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 00:42

[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 01 jul 2011, 11:07

volim_srpsku je napisao/la:$ $ ?,$ % запажање - $ $ " је $ " " у ?,$ $ ' " фан,' су ?,' $ " ? " " $ у $,? " ово је ".

- $ " ? % $ " остану " " ? на ' $,$ $ је " у & ? $ " ?
Msm da je šansa da oni prvenstvene igraju na Obilićevom stadionu ravna 0.
Nisam ja baš upoznat kako to kod njih ide,al mislim da UF nikad ne bih svoj stadion Kralja zamjenili za neki tudji,pa makar taj tudji bio i bolji,možda griješim,al msm da je tako,a slažem se da je ovaj Obilićev za naše uslove sasvim solidan,5000 je realno dosta za Rad a stadion nikad ne bi izgledao pust vjerovatno.....
LARISSA RIQUELME!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 jul 2011, 11:36

Ja sam cuo da ce Rad ove sezone igrati sve utakmice na Obilicevom stadionu.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 01 jul 2011, 11:39

NukeR_G1970 je napisao/la:Ja sam cuo da ce Rad ove sezone igrati sve utakmice na Obilicevom stadionu.
Evro da. Prvenstvene :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Iskreno čisto sumnjam sa moje tačke ne bi bilo loše da se na Vračaru igra Rad-PFC. Uostalom nama je i svejedno. :lol:
LARISSA RIQUELME!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 13:51

Stadion Obilića je koliko sam upoznat u vlasništvu Crvene Zvezde. Ne vjerujem da će Rad igrati tu utakmice JSL, ipak je njihova Banjica, možda je čak renoviraju.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 15:00

rebonja je napisao/la:Stadion Obilića je koliko sam upoznat u vlasništvu Crvene Zvezde. Ne vjerujem da će Rad igrati tu utakmice JSL, ipak je njihova Banjica, možda je čak renoviraju.
Tacno,u vlasnistvu je Crvene Zvezde.Poklonjen ili ustupljen na koriscenje ,nisam siguran.Ali jeste Zvezdin.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 15:30

Tribalian je napisao/la:
rebonja je napisao/la:Stadion Obilića je koliko sam upoznat u vlasništvu Crvene Zvezde. Ne vjerujem da će Rad igrati tu utakmice JSL, ipak je njihova Banjica, možda je čak renoviraju.
Tacno,u vlasnistvu je Crvene Zvezde.Poklonjen ili ustupljen na koriscenje ,nisam siguran.Ali jeste Zvezdin.

Ja mislim da ga Zvezda koristi za omladinske selekcije.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 16:14

Pa da.Zato je i ustupljen.Mrzi me da trazim sad tu vest,to je relativno skoro ustupljeno Zvezdi.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 16:18

Ceca poklonila Zvezdi stadion!

Crvena zvezda dobila od predsednice Obilića Svetlane Ražnatović stadion tog kluba na petogodišnje korišćenje. Na „Marakani" tvrde da folk zvezda neće dobijati ni dinar nadoknade za ovu uslugu. Na Vračaru će trenirati i igrati mlađe kategorije crveno-belih.

slika

A od Cece, stadion! Čelnici Crvene zvezde potpisali su juče sa predsednicom Obilića Svetlanom Ražnatović ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, prema kojem će Zvezda gazdovati stadionom „vitezova" na Vračaru narednih pet godina!

Zvezda će stadion koristiti kao teren za treninge i utakmice mlađih kategorija, a na njemu će domaćin biti i B tim crveno-belih. Stadion ostaje vlasništvo Obilića, a Zvezda će na sebe preuzeti obavezu da plaća troškove održavanja ovog objekta, objasnio je generalni sekretar najtrofejnijeg srpskog kluba, Andrija Kleut.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 16:28

Pa naravno,nemaju pare da placaju ni troskove odrzavanja :mrgreen: Nama ovo odgovara,taman da se rasterete tereni u sklopu "Marakane" .

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 01 jul 2011, 16:32

$ - ? " " $ трансфера ? у %?

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 01 jul 2011, 18:19

peksinna2 je napisao/la:$ - ? " " $ трансфера ? у %?

Od tog transfera 97% neće biti ništa.Izgleda da je sve to bila novinarska patka da se tiraži povećaju,dakle teško da ijedan klub iz JSL takvog napadača može platit i privoljet,tim prije što se radi o rasnom špicu.
SAMO VOJVODINA!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 01 jul 2011, 19:19

north+freaks je napisao/la:

Od tog transfera 97% neće biti ništa.Izgleda da je sve to bila novinarska patka da se tiraži povećaju,dakle teško da ijedan klub iz JSL takvog napadača može platit i privoljet,tim prije što se radi o rasnom špicu.
Tako to obično i biva sa malim klubovima. Jbg oni to za prvi april pričaše dovešećemo reprezentativce kad ono....Šalu na stranu dovodjenje ovog špica bi zasigurno pojačalo kvalitet kako same lige,tako i snagu Voše i učinilo tu borbu za trofeje zanimljivijom.

A ovoj izjavi trenera Jagodine mogu se samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igraćemo napadački fudbal, bez obzira da li smo domaćini ili gosti. Pokušaćemo da afirmišemo mlađe igrače. Daćemo sve od sebe da u ovo prvenstvo uđemo dobro. Cilj nam je da se plasiramo između trećeg i sedmog mesta - izjavio je Krunić, prenosi Beta.
LARISSA RIQUELME!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 01 jul 2011, 20:15

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/t ... -99066.php
:roll: :o :? :)
У ' & " је ово $,$ $ $ / &, 4 ? " $ " & % % $ & пара " $ " -," " ? $ - ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 20:18

north+freaks je napisao/la:

Al' ga i vi preterujete sa tim Carlosom.Da ne znam o kome se radi mozda bih se malo i zamislio pa poverovao da je igracina i rasni strelac,ali ovako...
Prvo covek ima pa smem se usuditi smesnu igracku karijeru za jednog "rasnog strelca",nekoliko prosecnih i ispodprosecnih brazilskih klubova odakle odlazi u Levski gde igra sezonu zivota,a zatim ide u Rusiju gde u 30-ak zvanicnih utakmica postigne 2 ili 3 gola ne znam sada tacno,pa ga oni salju u Shinik gde ne postize pogodak u njihovom dresu,divota eto kakav je igrac kada treba na malo vecem nivuo fudbala odigrati.
Trenutno su i Oumarou,a da ne pricam za udarne napadace vecitih igracine za njega. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 01 jul 2011, 20:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svakako,svakako,vaši golgeteri su fantastični,ma šta fantastični,čujem jednog hoće Juventus,drugog hoće Čelzi,a trećeg će Borusija. Znači Jevtić će u Torino,Perović u London,a Kaludjerović koliko je dobar će birat,mada u Dortmund valjda,onda sam se probudio....

VOŠA U INAT SVIMA!
SAMO VOJVODINA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.