FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li kakvih haber vijesti.....
[quote="ado-hz"]Ima li kakvih haber vijesti.....[/quote]
bice kad svi izvise vani eto ih u domovinu,
a ako popuse vas i nas eto ih gracicu
bice kad svi izvise vani eto ih u domovinu,
a ako popuse vas i nas eto ih gracicu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Torlak, Lede i Hadzija ostaju 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.
- Giallorossi
- Kontakt:
Dvojac iz KozareHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
halo znaju i drugi nac **** i procitati to, torlak blizu zeljeHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.

Sastanak je bio sa igracima koji su tu i sa kojim se dogovaralo o eventualnom produzenjuGiallorossi je napisao/la:Dvojac iz KozareHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jes' istina da su ga zvali, ali nece preci.**** samo bombe baca.Decko s tribine je napisao/la:halo znaju i drugi nac **** i procitati to, torlak blizu zeljeHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.
Torlak:To je istina da su me tražili sa Grbavice, ali naravno da sam rekao da nema govora o tome da pređem kod komišija.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
- Kontakt:
nemoj biti siguran... hrasnica je mala brzo se procujeafa97 je napisao/la:Jes' istina da su ga zvali, ali nece preci.**** samo bombe baca.Decko s tribine je napisao/la:halo znaju i drugi nac **** i procitati to, torlak blizu zeljeHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje ostaju : Kojasevic , Scepanovic , Lede i Hadzija , Torlak je navodno blizu dogovora.
Torlak:To je istina da su me tražili sa Grbavice, ali naravno da sam rekao da nema govora o tome da pređem kod komišija.

pa i da predje sta onda nije smak svijeta a preci nece i aferim
@Decko s tribine
Hajde ti u hrasnicu pa tamo bacaj suplje, momak je svoje jasno rekao i u lice mnogim, a jedna od njegovih prvih recenica je to da bi prije radio za kasom u marketu nego imao obraza otici dole ... ne bacaj suplje da je htio kod vas otisao bi prvi dan kad ste ga zvali !!!
Hajde ti u hrasnicu pa tamo bacaj suplje, momak je svoje jasno rekao i u lice mnogim, a jedna od njegovih prvih recenica je to da bi prije radio za kasom u marketu nego imao obraza otici dole ... ne bacaj suplje da je htio kod vas otisao bi prvi dan kad ste ga zvali !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Jedna dobra vijest, Bane jos nije potpisao ako nesta krene po zlu vraca se u Sarajevo.
Danas sam pricao sa jednim igracem Slavije te sam dobio informaciju da se sutra igra dvomec protiv Sarajeva.Prva od 10:00 u Hadzicima,a druga od 16:00 na Kosevu.
Eto informacija pa ako neko zeli da ode,ja cu videti ako uspem rodjaka ili nekoga odavde koga zanima fudbal izmuvati da dodjem na tu drugu da vidim obe ekipe,samom me mrzi,ako nista nadam se da ce neko doci sa kvalitetnim izvestajom od obe ekipe a ne nekim novinarskim.
Eto informacija pa ako neko zeli da ode,ja cu videti ako uspem rodjaka ili nekoga odavde koga zanima fudbal izmuvati da dodjem na tu drugu da vidim obe ekipe,samom me mrzi,ako nista nadam se da ce neko doci sa kvalitetnim izvestajom od obe ekipe a ne nekim novinarskim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Upravu si samo je tekma na kosevu u 17:00Devil je napisao/la:Danas sam pricao sa jednim igracem Slavije te sam dobio informaciju da se sutra igra dvomec protiv Sarajeva.Prva od 10:00 u Hadzicima,a druga od 16:00 na Kosevu.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ne znam stvarno,sada mi to i @Megamon rece preko pp,al' on je meni tako rekao.Al' bitno je da mi na kraju dobijemo poduzi izvestaj pa makar bila i od 20:00.Dirk je napisao/la:Upravu si samo je tekma na kosevu u 17:00Devil je napisao/la:Danas sam pricao sa jednim igracem Slavije te sam dobio informaciju da se sutra igra dvomec protiv Sarajeva.Prva od 10:00 u Hadzicima,a druga od 16:00 na Kosevu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo ja cu ti poslije tekme napisati pp i kompletan izvjestaj obecavamDevil je napisao/la:Ne znam stvarno,sada mi to i @Megamon rece preko pp,al' on je meni tako rekao.Al' bitno je da mi na kraju dobijemo poduzi izvestaj pa makar bila i od 20:00.Dirk je napisao/la:Upravu si samo je tekma na kosevu u 17:00Devil je napisao/la:Danas sam pricao sa jednim igracem Slavije te sam dobio informaciju da se sutra igra dvomec protiv Sarajeva.Prva od 10:00 u Hadzicima,a druga od 16:00 na Kosevu.

-
- Kontakt:
Ide li ko na tekmu sutra na Kosevu ? I jeste li sigurni da je u 17:00 da ne zakasnim ?
Jasta nego se ide,vala sam i pozelio,mislio sam i veceras malo na trening al kasno se sjetih, sutra nemam obaveza,opustena atmosfera i uzivanje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra Abd OBUCA opet na dijelu s 2-3-4 pogotka.....Lagana i sigurna pobijeda nasih prvih 11 bordo momaka !!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
-
- Kontakt:
E jbg,a zar neće koji gol dati Hare.....Sad si me baš razočaraoZLi je napisao/la:Sutra Abd OBUCA opet na dijelu s 2-3-4 pogotka.....Lagana i sigurna pobijeda nasih prvih 11 bordo momaka !!!