FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

-SiviSoko-
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la -SiviSoko- » 01 jul 2011, 22:49

KARL HAJNC je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Sutra Abd OBUCA opet na dijelu s 2-3-4 pogotka.....Lagana i sigurna pobijeda nasih prvih 11 bordo momaka !!!
E jbg,a zar neće koji gol dati Hare.....Sad si me baš razočarao

HAHAHAHAHAHAH ma kakav Hare nece ni igrati

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 jul 2011, 23:15

-SiviSoko- je napisao/la:Ide li ko na tekmu sutra na Kosevu ? I jeste li sigurni da je u 17:00 da ne zakasnim ?
Sigurno je u 17h. Ja jedva cekam,nedostaju ove tekme bas ... :mrgreen:

@Devil,ako budes dolazio dobro dosao ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 jul 2011, 23:22

Golovi u sutrasnjo tekmi proti slavije...ma , manje vise. Lijepo ih je vidjeti ali ljepše od toga je vidjeti puno htijenja u kombinaciji sa tecnim akcijama i na to sve dodati puno teme.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 jul 2011, 23:25

Dirk je napisao/la:@Decko s tribine

Hajde ti u hrasnicu pa tamo bacaj suplje, momak je svoje jasno rekao i u lice mnogim, a jedna od njegovih prvih recenica je to da bi prije radio za kasom u marketu nego imao obraza otici dole ... ne bacaj suplje da je htio kod vas otisao bi prvi dan kad ste ga zvali !!!
Momak sebi nabija cijenu,da vidi eure u kesi trčao bih on na grbavicu.Danas je rekao upravi sarajeva da mu prvo isplate 30 000 KM duga pa mogu da razgovaraju o produženju ugovora.Tako su pričali i ihtijarević i pelak pa pravac grbavica.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 jul 2011, 23:26

U sustini znamo sta mozemo ocekivati od ovih nasih igraca iz proslih sezona. Mene vise interesuje kako ce se sutra pokazati dvojac iz Banovica i dvojac iz Kozare..a i interesuje me taj nigerijac. Nadam se da ce svi ovi novi igrati,barem odredjenu minutazu,u toj utakmici prvih timova od 17h na Kosevu.

Ima li neko iz Hadica il' sa Ilidze ko je voljan otici sutra u 10h (znam da je rano hebi ga) da pogleda tu tekmu u Hadzicima??? Isao bih ja ali prerano mi je pravo,a iz Starog Grada do Hadzica bas mi nekako podaleko :mrgreen: ,morao bih uraniti sa budjenjem :lol: :geek:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jul 2011, 23:28

nidi je napisao/la:

Hajde ti u hrasnicu pa tamo bacaj suplje, momak je svoje jasno rekao i u lice mnogim, a jedna od njegovih prvih recenica je to da bi prije radio za kasom u marketu nego imao obraza otici dole ... ne bacaj suplje da je htio kod vas otisao bi prvi dan kad ste ga zvali !!!
Momak sebi nabija cijenu,da vidi eure u kesi trčao bih on na grbavicu.Danas je rekao upravi sarajeva da mu prvo isplate 30 000 KM duga pa mogu da razgovaraju o produženju ugovora.Tako su pričali i ihtijarević i pelak pa pravac grbavica.
Nisi upravu jarane nije trazio 30 hiljada vec 300 :lol:

Znaci momak ne prica po novinama vec je licno rekao da ce prije raditi na kasi u marketu zbog Hz nego otici dole jer su mu klub i navijaci dali sve i on to cijeni ... a ne poredi ga sa Pelakom mislim da to nije uredu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jul 2011, 23:31

jedno je prica u prazno, drugo je realnost. od ljubavi se ne zivi, tako da ta prica kako bi radio na kasi zbog kluba pada u vodu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 jul 2011, 23:35

Dirk je napisao/la:
nidi je napisao/la:

Nisi upravu jarane nije trazio 30 hiljada vec 300 :lol:

Znaci momak ne prica po novinama vec je licno rekao da ce prije raditi na kasi u marketu zbog Hz nego otici dole jer su mu klub i navijaci dali sve i on to cijeni ... a ne poredi ga sa Pelakom mislim da to nije uredu ;)
pravite od torlaka vidića a frajer sa slobodnim papirima ne može naći klub ni u hrvatskoj

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 01 jul 2011, 23:41

A sad u Banovice :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 jul 2011, 23:45

Nego sta je s vama i opremom jesu li jos uvjek oni Nike-ovi dresovi od prije 4 godine ili nesto novo ?
svoj ti pos'o !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jul 2011, 23:50

@nidi

Koliko vidim ti si poceo sa pricom koja nema veze sa istinom cuj trazio 30 hiljada na ruke :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2011, 23:59

Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s vama i opremom jesu li jos uvjek oni Nike-ovi dresovi od prije 4 godine ili nesto novo ?
Novo samo sto nije doslo,bit ce dres i u prodaji 60 markica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 jul 2011, 00:14

ignorišite klona, nick i potpis mu na latinici a piše na ćirilici, ne zna ni on šta će :oops:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 jul 2011, 00:15

miky_hz je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s vama i opremom jesu li jos uvjek oni Nike-ovi dresovi od prije 4 godine ili nesto novo ?
Novo samo sto nije doslo,bit ce dres i u prodaji 60 markica
Jel to nista od royal dresova hajd super ako ostane nike :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 jul 2011, 00:18

Ma royal je potvrdjen 1000%. cak je narucen i kontigent dresova za prodaju. 60KM ce biti u prodaji.
Samo polako,sve se slaze kako treba..napokon pravi ljudi na pravim mjestima. Znam da svi zelimo ogromne promjene preko noci,ali trebamo imati malo strpljenja,ljudi rade svoj posao kako treba.
Nego sutra svi onako kolektivno na suncanje 8-) :D na Kosevu ,a i da vidimo cime trenutno raspolazemo i sta ce Irfan expresno morati nabaviti ,tj gdje nam skripi.... ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 jul 2011, 00:20

-A- je napisao/la:Ma royal je potvrdjen 1000%. cak je narucen i kontigent dresova za prodaju. 60KM ce biti u prodaji.
Samo polako,sve se slaze kako treba..napokon pravi ljudi na pravim mjestima. Znam da svi zelimo ogromne promjene preko noci,ali trebamo imati malo strpljenja,ljudi rade svoj posao kako treba.
Nego sutra svi onako kolektivno na suncanje 8-) :D na Kosevu ,a i da vidimo cime trenutno raspolazemo i sta ce Irfan expresno morati nabaviti ,tj gdje nam skripi.... ;)
Ma licno nije meni velik problem koja je marka samo nek je bordo a jel mozda znas koja garnitura je odabrana ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 jul 2011, 00:22

KB-TM87 je napisao/la:ignorišite klona, nick i potpis mu na latinici a piše na ćirilici, ne zna ni on šta će :oops:
a tek avatar :lol:

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 jul 2011, 00:24

vrlo vjerovatno nesto od ovih.... ;)

slika slika slika

Plus sto ce jedna garnitura biti vrlo vjerovatno i bijela,za gostovanja i tako to.

Ako neko ima licni kontakt sa novim direktorom marketinga(Sudo Muzurovic) moze nam potvrditi o kojoj varijanti se tacno radi,jer je covjek vec narucio taj kontigent dresova za prodaju navijacima,tako da nam je to najsigurniji izvor.

A i nije dugo sacekati do srijede-cetvrtka(najdalje) kada dobijamo tu opremu. ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 jul 2011, 00:34

zvornicki klan je napisao/la:Па стварно ' ? $ ' вређате,' $ " / у $ & & ?

? је & & " " ,а " & & $ ' " " /?
Moj sine Sarajevo kad bi se ugasilo , ugasilo bi se mnogo ljudi koji ga cijene , vole postuju i prije svega navijaju za taj Klub . Svaki navijac bi dao koliko moze i hoce i ovaj klub se nikad nece ugasiti pa makar igrao IIII Ligu Federacije al vjeruj mi nece on ce uvijek biti stalni clan Premijer Lige naše nam Jedne Jedine za koju ste se vi veoma borili ali eto na nasu srecu nacionalisti su i ispali , sto manje nacionalista ljepsi stadioni i sve ostalo .
Federacije , Država ovaj klub moze samo oslabiti jer nam svi zavide sto tako opstajemo i u ovim teskim vremenima al Sarajevo je imalo i teze i bolje dane pa je opstalo i opstat ce a neki djecak koji nezna dalje od Zvornika i nema Historiju i Geografiju u skoli mora jos da nauci i kad prica o : Sarajevu , Želji , Borcu , Velezu , Slobodi mora ustati pa pricati .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 02 jul 2011, 09:35

u koliko sati to na kosevu i s kim se igra 8-)
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, nedimmmm1337 i 9 gostiju.