RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 01 jul 2011, 17:05

ne provociram al eto, to je tvoje mišljenje, toliko...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jul 2011, 17:43

Neka ide, nije Mourinho pa da kukate. Hvala mu na pomoći za opstanak i neka mu je sretno dalje.

Eto nazad Jazvina u tim. ;)
Who dares, wins !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 18:21

Kada te vec nekoliko trenera ovako "izradi" onda znas da je problem u klubu a ne u njima...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jul 2011, 18:29

ali moraš priznati, da je ovo bilo iznenada, stvarno, ali eto koga nema bez njega se može i mora, džaba, idemo dalje, ne znam da li je direktno uprava kumovala ovome, znat će se uskoro...

evo izgleda da u ponedjeljak dobivamo novog trenera, tana tvrdi da je iznenađen ovom odlukom, i da se od odovića tražilo samo da budemo stabilan premijerligaš, ništa više, a odović, navodno ima veće ambicije, e sad nakon ovoga izgleda da ovaj putu uprava nije kriva, ne znam ali imam takav osjećaj...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 jul 2011, 19:07

TANA KAZE DA CEMO DOBIT TRENERA U PONEDELJAK STO ZNACI DA SE ENSTO MUTILO
KAKO MOZE ZA 2 DANA TRENERA NACI
NE MOZE IGRACA NACI IMA MJESC DANA A NE TRENERA....
NEK NAS IZNENADI NAPOKON JEDNOM CORO 8-)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jul 2011, 19:14

ko će ga znati, samo su to spekulacije, i više ne nasijedam na njih, jer sam bio napadan od forumaša, zato treba čekati, nema nam druge...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jul 2011, 19:15

Duško dobio neku funkciju u UEFA- i. :D :)

Ma ima tu nešto, nije bezveze otišao Odović. Neće se valjda odmah posrati na sve ono što su uradili dosad.
Who dares, wins !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 jul 2011, 19:36

Imam osjecaj da ce neko od Velezovi legendi sjest na klupu ... procita ovdje da je Meho tu isto tako Princ je u gradu... Tana obeco trenera do ponedeljka dva dana je jako kratko vrijeme za pronalazak trenera ....
nesto se kuha izgleda :)
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jul 2011, 20:01

Samo ne ložite se, da ne bude hladan tuš s nekim desetim trenerom. :)
Who dares, wins !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 01 jul 2011, 20:06

Hajde, bar nije dosadno. :roll:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 jul 2011, 20:10

carina je napisao/la:.
I na kraju onaj vic koji kruzi mostarom,za koga navijas sine za Velez a od evropskih klubova za svinjski. :)
ja samo znam da ti nisi bardo al baš nikako...

medjugorski sljam evropski klub... :roll:

žali Bože s.ermića! :oops:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jul 2011, 20:12

Ma carina nas vazda kulturno spusti. E sad je li se predstavlja kao Veležovac ili je baš Veležovac ali očajan situacijom pa svašta priča, ne znam...
Who dares, wins !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 jul 2011, 20:15

A kako nas lik izradi majko mila. Lafo produzio ugovor, zeli voditi Velez i onda nas napusti na pocetku priprema. Uprava je obecala da cemo u ponedjeljak imati novog trenra, sto je relativno kratko vrijeme. Mislim da je uprava znala ranije za ovo pa su imali vremena da pregovaraju sa novim trenerom. Volio bih da to bude neko od nasih legendi, ali veoma tesko.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jul 2011, 20:35

Pa sta je sad ovo.... Ode covijek a prije nekoliko sedmica ako se ne varam je reko da je " pruzena ruka " velezu ccc .... I to sad da ode pred pocetak priprema ...
http://infoneretva.****/2011/06 ... nikad.html evo to je to evo sta je izjavio:
- Odmah da kažem, mene jesu kontaktirali iz nekih klubova, u proteklom periodu, a valjda je to priznanje za dobar rad. Međutim, nema potrebe za pokretanjem medijskih špekulacija, već poodavno je „pružena ruka“ Veležu i ništa se po tom pitanju nije promjenilo. Razgovarali smo danas vezano za planove za sljedeću sezonu. Znamo šta nam je raditi, ali krajnje ciljeve definitivno ćemo moći postaviti tek kad se približimo startu sezone i kad budemo mogli jasno vidjeti kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Evidentno je da se radi i da se traga za pojačanjima. Dosta toga će biti izvjesno u narednim danima, a sa pripremnim ciklusom krećemo od 28. juna, rekao je vidno raspoloženi prvi čovjek struke „Rođenih“, koji je nakon sastanka otputovao put Jadranske obale na odmor.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 20:57

Ne znam, mozda sam i u krivu, mozda samo mene ovo toliko ne iznenadjuje.
Tana je obecavao jos prije 3, 4 sedmice neka pojacanja, da se masovno pregovara sa nekim igracima, da navijaci ne trebaju da brinu, da hoce da stvore europski Velez.
Kada sam govorio da ne vjerujem upravi dok zaista nesto ne odradi, bio sam napadnut i ovdje i na drugim forumima ali nema veze. Upravu jesam pohvalio za produzivanje ugovora igracima na vise od jedne sezone, napokon se i to pocelo raditi i to je svakako pozitivno ali Odovic je ocigledno vidio da nema nista od pojacanja, da mu je ekipa slabija nego li ona koju je imao do proljetos, (sto i ja sam mislim da stvarno jeste tako) i napustio je Velez po meni sasvim opravdano.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 01 jul 2011, 21:07

Titova-Juga je napisao/la:Ne znam, mozda sam i u krivu, mozda samo mene ovo toliko ne iznenadjuje.
Tana je obecavao jos prije 3, 4 sedmice neka pojacanja, da se masovno pregovara sa nekim igracima, da navijaci ne trebaju da brinu, da hoce da stvore europski Velez.
Kada sam govorio da ne vjerujem upravi dok zaista nesto ne odradi, bio sam napadnut i ovdje i na drugim forumima ali nema veze. Upravu jesam pohvalio za produzivanje ugovora igracima na vise od jedne sezone, napokon se i to pocelo raditi i to je svakako pozitivno ali Odovic je ocigledno vidio da nema nista od pojacanja, da mu je ekipa slabija nego li ona koju je imao do proljetos, (sto i ja sam mislim da stvarno jeste tako) i napustio je Velez po meni sasvim opravdano.
Mozda opet dodje onaj Milorad Mitrovic da odradi pripreme ,malo nabije fizicku spremu i to je to...ostatak sezone ne treba vam trener! :lol:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jul 2011, 21:09

Uprava malo naivna ispala po treci put ove godine. MA ni naivno nego glupo, cekaju proizvku i pocetak priprema i vjeruju trneru na rijec bez icega potpisanog .. to je neprofesionalno i u savezu papucara ... puuuu ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jul 2011, 23:20

da je velež slabiji u odnosu na proljeće, nije baš skroz istina iz razloga što jedino od bitnih igrača ako se ne varam fali okić, koji, ako ne uspije na probnom radu, vraća se u velež, a rovčanin, ne znam jel bio neko veliko pojačanje...mada mi je krivo ovo što je odović učinio, pa mogao je odmah reći da ima veće ambicije i vozdra, da se zna na čemu smo, ovo je nažalost još jedan dokaz da uprava nema autoriteta po pitanju trenera, ovo je minus, ali šta se može, ispao je malo je reći nekorektan, ma svi su oni prolazni, a velež je vječan....

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 jul 2011, 23:37

carina je napisao/la:Ja samo znam da smo svi poodavno digli ruke od Veleza,bljesnemo ko nesto pred derby i pobjedimo tu utakmicu i zatvaramo oci pred problemima koji su nadmasili madjionicarske trikove Coperfielda.
Nismo ni svjesni koliko smo pali,koliko smo postali klub koji ne moze parirati niti jednom Travniku (uz duzno postovanje prvi mi je pao na pamet).
Navijacki,igracki,organizacijski i profesionalni rezultati su nam ravni nuli.
Sto prije shvatite da smo proslost bice vam lakse,jer ovo nije klub za koji sam zivio i navijao,ja sam shvatio pa se i ne sekiram plaho nego me savrseno boli sponi organ za ovu bagru.
Buducnost nam je zagarantirana ali u SF filmovima. :oops:

Svaka ti je na mjestu ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2011, 00:29

VELEZDOGROBA je napisao/la:Prvi trening od odlaska Milomira Odovića sa klupe Veleža, fudbaleri ovog kluba odradili su danas u Bijelom Polju, a trenersku palicu je privremeno preuzeo tandem Obad-Đurasović. Ono što je viđeno danas na stadionu Bjelopoljca, a da je vrijedno pomena bilo je priključenje Admira Velagića svojim saigračima, te povratak do jučer otpisanog Armina Jazvina, koji je odlaskom Odovića ponovo u planovima Rođenih. Izuzev Velagića i Jazvina, Veležu je priključen i stoper Lokomotive, Nermin Gosto.

Podatak koji može radovati stručni štab je zalaganje i rad svih igračima koji su trenutno na raspolaganju, što se odnosi i na novajlije, prije svih Ćorića, na kojega dugotrajna pauza izazvana težom povredom gotovo da nije ostavila nikakvog traga.

Današnji trening zbog lakše povrede aduktora sa strane je odgledao Riad Demić, dok je zbog privatnih obaveza pošteđen i Mustafa Kodro. Novi šef stručnog štaba trebao bi biti poznat u naredna dva dana, a prema saznanjima do kojih dolazi ****.ba, najbliži ovoj funkciji je trener u stručnom štabu reprezentacije, Borče Sredojević.
eto vidite a vi svi bezze napadate corica :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.