Ova uprava je grozna! Vidi sta su nam uradili:
http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php?op ... Itemid=106
Tanovicu lopove! Nemogu samo da skontam kako si mogo lopovski sredit tekmu s njima.

majkic ? Mislis drakul ?MostaracVelezovac je napisao/la:Ja mislim da je Odovicu bio isteko pasos, pa moro dat ostavku da ne ide u Francusku!
Salu na stranu - mnogo se negativnog reklo o upravi Veleza u zadnje 2 sedmice ... a eno sada Jazvin ponovo u klubu (mada se nije smio kacit sa trenerom da mu je neznam sta reko) ... plus svi vi sada vidite ovaj link gore - Velez nije sa ovakvim protivnikom imao treninga od 92e, a ne utakmicu .... Odovic otisao a poceli ste malo naslucivati o novom treneru vec (ali se jos to sve i nezna) ... Za Majkica ste svi govorili "sramota kako ga nismo potpisali" - a eno ga povrijedjen kod Zelje, i ne igra. Vlada jeste otisao, ali je nama bio preskup.
Al ipak nakon svega toga - opet imamo solidaan tim - jos ce pojacanja doci (to cete vidjeti u danima koje dolaze) - a po prvi put u skoro 20 godina imamo pravu internacionalnu utakmicu.
a ja nakon svega ovoga za vas sviju imam jedno pitanje:
DA LI NAKON VI I SADA MISLITE DA OVA UPRAVA GRIJESI?
ja sam clan ... ali to sad nije bitno .. U pravu si sve, Odovic je otisao, ali u ponedjeljak ce, siguran sam, doci neki bolji trenerMostaracVelezovac je napisao/la:pardon ... da, drakul ... zar je bitno sad?
Pitanje je - zar ne postaje vise smijesno kritikovati ovu upravu i ponasat se kao da nisu vec do sada odradili vise nego i jedna uprava poslije rata ukupno? Odovic je otisao - ali mi dobivamo i boljeg trenera od njega, mada je i on odlican trener. Ekipa koja se skupila je jeftinija nego prosle godine a kvaliteta uopste nije opala ko sto neki pricaju.
Da ne pricamo o tome da su pripreme na jednom novom nivou kojeg nismo vidjeli ima 20 godina.
Umjesto da kazemo da je SHUPAK SVAK KO SE NIJE UCLANIO U VELEZ PUTEM AKCIJE BUDI RODJENI - mi se prepiremo i jadamo jeli uprava ukakila ovo ili ukakila ono. Od svih ovih seratora ovdje - koliko ima donatora/clanova u FK Velezu?
i ja sam član ali glupa ti priča kolega!MostaracVelezovac je napisao/la:
Umjesto da kazemo da je SHUPAK SVAK KO SE NIJE UCLANIO U VELEZ PUTEM AKCIJE BUDI RODJENI - mi se prepiremo i jadamo jeli uprava ukakila ovo ili ukakila ono. Od svih ovih seratora ovdje - koliko ima donatora/clanova u FK Velezu?
nem73 je napisao/la:i ja sam član ali glupa ti priča kolega!MostaracVelezovac je napisao/la:
imam pravo da kakim na upravu bio ili ne bio član
jer sam na milion drugih načina za Velež dao sve od sebe.
od para do vremena i crnog ispod nokata
naravno kao i mnogi drugi od nas!
Šta tebe boli ona stvar ide li RA ili ne ide ? Majke ti.napravljenje je napisao/la:Hoće li RA ići u Francusku na gostovanje
U vrancusku?!NeToBoLa je napisao/la:Šta tebe boli ona stvar ide li RA ili ne ide ? Majke ti.napravljenje je napisao/la:Hoće li RA ići u Francusku na gostovanje
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.