north+freaks je napisao/la:Devil
Po čemu je to Andrija ispred Aboua?
Po čemu je to Mezenga bolji od Jean Carlosa,ili ti Antwia (pričamo do ovog današnjeg dana)?
Dakle pusti se te priče oko Stoice,jer nešto se sjetih Šišića,Mugoše,Lazovića.....
@North Freaks prvo bih zeleo da te pitam koliko si puta uzivo,dakle nebitno da li sa stadiona ili preko direktnog TV prenosa,a ne na osnovu YT klipova.Ja sam tog igraca gledao pa sigurno 10-15 puta u TV prenosu,te jedanput uzivo kada sam se slucajno zadesio u Sofiji za vreme utakmice Levski-Slavia.Dakle vrlo dobro poznajem kvalitete toga igraca poslednjih godina,e sad ako si ti gledao na YT tu nema pomoci,dobro znam kakvi su tamo manevri igraca pa su od jednog Blazica napravili licno Ronaldinha za JSL.

E ako si ga gledao koliko i ja ili bar priblizno onda ili to neces da priznas sebi da je poprilicno smesan igrac za uslove koje trazi,i da pri tom bude nositelj napada i igrac koji bi doneo prevagu za titulu,ne zelim ni da pomislim da je nesta drugo u pitanju.
Po čemu je to Andrija ispred Aboua?
Po cemu je Andrija ispred.1.)individualni kvalitet koji Andrija poseduje je veci nego kod Oumaroua.2.)tehnicki je jaci od Oumaroua,dok ovaj drugi ima brzinu i snagu.3.)Andrija se mnogo bolje snalazi u postavljenom napadu nego Oumarou.Sad dodajmo da je Andrija klasicni sidras koji najbolje igra u formacijama sa 2 napadaca sto se videlo od dolaska Robija na klupu Zvezde,dok je Oumarou krilni napadac,sto mu da je prednost u Vosinoj formaciji kada igra sam napred dok ostali sire na krila.
Po čemu je to Mezenga bolji od Jean Carlosa,ili ti Antwia (pričamo do ovog današnjeg dana)?
Opet dolazimo do price koliko si gledao kog igraca.
Koliko si puta gledao Mezengu?
Prvo Mezenga je '88 godiste,te nije igrao po nizeligaskim klubocima da napumpava statistiku golova kao ovaj prvonabrojani,a koji je dao nekih 20-ak golova vise prema zvanicnoj statistici.A uz to uzmimo u obzir da se Mezenga obilato koristi na poziciji krilnog napadaca ili second strikera iako je po vokaciji glavni napadac.Dalje ako si ga gledao mogao si primetiti koliko Mezenga ima bolju tehniku,te pregled igre od gore nabrojanog,naravno sve pod uslovom da si gledao utakmice a ne YT klipove...
Dakle pusti se te priče oko Stoice,jer nešto se sjetih Šišića,Mugoše,Lazovića.....
Da da,svi su imali promasaje a kada pocnemo pricati o Vosinim onda njih nije bilo.Samo nesta se ne secam da smo mi spominjali kada je dosao Sisic govorili da je on taj koji cini prevagu do titule,da ce se sam prosetati do prvenstva kao sto se to radilo za Stoicu,isto vazi i za Mugosu,Ignjatijevica,Mijailovica,Devica,Jeffa,Savia,Edgara...
Lazovic.

izvini ali samo neupucen lik u fudbalske prilike moze reci da je Lazovic promasaj,ali ne verovatno je bitnije spoemnuti da je prosla sezona protekla apsolutno u znaku Mitosevica,Medojevica,Kataia i ostalih izdanaka Vosine skole.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))