17-30Grbavica moj zivot je napisao/la:Macronov je ovo dres,moze se poznati po kroju
U koiko sati sutra protic Sturma ?
KB-TM87 je napisao/la:![]()
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
17-30Grbavica moj zivot je napisao/la:Macronov je ovo dres,moze se poznati po kroju
U koiko sati sutra protic Sturma ?
KB-TM87 je napisao/la:![]()
ziku stopala u Karica,53broj!Grbavica moj zivot je napisao/la:jeli se meni cini ili ovde kara nosi macronov dres ?
The Maniacs '87 je napisao/la:Ocigledno da nosi ili macronov ili od maribora posto dok nas je legea opremala bilo ovakvih golmanskih dresova!Grbavica moj zivot je napisao/la:jeli se meni cini ili ovde kara nosi macronov dres ?
Znam brate al nama treba neko mladjibabilonTM je napisao/la:
ŠTETA! Zbog plate recimo veće za 500-1000 KM mi smo sad fakat izvisili. Ovakav nam je igrač trebao!
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
Ma daj molim te i ti vjerujes ovim u oslobodjenju?????
babilonTM je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
Ma daj molim te i ti vjerujes ovim u oslobodjenju?????
U par navrata su pokazali da imaju izvore bliske klubu i ovo je vrlo vjerovatno istina.
moraces jos mnogo puta napisat, sve dok ne shvatis da je raja postala ironicna kad se spomene TorlakCurva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Curva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i Pelak je...Curva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ipetm je napisao/la:Oslobodjenje 1.7
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, zemuntrg i 72 gosta.