FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ista situacija je bila i prošle zime sa njim dok smo bili na pripremama u puli, mediji pisali da je sve dogovoreno mi ga već ubacivali u sastav, a on tražio na ruke neke pare što naši nisu prihvatili jer su smatrali da ne vrijedi toliko, sad se isto to ponavlja, sada je možda tražio i manje, a možda i više, ali mi opet nedamo pare iako ih imamo, ali hajde valjda će se naći neko ko će popuniti ove rupe kojih ima dosta u odbrani
- Curva_SUD
- Kontakt:
Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
moraces jos mnogo puta napisat, sve dok ne shvatis da je raja postala ironicna kad se spomene TorlakCurva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Curva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosadan si lik vidis da se salim j... Torlaka sta ti je ko eto on sada igracina pa ne bi u Zelju pusti to!!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
i Pelak je...Curva_SUD je napisao/la:Pa kolko puta moramo reci da je Torlak izjavio da nikad ne bi presao kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Oslobodjenje 1.7

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
ipetm je napisao/la:Oslobodjenje 1.7
Ma daj cuj oslobodjenje kakvi oni i njihove vijesti Hilmo i njegovi bacaci bombi

Uostalnom ne mora Jese doci pa nece Zeljo propasti zbog pojedinca .... doci ce nam neko drugi .....!!!
-
- Kontakt:
Ovo pokazuje koliko smo mi nesposobni da dovedemo dobrog igraca... ili bolje receno skrti...niko nece da igra za eksere...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ipetm je napisao/la:Oslobodjenje 1.7
Ma daj cuj oslobodjenje kakvi oni i njihove vijesti Hilmo i njegovi bacaci bombi![]()
![]()
![]()
Uostalnom ne mora Jese doci pa nece Zeljo propasti zbog pojedinca .... doci ce nam neko drugi .....!!!
koliko znam mi imamo omladinski kadar i u njemu sigurno postoje stoperi
I povrijedi ti se Nijema na pripremama i protiv Šerifa izađe momak od 16 godina, DOBITNA KOMBINACIJA!sreca je napisao/la:koliko znam mi imamo omladinski kadar i u njemu sigurno postoje stoperi
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:I povrijedi ti se Nijema na pripremama i protiv Šerifa izađe momak od 16 godina, DOBITNA KOMBINACIJA!sreca je napisao/la:koliko znam mi imamo omladinski kadar i u njemu sigurno postoje stoperi
I šta ???
ljudi, taj članak je da bi izašao 1.7. morao biti napisan 30.6. a tek juče su trebali početi sa pregovorima.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:babilonTM je napisao/la:I povrijedi ti se Nijema na pripremama i protiv Šerifa izađe momak od 16 godina, DOBITNA KOMBINACIJA!sreca je napisao/la:koliko znam mi imamo omladinski kadar i u njemu sigurno postoje stoperi
I šta ???
NIŠTA, tako ćemo osvojiti Europa Ligu...100%!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:ljudi, taj članak je da bi izašao 1.7. morao biti napisan 30.6. a tek juče su trebali početi sa pregovorima.
Konacno neko da je shvatio svaka cast drug ja citavo jutro govorim da oslobodjenje nigdje veze, lupaju!!!
-
- Kontakt:
NIŠTA, tako ćemo osvojiti Europa Ligu...100%![/quote]
J... ga onda ti nadji neko pojacanje pa ga predlozi Amaru
smirite se sta vam je ovakav sastav ce biti protiv Sheriffa a onda kada vidi na cemu smo Amar ce dovesti pojacanja!!! Igramo protiv Sheriffa a ne Manchester Uniteda
garant mi znamo kakva je njima odbrana!!!
J... ga onda ti nadji neko pojacanje pa ga predlozi Amaru

Konacno cemo znati u dan dva,ceka se vikend za konacnu odluku Jesea,dobio je uslove od Amara i on ce odluciti preko vikenda.Moze se desiti i da prihvati a moze se desiti i da odbije,tako da ovo od oslobodjenja nije tacno 50%,a tacno je 50% 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bistrikboy
- Kontakt:
"gospođo vi ste trudni,50% sam siguran da je musko"boccaccio je napisao/la:Konacno cemo znati u dan dva,ceka se vikend za konacnu odluku Jesea,dobio je uslove od Amara i on ce odluciti preko vikenda.Moze se desiti i da prihvati a moze se desiti i da odbije,tako da ovo od oslobodjenja nije tacno 50%,a tacno je 50%

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Potpisnik ovog teksta je vas veliki fan i covjek koji o Zelji zna vise nego bilo ko tako da ovu infomraciju ne bi plasirao da nije tacna ... meni je prije mjesec dana rekao da ce doci kod vas Adilovic, Selimovic ...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ljudi, taj članak je da bi izašao 1.7. morao biti napisan 30.6. a tek juče su trebali početi sa pregovorima.
Konacno neko da je shvatio svaka cast drug ja citavo jutro govorim da oslobodjenje nigdje veze, lupaju!!!

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.