djes to radit. Pa da ko Arsenal, sve lijep fudbal, mlada ekipa, talenti. A titule?sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ekipa se "podmlađuje" postepeno, ne možeš ti sad otjerat sve "starce" iz kluba i dovest mlade igrače na njihova mjesta (gdje je tu logika). Još gore je ovo što si napisao "da za 2 sezone deremo redom"... Dvije godine bez trofeja bi bile previše, ne misliš li i ti tako ?sef_mafije je napisao/la:trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister x
definitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Potpis !tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister xdefinitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali
-RIVALDO-
O tome ja pričam. Stariji igrači se vremenom mijenjaju (potpuno je glupo odjednom podmladit tim). Milan više nema toliki broj "veterana", tu su ostali Gatuzo, Sedorf i Abijati kao prvotimci. Pipo, Ambrosini i Yepes su više na klupi. Sasvim pristojno za jednu ekipu.tony-mortale je napisao/la:al što je najgore ta priča o staroj ekipi ne pije vode, u prvom timu će biti samo nesta i van bomel da su stari, i golman al za golmana su to svakako najbolje godine, a silva abate taiwo flamini boateng pato ibra robinjo + mister xdefinitivno nisu stari isluženi igrači, ok stari su gatuzo sedorf ambro yepes ali oni su tu radi širine klupe i neće se na njima zasnivati igra(nije ni ove sezone) a za ući u drugom ili ako bude ozljeda su i više nego dobri, radio sam to i prošle i pretprošle godine i inter ukupno gledajući ima i imao je strije igrače, a prvi tim im je i dosta stariji al eto neki se prime na tu priču o starom milanu, a da ne pričam o tome kako je milan u primaveru uložio milione, doveli su iz intera najbolje im igrače milionima ih platili pa iz barse jednog pa po posudbama imaju mali milion igrača, stvarno rade jako kvalitetno u zadnju sezonu-dvije i ja sam prezadovoljan jer su prije toga par sezona bili se malo uspavali

- dr.feelgood
- Kontakt:
Milan je većim djelom izvršio podmladjivanje ekipe tako da nam prioritet nisu neki klinci već kvalitetni igrač koji su spremni da odmah uskoče na teren i da nose našu igru. U timu je ostalo još par veterana od kojih ni jedan neće biti ključni igrač sljedeće sezone. Seedorf, Ambrosini, Gattuso su rezerve dok će Nesta i Bommel biti u prvom timu ali će imati dostojne zamjene na klupi. Najvažniji detalj je da Pirlo nije medju navedenim veteranima, zadnje 2-3 godine je kočio igru Milana a sad smo ga poslali u redove našeg rivala...double win
Tu je i nekoliko talentovanih klinaca: Merkel, Straser, D Villa, El Egipćanin, Albertrazzi, Ely i dr koji će vremenom zamjeniti ove veterane tako da nam ovaj mercatto kao prioritet ostaju "samo" 2 veznjaka.
Edit-dok sam kucao post @tony je već napisao sličan

Tu je i nekoliko talentovanih klinaca: Merkel, Straser, D Villa, El Egipćanin, Albertrazzi, Ely i dr koji će vremenom zamjeniti ove veterane tako da nam ovaj mercatto kao prioritet ostaju "samo" 2 veznjaka.
Edit-dok sam kucao post @tony je već napisao sličan

a
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 07 jul 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
- tony-mortale
- Kontakt:
LAW je napisao/la:Večeras D'Amico govori o Strasseru i Antoniniju. Za Strassera se spominju Novara i Torino.
Pedulla izjavio da Hamšik dolazi, a da Fabregas ima svoju sudbinu![]()
Cassano izgleda sve blize odlasku. Moguća neka trampa.
Argentina remizirala![]()
Ibra izjavio - " Moje tetovaže, moj život ! "
Menezes izjavio - " Oslanjam se na Robinha ! "
Pato dobio broj 9 u Brazilskoj repki i stbarno neznam zasto svi govore Neymar ce biti novi Messi ili da ce on sam nositi Brazil do finala. Pa Pato je za njega učitelj![]()
Spominje se dolazak Danila LB iz Santosa .
Roma otkupila Borriella
Evo zašto je Milan favorit u borbi za Fabregasa - http://translate.googleusercontent.com/ ... 7z1Q0mVRcg
Cagliari otkupio Astorija.
El-Shaarawy ce nositi broj 92. koji je nosio i u Novari msm.
Simeone Verdi - Co Ownedovan Torinom, sad će ići u Torino igrati par sezona pa onda u Milan pun znanja.![]()
Ganso dolazi u Januaru
antonini neće nigdje iz milana iako zna da se neće naigrati
straser osim novare i torina ima i neku ponudu chieva, postoje opcije posudbe ali i suvlasništva, njemu se ne igra serija b, al bolje mu je da ode negdje gdje će igrati
verdi otišao na posudbu, trebaju i beretu poslati negdje nek se razvijaju
hamšik se sam po novinama nudi milanu, ne vjerujem da bi se išao zamjerati navijačima napolija ako već ranije nije nešto dogovorio s galijanijem
pato je u brazilu siguran u prvih 11 kad je zdrav ali sad zbog ove ozljede je pao u drugi plan jer se nije znalo hoće li se oporaviti, ako bude 100% spreman on igra sigurno
za ovim danilom ako je stvarno LB nema potrebe jer tu je taiwo a i vila se vraća sljedeće sezone, ali mislim da je on desni ali nisam siguran samo sam jednom gledao santos i to zbog gansa

a
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 07 jul 2011, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
- tony-mortale
- Kontakt:
ma bonera ima izgleda jaku štelu u milanu, nije tu sigurno zbog nogometnog znanja
da on i oddo hoće otići to bi bilo isto kao da smo doveli nekog extra igrača

- Titova-Juga
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:ma bonera ima izgleda jaku štelu u milanu, nije tu sigurno zbog nogometnog znanja![]()
Oddo je za Boneru izmislio nog. loptu...
Ja zaista i dalje ne znam sta Daniele i dalje radi u klubu kao Milan.
Hajde dobro, nekada bio talenat, ovi nasjeli iskesirali nesto para, doveli ga, vidili sta mozes... (crveni svako drugu utakmicu i ispadanja i klizanja u prazno), :S ... ali zasto i dalje drzati ovakvog igraca ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tony-mortale
- Kontakt:
a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda
, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji

- Titova-Juga
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji
Upravo tako...
A ko zna, mozda su Gal i Silvio talijanske nacionaliste pa Amer zbog toga nikad ne dobij pravu sansu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- dr.feelgood
- Kontakt:
Bonera je novi Favali, povlačit će se po klubu još 5 godina a nikakve koristi od njega.
Dobra stvar da ga Allegri ove sezone gotovo uopšte nije koristio tako da će lagano uzimati nezarađenu platu ali nas bar neće štetiti na terenu.
Dobra stvar da ga Allegri ove sezone gotovo uopšte nije koristio tako da će lagano uzimati nezarađenu platu ali nas bar neće štetiti na terenu.
Ipak EU Mjesto zauzima Danilo, a ne Ganso
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... gOSrs_FRdQ
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 5aBbYcyLXA
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 73r55zJ2aQ
Pasqualin : " Raiola radi na Hamšiku u tajnosti ! "
Claudio Pasqualin, Hamsik has discussed the situation by declaring: "Hamsik will go to AC Milan last day of transfers," said the 'as reported by attorney MilanNews. "Galliani has accustomed us to these tactics that deny the interest in the player. I would like to point out that this time the player is the instigator of the transfer so much so that Raiola has been working in secret."
http://translate.googleusercontent.com/ ... 2lctCcF0hg

---> http://translate.googleusercontent.com/ ... gOSrs_FRdQ
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 5aBbYcyLXA
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 73r55zJ2aQ
Pasqualin : " Raiola radi na Hamšiku u tajnosti ! "
Claudio Pasqualin, Hamsik has discussed the situation by declaring: "Hamsik will go to AC Milan last day of transfers," said the 'as reported by attorney MilanNews. "Galliani has accustomed us to these tactics that deny the interest in the player. I would like to point out that this time the player is the instigator of the transfer so much so that Raiola has been working in secret."
http://translate.googleusercontent.com/ ... 2lctCcF0hg
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ocekivano, bas kao sto sam i rekao.
Galijanijeva taktika je postala i vise nego providna...
Galijanijeva taktika je postala i vise nego providna...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Gazde klubova poput De Laurentisa ili Zamparinija baš vole naslovne strane. Sad Slovak vredi 100 miliona, a i ako ode, otići će u Inter...
Aurelio de Laurentis je jedan od najpoznatijih italijanskih producenata, a fudbal često vidi kao šou - biznis.
Zato i ne treba previše ozbiljno uzimati neke njegove izjave.
Evo šta je poslednje rekao o slučaju "Hamšik".
"Ako me iz Milana zovu, prihvatiću. Marek vredi 50 miliona plus Pato, dakle oko stotinu, to je njegova prava cena", kaže "filmadžija".
Onda se uozbiljio.
"Ne postoji mogućnost da ga prodam, a i kad bih ga prodao, imam moralnu obavezu prema Interu jer je Masimo Morati zvao u prethodnim prelaznim rokovima i želeo da ga kupi", objasnio je De Laurentis.
Aurelio de Laurentis je jedan od najpoznatijih italijanskih producenata, a fudbal često vidi kao šou - biznis.
Zato i ne treba previše ozbiljno uzimati neke njegove izjave.
Evo šta je poslednje rekao o slučaju "Hamšik".
"Ako me iz Milana zovu, prihvatiću. Marek vredi 50 miliona plus Pato, dakle oko stotinu, to je njegova prava cena", kaže "filmadžija".
Onda se uozbiljio.
"Ne postoji mogućnost da ga prodam, a i kad bih ga prodao, imam moralnu obavezu prema Interu jer je Masimo Morati zvao u prethodnim prelaznim rokovima i želeo da ga kupi", objasnio je De Laurentis.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- tony-mortale
- Kontakt:
Danilo Luiz Da Silva, Bicas of nineteen, started as a fullback, but in the current season as a midfielder has sparkled half-right: a role in AC Milan, Gattuso and Flamini is currently divided between, who may still be placed in the portion of the left-handed field. Even the same Danilo could play without problems on the left, being ambidextrous.
opa znači dečko sad igra u veznom redu, a ni igranje beka(bilo kojeg) mu nije strano, igra s obje noge, mlad, perspektivan ako nije previše skup što da ne, svakako brazilci u milani obično budu pun pogodak, a dok ganso dođe možda budu i 2 non eu mjesta po sezoni, a i uvjek ga može kupiti genoa i poslati na posudbu u milan
opa znači dečko sad igra u veznom redu, a ni igranje beka(bilo kojeg) mu nije strano, igra s obje noge, mlad, perspektivan ako nije previše skup što da ne, svakako brazilci u milani obično budu pun pogodak, a dok ganso dođe možda budu i 2 non eu mjesta po sezoni, a i uvjek ga može kupiti genoa i poslati na posudbu u milan

Favali je za njega tata nogometa....dr.feelgood je napisao/la:Bonera je novi Favali, povlačit će se po klubu još 5 godina a nikakve koristi od njega.

iskreno za mene dolazak Hmasika nebi predstavljao neki bum transfer momak igra dobro u Napoliju, ali sada da on bude gl transfer ljeta nije to to :S
bonera je ubjedljivo najgori i najlošiji igrač milana, nije daleko i antonini ali on se bar trudi, mnogo trči i solidan je u ofanzivi. ajde onyewu je odigrao par utakmica nije baš nešto pokazao, ipak treba mu vremena da se adaptira na seriju a. meni je najviše žao što će sokratis napustiti milan a na svjetskom je pokazao da ima sirovog talenta jer je uspio uštopati messija gotovo sam što nije mala stvar.tony-mortale je napisao/la:a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji
de laurentis kaže hamsika ce dati u inter

u januaru ganso sad hamsik i bit ce to veoma dobar mercato. treba uporediti tu ekipu i ekipu od prije godinu i po i treba odati priznanje gallianiu šta je uradio za veoma malo para. prošlogodišnja revolucija koštala je 50-ak miliona eura što su smiješne cifre kad real ili chelsea daju za 1 flop igrača tipa noscoresa

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.