AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda
, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Titova-Juga
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji
Upravo tako...
A ko zna, mozda su Gal i Silvio talijanske nacionaliste pa Amer zbog toga nikad ne dobij pravu sansu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- dr.feelgood
- Kontakt:
Bonera je novi Favali, povlačit će se po klubu još 5 godina a nikakve koristi od njega.
Dobra stvar da ga Allegri ove sezone gotovo uopšte nije koristio tako da će lagano uzimati nezarađenu platu ali nas bar neće štetiti na terenu.
Dobra stvar da ga Allegri ove sezone gotovo uopšte nije koristio tako da će lagano uzimati nezarađenu platu ali nas bar neće štetiti na terenu.
Ipak EU Mjesto zauzima Danilo, a ne Ganso
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... gOSrs_FRdQ
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 5aBbYcyLXA
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 73r55zJ2aQ
Pasqualin : " Raiola radi na Hamšiku u tajnosti ! "
Claudio Pasqualin, Hamsik has discussed the situation by declaring: "Hamsik will go to AC Milan last day of transfers," said the 'as reported by attorney MilanNews. "Galliani has accustomed us to these tactics that deny the interest in the player. I would like to point out that this time the player is the instigator of the transfer so much so that Raiola has been working in secret."
http://translate.googleusercontent.com/ ... 2lctCcF0hg
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... gOSrs_FRdQ
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 5aBbYcyLXA
---> http://translate.googleusercontent.com/ ... 73r55zJ2aQ
Pasqualin : " Raiola radi na Hamšiku u tajnosti ! "
Claudio Pasqualin, Hamsik has discussed the situation by declaring: "Hamsik will go to AC Milan last day of transfers," said the 'as reported by attorney MilanNews. "Galliani has accustomed us to these tactics that deny the interest in the player. I would like to point out that this time the player is the instigator of the transfer so much so that Raiola has been working in secret."
http://translate.googleusercontent.com/ ... 2lctCcF0hg
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ocekivano, bas kao sto sam i rekao.
Galijanijeva taktika je postala i vise nego providna...
Galijanijeva taktika je postala i vise nego providna...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tony-mortale
- Kontakt:
Danilo Luiz Da Silva, Bicas of nineteen, started as a fullback, but in the current season as a midfielder has sparkled half-right: a role in AC Milan, Gattuso and Flamini is currently divided between, who may still be placed in the portion of the left-handed field. Even the same Danilo could play without problems on the left, being ambidextrous.
opa znači dečko sad igra u veznom redu, a ni igranje beka(bilo kojeg) mu nije strano, igra s obje noge, mlad, perspektivan ako nije previše skup što da ne, svakako brazilci u milani obično budu pun pogodak, a dok ganso dođe možda budu i 2 non eu mjesta po sezoni, a i uvjek ga može kupiti genoa i poslati na posudbu u milan
opa znači dečko sad igra u veznom redu, a ni igranje beka(bilo kojeg) mu nije strano, igra s obje noge, mlad, perspektivan ako nije previše skup što da ne, svakako brazilci u milani obično budu pun pogodak, a dok ganso dođe možda budu i 2 non eu mjesta po sezoni, a i uvjek ga može kupiti genoa i poslati na posudbu u milan
Favali je za njega tata nogometa....dr.feelgood je napisao/la:Bonera je novi Favali, povlačit će se po klubu još 5 godina a nikakve koristi od njega.
iskreno za mene dolazak Hmasika nebi predstavljao neki bum transfer momak igra dobro u Napoliju, ali sada da on bude gl transfer ljeta nije to to :S
bonera je ubjedljivo najgori i najlošiji igrač milana, nije daleko i antonini ali on se bar trudi, mnogo trči i solidan je u ofanzivi. ajde onyewu je odigrao par utakmica nije baš nešto pokazao, ipak treba mu vremena da se adaptira na seriju a. meni je najviše žao što će sokratis napustiti milan a na svjetskom je pokazao da ima sirovog talenta jer je uspio uštopati messija gotovo sam što nije mala stvar.tony-mortale je napisao/la:a što je najgore amera su pustili da ode a da mu nisu ni dali pravu šansu, a daniele je ostao i biće tu još duuugo izgleda, a od onjewua sigurno nije bolji, ma on od mravca nije bolji
de laurentis kaže hamsika ce dati u inter
u januaru ganso sad hamsik i bit ce to veoma dobar mercato. treba uporediti tu ekipu i ekipu od prije godinu i po i treba odati priznanje gallianiu šta je uradio za veoma malo para. prošlogodišnja revolucija koštala je 50-ak miliona eura što su smiješne cifre kad real ili chelsea daju za 1 flop igrača tipa noscoresa
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
brazil protiv venecuele će vjerovatno izaći sa 3 (4 od januara
) milanova igrača u prvih 11, silva pozada a naprijed
ganso-neymar-robinho-pato, tako je barem najavio selektor menezes ako nebi bilo kakvih promjena ili nedaj bože ozljeda, bolesti i sl.
očekujem joga bonito igru i ubjedljivu pobjedu.
kad bi doveli gansa to bi stvarno bila mašina od kluba, ko se još može ili se mogao pohvaliti da ima 4 brazilska startera u timu, vrlo rijetki
ganso-neymar-robinho-pato, tako je barem najavio selektor menezes ako nebi bilo kakvih promjena ili nedaj bože ozljeda, bolesti i sl.
očekujem joga bonito igru i ubjedljivu pobjedu.
kad bi doveli gansa to bi stvarno bila mašina od kluba, ko se još može ili se mogao pohvaliti da ima 4 brazilska startera u timu, vrlo rijetki
Czech left-back Marek Jankulovski has announced his retirement upon the expiration of his contract with AC Milan and after winning the Serie A title with the Rossoneri in May.
The 34-year-old played for the the Italian club since 2005 and won three major trophies with AC Milan in 2007 : the Champions League, the UEFA Super Cup and the FIFA Club World Cup all in the same year. Jankulovski was a key member of the Czech national team from 2000 to 2009 and totalled 77 caps, scoring 11 goals.
The 34-year-old played for the the Italian club since 2005 and won three major trophies with AC Milan in 2007 : the Champions League, the UEFA Super Cup and the FIFA Club World Cup all in the same year. Jankulovski was a key member of the Czech national team from 2000 to 2009 and totalled 77 caps, scoring 11 goals.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
stanković izjavio da je đoković najbolji srpski sportista ikada i da vjeruje da će osvojiti još mnogo trofeja i da on i većina interovih igrača navijaju za noleta iako je deklarisani milanista 
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
baresi#6 je napisao/la:stanković izjavio da je đoković najbolji srpski sportista ikada i da vjeruje da će osvojiti još mnogo trofeja i da on i većina interovih igrača navijaju za noleta iako je deklarisani milanista
Novak Djokovic, who’s in the form of his life after winning 24 consecutive games, winning the Australian Open, the Dubai, Indian Wells and Miami tournaments in the process, has talked about his passion for Milan and football in general in an interview shown on Gazzetta TV: “I’m a big fan of Milan and I’ll always be. For me, football is second only tennis. My father was a professional footballer and at home we always watch the Rossoneri’s games with great interest.”
http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/8567
"Novak is our greatest sportsman of all time. I'm behind him 100% and I'm sure that he'll not only win Wimbledon but also be the world's best tennis player for a long time yet," the Inter midfielder and Serbia captain was quoted as saying by Tanjug. "Federer and Nadal have had their moment; this is the start of the Novak Djokovic era," he added.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36701&L=en
Mediji ne bi bili mediji, kad ne bi malo filovali.
U svakom slucaju, samo 3 top igraca navijaju za klubove iz Serie A - Djokovic za Milan, Federer za Romu, a Del Potro za Juve. To je od onoga sto mi je poznato.
edit: zaboravio sam na Ljubicica i Cilica, koji takodje navijaju za Milan.
- tony-mortale
- Kontakt:
hm svi balkanci za milan, znaju ljudi
,
bilo je već nekad al nije na odmet ponoviti pred sutrašnje finle wimbledona

čak je i intervjue davao u milanovom dresu
[youtube][/youtube]
e da a na interovoj stranici su izbacili dio stankovićeve izjave
ali ima cijela na b92, evo šta nisu stavili, možda nisu imali vremena da prevedu i ovo
Najbolji je teniser sveta, ali je i sjajan čovek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za MIlan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovek je naš ponos", poručio je Stanković.
bilo je već nekad al nije na odmet ponoviti pred sutrašnje finle wimbledona

čak je i intervjue davao u milanovom dresu
[youtube][/youtube]
e da a na interovoj stranici su izbacili dio stankovićeve izjave
Najbolji je teniser sveta, ali je i sjajan čovek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za MIlan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovek je naš ponos", poručio je Stanković.

Ko ce mu znat.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:
Ko ce mu znat.
Jbga, kad ti 1 Raul licno potpise dres i uruci ti isti, moras ga obuci pa taman igrao za Barcu, a ne navijao za Milan.
Imate vi svoje navijace: Nadala i Verdasca.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije samo do slika, obuko je on na svakom turniru nečiji dres, već što on to spominje stalno da za milan navija, eto i stanković ti je u intervjuu to rekao, a ne vjerujem da bi on to izmislio, a i na službenoj stranici milana uredno čestitaju noletu sve uspjehe 
tony-mortale je napisao/la:ma nije samo do slika, obuko je on na svakom turniru nečiji dres, već što on to spominje stalno da za milan navija, eto i stanković ti je u intervjuu to rekao, a ne vjerujem da bi on to izmislio, a i na službenoj stranici milana uredno čestitaju noletu sve uspjehe
Meni je najjaci momenat bio, kad je spustio Englezima za Maradonu.
Posle toga, ono kad je dao dres Benfice Eusebiu da mu potpise.
Lik ga gledao u fazonu: ko si ti
Tad nije imao ni 20 godina, u Estorilu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jb ga Ronaldo u pak...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Gledao sam interrvjue Troickog i Bolellija koji su tvrdili da je Nole navijac Milana
ipak ni Inter nije bez potpore, tu je - Schiavonne
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Titova-Juga
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Gledao sam interrvjue Troickog i Bolellija koji su tvrdili da je Nole navijac Milana
Taman im ljepotica može komotno maskota biti.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.