Bez te zadnje nuleado-hz je napisao/la:hoce li nas danas bti barem 5000 na tekmi
Inace ovaj Gigovic nije prosao,pa je otisao u Celik na probu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bez te zadnje nuleado-hz je napisao/la:hoce li nas danas bti barem 5000 na tekmi
...ŠMIGI...miky_hz je napisao/la:I Smigalovic je upisao svoj prvjenac u nasem dresu![]()
U ovoj drugih timova Sarajevo-Slavija 4-0
Dobro je drago mi je zbog tog momka, imao je mali peh sa povredom kad je dosao ali ide on ka boljem i vjerujem da ostaje kod nas !!!padobranac1978 je napisao/la:...ŠMIGI...miky_hz je napisao/la:I Smigalovic je upisao svoj prvjenac u nasem dresu![]()
U ovoj drugih timova Sarajevo-Slavija 4-0

De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()
Mislim da je oko 70 KM ( 5 gore 5 dole )classic je napisao/la:De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()
HvalaGunnerS je napisao/la:Mislim da je oko 70 KM ( 5 gore 5 dole )classic je napisao/la:De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()
Smigi je zvjerka, navijam za Zelju, al on je potencijal ipo, i zao mi je sto ga Osim ne uze a mogao je...molotovljev je napisao/la:Šmigalović,asistent prvog i drugog,te strijelac četvrtog gola.
Vrlo bitna stvar je da imamo jaku klupu,tj.konkurenciju na svim pozicijama,eh kada bi Semjon i Škoro...
MI SMO DIVOVI
To je za mene samo jedan od dresova, vjerovatno bi tebi znacio puno, ja taj dres ni po kuci ne bi nosoado-hz je napisao/la:brate prodaj frizider, tv, racunar ako ti treba para al gdje ces prodati dres
Smigi je vrlo dobar igrac, ja ga znam jos iz juniora Slobode, momak je uvjek odskako, njegova najveca prednost je to sto je momak PAMETAN sto puno koristi mozak kad igra, a i u onakvoj ekipi Buducnosti od prosle sezone momak je pruzo vrlo dobre igre, mislim odlicno pojacanje za vas...Decko s tribine je napisao/la:Smigi je zvjerka, navijam za Zelju, al on je potencijal ipo, i zao mi je sto ga Osim ne uze a mogao je...molotovljev je napisao/la:Šmigalović,asistent prvog i drugog,te strijelac četvrtog gola.
Vrlo bitna stvar je da imamo jaku klupu,tj.konkurenciju na svim pozicijama,eh kada bi Semjon i Škoro...
MI SMO DIVOVI
Jbg. ako ti je pokoon onda se poklon ne prodaje, c c c. Da meni jaran ( štumf ) pokloni dres želje ja bi ga objesio na zid ( naopačke )classic je napisao/la:To je za mene samo jedan od dresova, vjerovatno bi tebi znacio puno, ja taj dres ni po kuci ne bi nosoado-hz je napisao/la:brate prodaj frizider, tv, racunar ako ti treba para al gdje ces prodati dres![]()
Dobio sam ga od jednog jarana (pitara) i jbg sad mi samo smeta u ormaru...
Hahaha al naopacke !GunnerS je napisao/la:Jbg. ako ti je pokoon onda se poklon ne prodaje, c c c. Da meni jaran ( štumf ) pokloni dres želje ja bi ga objesio na zid ( naopačke )classic je napisao/la:To je za mene samo jedan od dresova, vjerovatno bi tebi znacio puno, ja taj dres ni po kuci ne bi nosoado-hz je napisao/la:brate prodaj frizider, tv, racunar ako ti treba para al gdje ces prodati dres![]()
Dobio sam ga od jednog jarana (pitara) i jbg sad mi samo smeta u ormaru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.