U 17:00 protiv Slavijerada91 je napisao/la:u koliko sati to na kosevu i s kim se igra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li ko koliko igra drugi tim u Hadzicima??
-
- Kontakt:
hoce li nas danas bti barem 5000 na tekmi
Bez te zadnje nuleado-hz je napisao/la:hoce li nas danas bti barem 5000 na tekmi
Inace ovaj Gigovic nije prosao,pa je otisao u Celik na probu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I Smigalovic je upisao svoj prvjenac u nasem dresu
U ovoj drugih timova Sarajevo-Slavija 4-0

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
...ŠMIGI...miky_hz je napisao/la:I Smigalovic je upisao svoj prvjenac u nasem dresu![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dobro je drago mi je zbog tog momka, imao je mali peh sa povredom kad je dosao ali ide on ka boljem i vjerujem da ostaje kod nas !!!padobranac1978 je napisao/la:...ŠMIGI...miky_hz je napisao/la:I Smigalovic je upisao svoj prvjenac u nasem dresu![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- molotovljev
Evo ako moze samo jedno pitanje.
Imam ovakav dres Sarajeva

Ovaj bordo, polovan dres al u odlicnom stanju.
Kolko vrijedi, al nako realno, da ga stavim na pik
Imam ovakav dres Sarajeva

Ovaj bordo, polovan dres al u odlicnom stanju.
Kolko vrijedi, al nako realno, da ga stavim na pik

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()

70 ili 80 nisam siguran .. prije 70 km
Mislim da je oko 70 KM ( 5 gore 5 dole )classic je napisao/la:De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
HvalaGunnerS je napisao/la:Mislim da je oko 70 KM ( 5 gore 5 dole )classic je napisao/la:De mi onda reci kolko je ovaj dres bio u radnji, novGunnerS je napisao/la:Nema cijenu taj dres![]()

Napiši i ti tako, 5 gore 5 dole, hehehe, pa vidi šta će ti ljudi ponudit 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
brate prodaj frizider, tv, racunar ako ti treba para al gdje ces prodati dres 

- molotovljev
Šmigalović,asistent prvog i drugog,te strijelac četvrtog gola.
Vrlo bitna stvar je da imamo jaku klupu,tj.konkurenciju na svim pozicijama,eh kada bi Semjon i Škoro...
MI SMO DIVOVI
Vrlo bitna stvar je da imamo jaku klupu,tj.konkurenciju na svim pozicijama,eh kada bi Semjon i Škoro...
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Smigi je zvjerka, navijam za Zelju, al on je potencijal ipo, i zao mi je sto ga Osim ne uze a mogao je...molotovljev je napisao/la:Šmigalović,asistent prvog i drugog,te strijelac četvrtog gola.
MI SMO DIVOVI

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, Burberry46, Giuseppe1, Hamagara, J1897, James1987, johntravolta123, Kaunas, Komercijala19, ledesma, miguelramos, rimljanin90, Riziko, sarajevo19461987, SHZ82, skoJaa, Tarapi i 142 gosta.