Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Komsija sretan rodjendan i dobrog zdravlja ti prije svega zelim pa onda sve ostalo...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sretan rodjus, i srece i rahatluka ti zelim u zivotu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- majestic24
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Pridružujem se čestitkama. Sve najbolje želim @Neutralnom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Papastathopoulos je napisao/la:sretan rodjus, i srece i rahatluka ti zelim u zivotu![]()
i da dodam...jos puno zena..
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala svima puno.
I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
iako sam neki dan banovan radi tebe, nisam zlopamtiloneutralan__ je napisao/la:Hvala svima puno.I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve najbolje od mene, i nemoj pretjerati sa slavljem

Ne znam jesam li ti sinoc cestitao, nisam bio dobro ali svakako ti zelim sve najbolje 
sve najbolje 
- neutralan__
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:iako sam neki dan banovan radi tebe, nisam zlopamtiloneutralan__ je napisao/la:Hvala svima puno.I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
Hvala i ostalima.
Jel ko od vas čuo za igrača Conca ? Ja prvi put čujem,a eto momak će biti 3. najplaćeniji fudbaler na svijetu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@neutralni spameru stari.
Sve najbolje! Treba, love, alkohola i tako to....

Sve najbolje! Treba, love, alkohola i tako to....
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
Begov_unuk
- Kontakt:
Šta ovo zaredali rakovi
Jučer sarajliji rođendan, danas neutralan, a sutra 

imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Da si pitao o pivi nešto ja bih ti rekao, al što se tiče žešće to sam pokušao vidim ne umim i odmakeo se od toga ko đavo od krsta 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- spielführer_21
- Kontakt:
Сретан $.. Не % се опет "neutralan__ je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:iako sam neki dan banovan radi tebe, nisam zlopamtiloneutralan__ je napisao/la:Hvala svima puno.I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
Jedva razbistri ko si.
![]()
Hvala i ostalima.![]()
Jel ko od vas čuo za igrača Conca ? Ja prvi put čujem,a eto momak će biti 3. najplaćeniji fudbaler na svijetu.![]()
П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@Gunners
Sta cu pitati o pivi ebo ga ti?
To ide usput. Nego fkt ako neko ima da zna pravilnu pripremu absenta neka napise, iz iskustva mislim j.e.b.o ove jubito klipove. Fkt pijem svako mogucu zascu za koju znam ali absent nikada nisam probao, ovo je prvi put pa da izvucem sto bolji efekat.
Sta cu pitati o pivi ebo ga ti?
To ide usput. Nego fkt ako neko ima da zna pravilnu pripremu absenta neka napise, iz iskustva mislim j.e.b.o ove jubito klipove. Fkt pijem svako mogucu zascu za koju znam ali absent nikada nisam probao, ovo je prvi put pa da izvucem sto bolji efekat.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 02 jul 2011, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rodjak, samo eksiraj i ne sikiraj seRooney88 je napisao/la:
imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
btw, moze li mi reci ime ovog crtanog, gledao sam ga davnoooo, al imena se ne sjecam

ovo sa Chelsievim dresovima, to je photoshop, al mene ime interesuje ime crtanog
HELP