Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Sve najbolje od mene, i nemoj pretjerati sa slavljem

Ne znam jesam li ti sinoc cestitao, nisam bio dobro ali svakako ti zelim sve najbolje 
sve najbolje 
- neutralan__
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:iako sam neki dan banovan radi tebe, nisam zlopamtiloneutralan__ je napisao/la:Hvala svima puno.I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
Hvala i ostalima.
Jel ko od vas čuo za igrača Conca ? Ja prvi put čujem,a eto momak će biti 3. najplaćeniji fudbaler na svijetu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@neutralni spameru stari.
Sve najbolje! Treba, love, alkohola i tako to....

Sve najbolje! Treba, love, alkohola i tako to....
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
Begov_unuk
- Kontakt:
Šta ovo zaredali rakovi
Jučer sarajliji rođendan, danas neutralan, a sutra 

imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Da si pitao o pivi nešto ja bih ti rekao, al što se tiče žešće to sam pokušao vidim ne umim i odmakeo se od toga ko đavo od krsta 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- spielführer_21
- Kontakt:
Сретан $.. Не % се опет "neutralan__ je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:iako sam neki dan banovan radi tebe, nisam zlopamtiloneutralan__ je napisao/la:Hvala svima puno.I vama isto sve najbolje,puno sreće,žena i što je najvažnije zdravlja i para.
Jedva razbistri ko si.
![]()
Hvala i ostalima.![]()
Jel ko od vas čuo za igrača Conca ? Ja prvi put čujem,a eto momak će biti 3. najplaćeniji fudbaler na svijetu.![]()
П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@Gunners
Sta cu pitati o pivi ebo ga ti?
To ide usput. Nego fkt ako neko ima da zna pravilnu pripremu absenta neka napise, iz iskustva mislim j.e.b.o ove jubito klipove. Fkt pijem svako mogucu zascu za koju znam ali absent nikada nisam probao, ovo je prvi put pa da izvucem sto bolji efekat.
Sta cu pitati o pivi ebo ga ti?
To ide usput. Nego fkt ako neko ima da zna pravilnu pripremu absenta neka napise, iz iskustva mislim j.e.b.o ove jubito klipove. Fkt pijem svako mogucu zascu za koju znam ali absent nikada nisam probao, ovo je prvi put pa da izvucem sto bolji efekat.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 02 jul 2011, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rodjak, samo eksiraj i ne sikiraj seRooney88 je napisao/la:
imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
btw, moze li mi reci ime ovog crtanog, gledao sam ga davnoooo, al imena se ne sjecam

ovo sa Chelsievim dresovima, to je photoshop, al mene ime interesuje ime crtanog
HELP
-
Begov_unuk
- Kontakt:
Staviti žličicu na čašu i u žličicu kocku šećera. Preko šećera lijevati 0.5 dcl absintha tak da višak curi u čašu. Zapaliti šećer u žličici, pustiti da se karamelizira, spustiti sve u čašu i zaliti s 1dcl vode. Dobiješ zelenkasto mutno piće s 20tak% alkohola snažne arome komorača i anisa.Rooney88 je napisao/la:
imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
@rooney, šta ja znam možda ne znaš pit pivu
hehehehe
- legenda reala
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la: Сретан $.. Не % се опет "![]()
П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
O đesi Drinin Vuče ,šta ima u Zvorniku i u RS-u ,pa što ne kažeš odmah da si ti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Begov_unuk
- Kontakt:
I nemoj samo kao Van Gogh sebi odsjeći nešto pod utjecajem toga 
Ko je je ovo zlo od picaRooney88 je napisao/la:
Ne pij ovo Rooney ,veruj mi
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 02 jul 2011, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- spielführer_21
- Kontakt:
" се зове "?", & су на ?-у & ?
@&-&
" & % " & с " ' % $ за " $ у & $ ресторан " " % $ " $ " ? ", & % %..
$, & " ' $ познао?

@&-&
" & % " & с " ' % $ за " $ у & $ ресторан " " % $ " $ " ? ", & % %..
$, & " ' $ познао?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 02 jul 2011, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
http://www.google.ba/search?hl=bs&q=dar ... a=N&tab=wispielführer_21 je napisao/la: П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
Dario Conco, iz Fluminensea.
Trebao bi preći u kineski Guangzhou...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Begov_unuk je napisao/la:I nemoj samo kao Van Gogh sebi odsjeći nešto pod utjecajem toga
Sretan rodjendan @neutralni
jel mislis na Darija Concu, sto su ga kinezi kupili, on je samo solidan igrac, nista vise, al eto ti kinezi imaju okean para, pa se razbacuju
jel mislis na Darija Concu, sto su ga kinezi kupili, on je samo solidan igrac, nista vise, al eto ti kinezi imaju okean para, pa se razbacuju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.