Staviti žličicu na čašu i u žličicu kocku šećera. Preko šećera lijevati 0.5 dcl absintha tak da višak curi u čašu. Zapaliti šećer u žličici, pustiti da se karamelizira, spustiti sve u čašu i zaliti s 1dcl vode. Dobiješ zelenkasto mutno piće s 20tak% alkohola snažne arome komorača i anisa.Rooney88 je napisao/la:
imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Begov_unuk
- Kontakt:
Re: Chat
@rooney, šta ja znam možda ne znaš pit pivu
hehehehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la: Сретан $.. Не % се опет "![]()
П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
O đesi Drinin Vuče ,šta ima u Zvorniku i u RS-u ,pa što ne kažeš odmah da si ti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Begov_unuk
- Kontakt:
I nemoj samo kao Van Gogh sebi odsjeći nešto pod utjecajem toga 
Ko je je ovo zlo od picaRooney88 je napisao/la:
imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
Ne pij ovo Rooney ,veruj mi
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 02 jul 2011, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- spielführer_21
- Kontakt:
" се зове "?", & су на ?-у & ?
@&-&
" & % " & с " ' % $ за " $ у & $ ресторан " " % $ " $ " ? ", & % %..
$, & " ' $ познао?

@&-&
" & % " & с " ' % $ за " $ у & $ ресторан " " % $ " $ " ? ", & % %..
$, & " ' $ познао?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 02 jul 2011, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
http://www.google.ba/search?hl=bs&q=dar ... a=N&tab=wispielführer_21 je napisao/la: П.С. " је то Цонцо, $ " онај & % је " у "??
Dario Conco, iz Fluminensea.
Trebao bi preći u kineski Guangzhou...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Begov_unuk je napisao/la:I nemoj samo kao Van Gogh sebi odsjeći nešto pod utjecajem toga
Sretan rodjendan @neutralni
jel mislis na Darija Concu, sto su ga kinezi kupili, on je samo solidan igrac, nista vise, al eto ti kinezi imaju okean para, pa se razbacuju
jel mislis na Darija Concu, sto su ga kinezi kupili, on je samo solidan igrac, nista vise, al eto ti kinezi imaju okean para, pa se razbacuju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sto ba?Tribalian je napisao/la:Ko je je ovo zlo od picaRooney88 je napisao/la: imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
Ne pij ovo Rooney ,veruj mi
Ja kont`o ti k`o predstavnik Delija vec iskusio carobnu stranu "Zelene vile"!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Goalgetter
- Kontakt:
@Quaresma18 .. Neznam kako se tacno zove crtani, al ovaj se glavni lik zove Tsubasa Osora 
Captain Tsubasa se zove crtic 
Buraz ja sam od Absintha imao prekid filmaRooney88 je napisao/la:Sto ba?Tribalian je napisao/la:Ko je je ovo zlo od picaRooney88 je napisao/la: imal neko iskusan s ovim? Da veceras ne zajebem nesto pa da mi osmrtnice dajete. Kako se pravilno pije i tako to. Ima znam nesto sa kockom pa nesto sa paljenjem. @Monolog jesi ti imao u toj svjoj kafani iskustva?![]()
Ne pij ovo Rooney ,veruj mi![]()
Ja kont`o ti k`o predstavnik Delija vec iskusio carobnu stranu "Zelene vile"!![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Barca u srcu
- Kontakt:
@neutralan__, sve nabolje i od mene za rođendan. 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hvala obojici, kad se sjetim ovog crtanog, sutaju lopte k´o da ispaljuju projektile 
Ja ne vidim logiku, pored nasih uber rakija i sarajevskog piva, ljudi piju te otrove.Monolog je napisao/la:@Rooney,
Kani se špirita, vjeruj mi na riječ.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Tolkien
,
Iskren da budem, ja nisam ljubitelj rakije. Nekako istu uvijek vežem za neke ozbiljnije godine; godine kada budem bjež'o od žene
i kada se budem pronalazio u dobroj čašici sa svojim istomišljenicima dezerterima.
Što se tiče piva, svako može proći. Svako koje sam prob'o. Jedino ne mogu dvolitre (yebem ga, imam osjećaj da što više pijem, više ga ima u onoj flaši), nebitno da l' se radilo o mom pivu ili nekom drugom.
Iskren da budem, ja nisam ljubitelj rakije. Nekako istu uvijek vežem za neke ozbiljnije godine; godine kada budem bjež'o od žene
Što se tiče piva, svako može proći. Svako koje sam prob'o. Jedino ne mogu dvolitre (yebem ga, imam osjećaj da što više pijem, više ga ima u onoj flaši), nebitno da l' se radilo o mom pivu ili nekom drugom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monologtanzla je napisao/la:Ja ne vidim logiku, pored nasih uber rakija i sarajevskog piva, ljudi piju te otrove.Monolog je napisao/la:@Rooney,
Kani se špirita, vjeruj mi na riječ.
Gotovo brate, flasa je tu samo se ceka pravi trenutak veceras.
A to za vopi kako svako moze proci se slazem do Tuzlanskog pilsnera, to nedam u sebe.
@tanzla
Brate ima i loze jedna flasa a domace brlje kazem ti pijem redovno a absent-a flasa je rodjendanski poklon tako da nisam ja licno "bacao" pare, nemoj cejf da mi kvaris sada.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne znam, nije da se hvalim al Heinken jedino pijem i od njega me jedino glava ne boli ujutro
A inače nisam aš neki alkoholičar, nego ovako s društvo se zna nekad dobro popit ( 15-tak pivica ), a još sve češće mala steže obruč pa...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.