Trajno banovan zbog vrijeđanja. Ovo ja automatska poruka. Hvala na razumijevanju.Rooney88 je napisao/la:svako moze proci se slazem do Tuzlanskog pilsnera, to nedam u sebe.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hahhahahahahahahahahahah oplakah. Mojne ba izvuci cu te iz dugova kad ti uletim u tu kafanu jednom.Monolog je napisao/la:Trajno banovan zbog vrijeđanja. Ovo ja automatska poruka. Hvala na razumijevanju.Rooney88 je napisao/la:svako moze proci se slazem do Tuzlanskog pilsnera, to nedam u sebe.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sumnjam da kod nas ima kupiti kvalitetan Absinth.. Obično su to neke lijeve jeftine marke. Stoga ti i ne bi preporučio. Bacanje para. Ako već hoćeš da uživaš u "pravom" Absinthu onda izleti za bocu francukog Vieux Pontarliera, Pernoda ili u najgorem slučaju Versintha.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hahah cuj Tolkien, hvala na komplimentu.Monolog je napisao/la:@Tolkien,
Iskren da budem, ja nisam ljubitelj rakije. Nekako istu uvijek vežem za neke ozbiljnije godine; godine kada budem bjež'o od ženei kada se budem pronalazio u dobroj čašici sa svojim istomišljenicima dezerterima.
![]()
Što se tiče piva, svako može proći. Svako koje sam prob'o. Jedino ne mogu dvolitre (yebem ga, imam osjećaj da što više pijem, više ga ima u onoj flaši), nebitno da l' se radilo o mom pivu ili nekom drugom.
Ma ja volim, kad se vec pije zestoko, da to bude rakija. Nazovi to patriotizmom, kako god.
Mogu ja i dvolitre (popularne dvoguze), al' preferiram one zidarske klipe sarajevskog piva, ima jedan kafic u centru Sarajeva, sluze ih vrlo jeftino, bas ono studentski.. Kad te nanese put ovamo vodim te na cas Tolkinologije i usput degustaciju worlds finest piva (u vecim kolicinama fkors).
Pretpostavljao sam da da ti je Tuzlanski pilsner najdrazi? Jel i njih drzi H.Selimovic ?
@Rooney, ako je vec rodjendanski poklon, nemoj ni otvarati. Ja sam pio taj absinth jednom, i 2 dana mi bilo lose. Fuj fujeva.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
@ Zlaja
Taj kafic je Caffe Bar Sake ili popularnije "Cumez" ? Sinoc sam rok'o po zidarskim,fali me pola
Taj kafic je Caffe Bar Sake ili popularnije "Cumez" ? Sinoc sam rok'o po zidarskim,fali me pola
Jeste..ever je napisao/la:@ Zlaja
Jedno od boljih mjesta u gradu.
Usput, Absinth se "ne ocjenjuje" po postotku alkohola, niti se zbog žestine pije. Ono što se gleda je postotak thujone-a po litru. Žestina tu nije bitna kao u slučaju rakije i njoj sličnim. Absinth je tako kategorija za sebe.
a gdje je to ?ever je napisao/la:@ Zlaja
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, @Van Basten lijepo objasni situaciju sa Absinthom.
@Zlaja, ja sam prije pio isključivo Laško, jednostavno ne mogu ti opisati koliko mi je godilo. Točeni Tuzlak mi ispuni dušu skoro k'o...
Ne moram objašnjavati, jelde? 
@Zlaja, ja sam prije pio isključivo Laško, jednostavno ne mogu ti opisati koliko mi je godilo. Točeni Tuzlak mi ispuni dušu skoro k'o...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam onda u ozbiljnim godinamaMonolog je napisao/la:@Tolkien,
Iskren da budem, ja nisam ljubitelj rakije. Nekako istu uvijek vežem za neke ozbiljnije godine; godine kada budem bjež'o od ženei kada se budem pronalazio u dobroj čašici sa svojim istomišljenicima dezerterima.
![]()
Što se tiče piva, svako može proći. Svako koje sam prob'o. Jedino ne mogu dvolitre (yebem ga, imam osjećaj da što više pijem, više ga ima u onoj flaši), nebitno da l' se radilo o mom pivu ili nekom drugom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Joj evo opet ovog undercover pitara. 
tanzla je napisao/la:Joj evo opet ovog undercover pitara.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
tanzla je napisao/la:Joj evo opet ovog undercover pitara.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Odgovorio ti je u postu iznad tvog..Covjek je editovao post samo za tebe 
Ma zjbvm se malo.Tribalian je napisao/la:tanzla je napisao/la:Joj evo opet ovog undercover pitara.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne teraj me u pitare covece
![]()
![]()
Kajsijevacu je tesko naci ovdje da valja, jedino da idem u kafane i kupujem od gazdi, sto i nije previse isplativo.
Dunjevacu nisam nikad probao.
Meni je ovdje najpristupacnija domaca sljiva,jabuka i kruska. Lozu ne volem, prije bi cijanid pio. Ali ne zalim se.
Nego kad budes dolazio da gledas velikog Zelju, spakuj koji litar i ponesi, mi cemo organizovat mezu..
@Monolog
Razumijemo se, sto se tice tuzlanskog i... ovog boljeg, sarajevskog.
Nije..28TAGOE je napisao/la:Pitanje za raju koja ima Arenu 1. Da li je i vama nestao signal?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Tanzla,
Pričali smo o pivu, a ne o noćnom životu (da te podsjetim, ako si se igrom slučaja zabunio).
@Tagoe,
Evo, kod mene ide k'o po loju. David Stern nešto baljezga (ne slušam ga, isključen mi je ton).
Pričali smo o pivu, a ne o noćnom životu (da te podsjetim, ako si se igrom slučaja zabunio).
@Tagoe,
Evo, kod mene ide k'o po loju. David Stern nešto baljezga (ne slušam ga, isključen mi je ton).
Thujone je organski spoj koji na moždane receptore djeluje slično THC-u. Za njega se obično vežu psihodelična iskustva uživalaca Absintha, međutim naučna istraživanja nisu jasno dokazala pretpostavku. Može, a i ne mora, uglavnom je to zaključak. Nakon dizanja zabrane Absintha, količina tehujonea je reglirana od zemlje do zemlje. Današnji Absinth je mnogo siromašniji tehujonom od onog koji je pio Van Gog jbg...Al šta da se raditanzla je napisao/la:Sta je thujone, ovako narodski, da ne googlam?
@GunnerS
U pasazu kod Celtic puba, koji metar prije trznice kad ides prema Bascarsiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.