Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako ovo gore ne prođe, idi u Control Panel -> Regional & Language Options i provjeri da li je tamo sve ok. Vidi koji stil pisanja ti je uključen, provjeri da slučajno nisi izabrao Arapski, Hebrejski ili neki drugi nama nepoznat stil. To se pretežno dešava sa Mozilla Firefox, na kraju ako ti ovo ne prođe, izbriši Mozillu, pa je ponovo instaliraj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo uspjelo je nekako...Hvala...Virtu4l je napisao/la:Ako ovo gore ne prođe, idi u Control Panel -> Regional & Language Options i provjeri da li je tamo sve ok. Vidi koji stil pisanja ti je uključen, provjeri da slučajno nisi izabrao Arapski, Hebrejski ili neki drugi nama nepoznat stil. To se pretežno dešava sa Mozilla Firefox, na kraju ako ti ovo ne prođe, izbriši Mozillu, pa je ponovo instaliraj.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.
Na ovom foruma ima par ljudi koje izrazito poštujem i koji pišu normalne stvari a ne da od njihovog silnog "rada" i mene spominju.
Svaka čast korisnicima tipa Geronimo, Hammers, Obannon,Miky_Hz....i još drugima. Ovo je sportski forum a ne neki drugi, zato ako vas zanimaju neke stvari obratiti se meni preko pp, a ne ovdje da pišete gluposti.
E tako, uživajte da pričate i psišpete o drugima Tetkice.
Na ovom foruma ima par ljudi koje izrazito poštujem i koji pišu normalne stvari a ne da od njihovog silnog "rada" i mene spominju.
Svaka čast korisnicima tipa Geronimo, Hammers, Obannon,Miky_Hz....i još drugima. Ovo je sportski forum a ne neki drugi, zato ako vas zanimaju neke stvari obratiti se meni preko pp, a ne ovdje da pišete gluposti.
- bistrikboy
- Kontakt:
Vratia se Sime...Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.
Kako bi na putu
Ma ne brini se ti nista,samo lagano,nisu te valjda banovali na sa-x pa se vratio,hebiga,naci ces drugi forum da spamas,eto ovaj nije los,za pocetak
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- lolo d pitar
- Kontakt:
a ja, a ja, a ja?Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.
I ti drug naravno. Vidiš da se odmah javlja najveća tetkiva. Onaj koji priča o spamu, a nigdje spam, sve postovi koji su kvalitetni, a ne koji izazivaju neku svađu, koji nemaju veze sa sportom i nekim stvarima. I kako reče jedan pametan čovjek "Kloni se drugih poslova imas svoj vlastiti". Naravno nekima trebaš crtati, toliko licemjerstva koji od čovjeka čine ono najgore, a vidiš na ovome forumu ima toga dosta.lolo je napisao/la:a ja, a ja, a ja?Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.
Lolo i ti si među dobrim likovima, koji pišu normala, kao i Knele, RKGradačac i još neki, zaboravih neka imena. =)
Ljubomorne duše mogu da mi ga p....
Šta ćete tek raditi kad napunite 18. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- adnan_nanda
- Kontakt:
hahaha joj sve sami provokatori na ovom forumu,opustite se malo ljudi.Virtu4l je napisao/la:Šta ćete tek raditi kad napunite 18.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ovaj forum kao da je magnet za nacionalistički popunjene ljude. Opustite se malo, ovdje smo da se družimo, diskutujemo i pišemo, a ne da se svađamo oko nacionalnih stvari, kao što su pismo ... Ovaj piše ćirilicom, a drugi odmah govori da skloni "hijeroglife".adnan_nanda je napisao/la:hahaha joj sve sami provokatori na ovom forumu,opustite se malo ljudi.Virtu4l je napisao/la:Šta ćete tek raditi kad napunite 18.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
e priijatelji sta ima? kako vidim Rz88 ima najvise postova
Bravo Brate A dobar je ovaj i Bistrikboy : i miky_hz A taman Tri najbolje navijacke skupine u BIH Manijaci,Hordasi,Robijasi 
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Mene samo fascinira koliko ti pises postove, recimo ovih dana na sa-x, malo si zapostavio sportsport.ba.Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.
Daleko od toga da vodim racuna o tvom zivotu ( iskreno, briga me ´oces li napisati na sa-x ili nekom desetom forumu danas 4 ili 400 postova), ali to ne mogu nikako da razumijem.
Ali kao sto ti kazes- to je tvoj zivot, radi sa njim sta hoces i kako hoces.
- lolo d pitar
- Kontakt:
rz88
i ti si meni dobar lik
samo ti pisi,pusti ove ljubomorne,svi bi oni htjeli imati 4 hiljad epostova,al evo im kita,samo ti svoj posao
i ti si meni dobar lik
samo ti pisi,pusti ove ljubomorne,svi bi oni htjeli imati 4 hiljad epostova,al evo im kita,samo ti svoj posao
Muha!bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...
Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...
Bumbar jest,pčela nije...Šta je to?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slon!!!Eagles je napisao/la:Muha!bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...
Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...
Bumbar jest,pčela nije...Šta je to?
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.maxxmovs.com/collegeboyphysi ... vni_a.htmlRz88 je napisao/la:
I ti drug naravno. Vidiš da se odmah javlja najveća tetkiva. Onaj koji priča o spamu, a nigdje spam, sve postovi koji su kvalitetni, a ne koji izazivaju neku svađu, koji nemaju veze sa sportom i nekim stvarima. I kako reče jedan pametan čovjek "Kloni se drugih poslova imas svoj vlastiti". Naravno nekima trebaš crtati, toliko licemjerstva koji od čovjeka čine ono najgore, a vidiš na ovome forumu ima toga dosta.
Lolo i ti si među dobrim likovima, koji pišu normala, kao i Knele, RKGradačac i još neki, zaboravih neka imena. =)
Ljubomorne duše mogu da mi ga p....
JameS je porucio da nije ljubomoran, ali da bi rado obavio posao..zadovoljstvo je imati ga.. potvrdio harrison
Milan Tarot
Milan Radonjic, najveci tarot majstor na ovim prostorima.
http://www.tarotmilan.com
"Ko igra Counter Strike, ide u pakao" - Milan Tarot
Pucajte
http://www.tarotmilan.com
"Ko igra Counter Strike, ide u pakao" - Milan Tarot
Pucajte
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Milan Tarot
ovaj je puko
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Daj nemojte ovog Milana molim vas...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omere, kako ti on kaže, tako ti je...
Prema nezvaničnim informacijama, Milan je jedan od glavnih asistenata Ćire Blaževića. Šta'š, čovjek zna znanje

Prema nezvaničnim informacijama, Milan je jedan od glavnih asistenata Ćire Blaževića. Šta'š, čovjek zna znanje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 45 gostiju.