Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Virtu4l
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2009, 21:44

Ako ovo gore ne prođe, idi u Control Panel -> Regional & Language Options i provjeri da li je tamo sve ok. Vidi koji stil pisanja ti je uključen, provjeri da slučajno nisi izabrao Arapski, Hebrejski ili neki drugi nama nepoznat stil. To se pretežno dešava sa Mozilla Firefox, na kraju ako ti ovo ne prođe, izbriši Mozillu, pa je ponovo instaliraj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 jul 2009, 23:54

Virtu4l je napisao/la:Ako ovo gore ne prođe, idi u Control Panel -> Regional & Language Options i provjeri da li je tamo sve ok. Vidi koji stil pisanja ti je uključen, provjeri da slučajno nisi izabrao Arapski, Hebrejski ili neki drugi nama nepoznat stil. To se pretežno dešava sa Mozilla Firefox, na kraju ako ti ovo ne prođe, izbriši Mozillu, pa je ponovo instaliraj.
Evo uspjelo je nekako...Hvala... :)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 15:23

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2009, 21:49

Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.

Na ovom foruma ima par ljudi koje izrazito poštujem i koji pišu normalne stvari a ne da od njihovog silnog "rada" i mene spominju.

Svaka čast korisnicima tipa Geronimo, Hammers, Obannon,Miky_Hz....i još drugima. Ovo je sportski forum a ne neki drugi, zato ako vas zanimaju neke stvari obratiti se meni preko pp, a ne ovdje da pišete gluposti.

E tako, uživajte da pričate i psišpete o drugima Tetkice. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2009, 23:36

Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.

Na ovom foruma ima par ljudi koje izrazito poštujem i koji pišu normalne stvari a ne da od njihovog silnog "rada" i mene spominju.

Svaka čast korisnicima tipa Geronimo, Hammers, Obannon,Miky_Hz....i još drugima. Ovo je sportski forum a ne neki drugi, zato ako vas zanimaju neke stvari obratiti se meni preko pp, a ne ovdje da pišete gluposti.

Vratia se Sime... :D
Kako bi na putu :?: :lol:
Ma ne brini se ti nista,samo lagano,nisu te valjda banovali na sa-x pa se vratio,hebiga,naci ces drugi forum da spamas,eto ovaj nije los,za pocetak :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 08 jul 2009, 23:43

Rz88 je napisao/la:Očigledno da druge zanima više stvari o meni, nego da vode računa o svom životu. Boli vas briga šta ja radim, imate svoj život i radite s njim šta hoćete. Nemojte moje ime stavljati u vaša usta. Ne želim navoditi ekipu koja je to radila ali uvijek jedni te isti.

a ja, a ja, a ja?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2009, 23:53

lolo je napisao/la:

a ja, a ja, a ja?
I ti drug naravno. Vidiš da se odmah javlja najveća tetkiva. Onaj koji priča o spamu, a nigdje spam, sve postovi koji su kvalitetni, a ne koji izazivaju neku svađu, koji nemaju veze sa sportom i nekim stvarima. I kako reče jedan pametan čovjek "Kloni se drugih poslova imas svoj vlastiti". Naravno nekima trebaš crtati, toliko licemjerstva koji od čovjeka čine ono najgore, a vidiš na ovome forumu ima toga dosta.

Lolo i ti si među dobrim likovima, koji pišu normala, kao i Knele, RKGradačac i još neki, zaboravih neka imena. =)

Ljubomorne duše mogu da mi ga p.... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2009, 23:58

Šta ćete tek raditi kad napunite 18. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 jul 2009, 00:01

Virtu4l je napisao/la:Šta ćete tek raditi kad napunite 18. :mrgreen:
hahaha joj sve sami provokatori na ovom forumu,opustite se malo ljudi. :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jul 2009, 00:06

adnan_nanda je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta ćete tek raditi kad napunite 18. :mrgreen:
hahaha joj sve sami provokatori na ovom forumu,opustite se malo ljudi. :mrgreen:
Ma ovaj forum kao da je magnet za nacionalistički popunjene ljude. Opustite se malo, ovdje smo da se družimo, diskutujemo i pišemo, a ne da se svađamo oko nacionalnih stvari, kao što su pismo ... Ovaj piše ćirilicom, a drugi odmah govori da skloni "hijeroglife".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 09 jul 2009, 00:08

e priijatelji sta ima? kako vidim Rz88 ima najvise postova :D Bravo Brate A dobar je ovaj i Bistrikboy : i miky_hz A taman Tri najbolje navijacke skupine u BIH Manijaci,Hordasi,Robijasi :mrgreen:
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 jul 2009, 02:33

Mene samo fascinira koliko ti pises postove, recimo ovih dana na sa-x, malo si zapostavio sportsport.ba.
Daleko od toga da vodim racuna o tvom zivotu ( iskreno, briga me ´oces li napisati na sa-x ili nekom desetom forumu danas 4 ili 400 postova), ali to ne mogu nikako da razumijem.
Ali kao sto ti kazes- to je tvoj zivot, radi sa njim sta hoces i kako hoces. ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 09 jul 2009, 02:38

rz88
i ti si meni dobar lik
samo ti pisi,pusti ove ljubomorne,svi bi oni htjeli imati 4 hiljad epostova,al evo im kita,samo ti svoj posao

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 jul 2009, 16:18

bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...

Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...

Bumbar jest,pčela nije...Šta je to?
Muha!

:D :D :D :D :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2009, 21:23

Eagles je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...

Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...

Bumbar jest,pčela nije...Šta je to?
Muha!

:D :D :D :D :D
Slon!!!

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 10 jul 2009, 17:32

Rz88 je napisao/la:
I ti drug naravno. Vidiš da se odmah javlja najveća tetkiva. Onaj koji priča o spamu, a nigdje spam, sve postovi koji su kvalitetni, a ne koji izazivaju neku svađu, koji nemaju veze sa sportom i nekim stvarima. I kako reče jedan pametan čovjek "Kloni se drugih poslova imas svoj vlastiti". Naravno nekima trebaš crtati, toliko licemjerstva koji od čovjeka čine ono najgore, a vidiš na ovome forumu ima toga dosta.

Lolo i ti si među dobrim likovima, koji pišu normala, kao i Knele, RKGradačac i još neki, zaboravih neka imena. =)

Ljubomorne duše mogu da mi ga p.... :mrgreen:
http://www.maxxmovs.com/collegeboyphysi ... vni_a.html

JameS je porucio da nije ljubomoran, ali da bi rado obavio posao..zadovoljstvo je imati ga.. potvrdio harrison :!:

Virtu4l
Kontakt:

Milan Tarot

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2009, 23:09

Milan Radonjic, najveci tarot majstor na ovim prostorima.

http://www.tarotmilan.com

"Ko igra Counter Strike, ide u pakao" - Milan Tarot

Pucajte :D
Voli te tvoje Sarajevo.

Otac
Kontakt:

Re: Milan Tarot

Post Postao/la Otac » 10 jul 2009, 23:13

ovaj je puko
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 23:18

Daj nemojte ovog Milana molim vas...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2009, 23:21

Omere, kako ti on kaže, tako ti je...

Prema nezvaničnim informacijama, Milan je jedan od glavnih asistenata Ćire Blaževića. Šta'š, čovjek zna znanje :mrgreen: :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Muumii i 37 gostiju.