Tagoe, zar si toliki indijanac i shaban mrtvi, pa da se sprdas sa djeckom i slomljenom nogom ??!
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem!
a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...
Tagoe, zar si toliki indijanac i shaban mrtvi, pa da se sprdas sa djeckom i slomljenom nogom ??!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A jbg ovde se ne moze kriviti izbor protivnika,Arsenal je igrao protiv njih,sve je bilo uredu.Cak i ovde...marconato je napisao/la:Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem!a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...
Prica malopre lik koji je bio na tekmi da je start delovao potpuno bezazleno.
Uostalom evo njegovog posta sa naseg foruma.
Dakle nisu oni ni bili toliki indijanci,kako sam mislio nakon ovoga samaranja.Jbt, znam da ce me admini opomenuti zbog offtopica, ali moram da ti odgovorim. Preglupo je misljenje da je neko namerno povredio Vilotu i Paseka. Ko nije video, nek ne lupa! Vilota se povredio u skoku. Napisao sam pre meca da imaju dobre skakace u posle prekida. Ovaj je skocio vise, Vilota se bukvalno zakucao u njegovu glavu i to je to. Niko nije kriv.
Paseko. Taj duel je delovao bezazleno, skroz. Uopste nije postojala namera, stavise, bio je blag start. Medjutim, pao je, desilo se sta se desilo i to je to. Ne mozemo vratiti vreme i slomiti igracu noge da ne bi povredio Paseka. Namera NIJE postojala i kraj rasprave.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Pune tribine ludih navijaca....
Pune tribine ludih navijaca....
Ne mogu da vjerujem koja povreda za Pašeka. 
Naravno da je indijanac, to si valjda davno shvatio.marconato je napisao/la:Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem!a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...
Prognoze su da će pauzirati šest mjeseci, što je katastrofalno.
Tesko,jbt vraski tesko,ali i dalje ne verujem da se samo nama desavaju ovakve stvari Cvetkovic,Jeremic,Mihajlovic sada Pacheco,sve poslednjih godina.
Ipak je kako kazu dvostruki prelom fibule,sto je ipak neka sreca u nesreci jer to ipak brze zarasta.Ipak sigurno je da Pacheca nema u prvoj polusezoni,ja iskreno ne verujem i da ce ga biti u drugoj,sve zavisi od mentalne barijere da li ce ona da dozvoli Pachecu da igra ili ne.
Ma najbitnije je da on ozdravi i da se vrati u staru formu,do tada Show must go on.
Ipak je kako kazu dvostruki prelom fibule,sto je ipak neka sreca u nesreci jer to ipak brze zarasta.Ipak sigurno je da Pacheca nema u prvoj polusezoni,ja iskreno ne verujem i da ce ga biti u drugoj,sve zavisi od mentalne barijere da li ce ona da dozvoli Pachecu da igra ili ne.
Ma najbitnije je da on ozdravi i da se vrati u staru formu,do tada Show must go on.
Šta je tu je, sada bi prednost dao Vešoviću mlad je talentovan i treba ga forsirati sada kada nema Pašeka.Devil je napisao/la:Tesko,jbt vraski tesko,ali i dalje ne verujem da se samo nama desavaju ovakve stvari Cvetkovic,Jeremic,Mihajlovic sada Pacheco,sve poslednjih godina.![]()
Vesovica treba isterati iz Zvezde !!! Zna se kako je on dosao kod nas i na ciju "preporuku" 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dragutinovic potpisuje u narednih nekoliko dana.
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ ? је ? то за "?
Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?
Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Ivica je imao ponude iz "naftaskih" zemalja,ali ga je Robi ubedio da dodje u Zvezdu,nisu dzaba popili 150 kafa zajedno unazad 20 danazvornicki klan je napisao/la:$ ? је ? то за "?
U svakom slucaju usta se pozlatila onome ko ga je preporucio Adzicu.Tribalian je napisao/la:Vesovica treba isterati iz Zvezde !!! Zna se kako je on dosao kod nas i na ciju "preporuku"
Setices se nekada ovih reci.
Ali umesto Pacheca tamo ide ili Lazovic ili Jeremic to je sigurno,ne verujem u Jevtica i prvu postavu.
- zvornicki klan
- Kontakt:
Па " је то ",он " по ' ",& " опросте $ & " " " на " % ??! ? $ је на & " %,а $ ? - $ на " " ",е ту " се " ?,$ ? уз њега ? ? "?!Tribalian je napisao/la:Ivica je imao ponude iz "naftaskih" zemalja,ali ga je Robi ubedio da dodje u Zvezdu,nisu dzaba popili 150 kafa zajedno unazad 20 danazvornicki klan je napisao/la:$ ? је ? то за "?
Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?Dosta medija je objavilo tu vest danas,al kad svi oni polete da objave,plus price pouzdanih ljudi na nekim forumima,smatraj da je to zavrseno.Iskreno se nadam.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Vilotic naravno,mada i Cosic ima svoje prednosti zasto ispred Vilotica,ali ipak Milan bi bio bolje resenje.
Mene bas zanima niko se nije oglasavao da li ce kapiten biti Vilotic ili Kovacevic,ja bih je dao Kovacevicu jer ipak tako moze vise da prica sa sudijama.
Mene bas zanima niko se nije oglasavao da li ce kapiten biti Vilotic ili Kovacevic,ja bih je dao Kovacevicu jer ipak tako moze vise da prica sa sudijama.
To ce buraz ovaj moj kolega da ti odgovori on ti je strucnjak za to,ja sam vise za ove tifo problemezvornicki klan je napisao/la:Па " је то ",он " по ' ",& " опросте $ & " " " на " % ??! ? $ је на & " %,а $ ? - $ на " " ",е ту " се " ?,$ ? уз њега ? ? "?!Tribalian je napisao/la:Ivica je imao ponude iz "naftaskih" zemalja,ali ga je Robi ubedio da dodje u Zvezdu,nisu dzaba popili 150 kafa zajedno unazad 20 danazvornicki klan je napisao/la:$ ? је ? то за "?
Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?Dosta medija je objavilo tu vest danas,al kad svi oni polete da objave,plus price pouzdanih ljudi na nekim forumima,smatraj da je to zavrseno.Iskreno se nadam.
- zvornicki klan
- Kontakt:
? аха,"
& - & " ?," је % на ",а " га " на ?,? " & $. - $ " овај твој & $ " ¥ за ту &?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kakvu bombu?zvornicki klan je napisao/la:? аха,"![]()
Bacaju se redovno bombe po domacim forumima,jedan cak ima proveren info sa **** da potpisuje Rukavina.
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ? на ",? $ се $ о & - ",е $ не ' $ ? се $ о " $? ? " &,а $ " "? Е $ & & ' ја насјео на ? % %," за ове постове. 
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Svasta je moguce,znam da Grobari mastaju o Rajkovicu,a znam da i na nasem forumu mastaju o Jankovicu i Rodicu.zvornicki klan je napisao/la:" ? на ",? $ се $ о & - ",е $ не ' $ ? се $ о " $? ? " &,а $ " "? Е $ & & ' ја насјео на ? % %," за ове постове.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.