FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 02 jul 2011, 21:05

Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem! :evil: a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...

Tagoe, zar si toliki indijanac i shaban mrtvi, pa da se sprdas sa djeckom i slomljenom nogom ??! :shock:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 21:08

marconato je napisao/la:Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem! :evil: a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...

Tagoe, zar si toliki indijanac i shaban mrtvi, pa da se sprdas sa djeckom i slomljenom nogom ??! :shock:
A jbg ovde se ne moze kriviti izbor protivnika,Arsenal je igrao protiv njih,sve je bilo uredu.Cak i ovde...
Prica malopre lik koji je bio na tekmi da je start delovao potpuno bezazleno.
Uostalom evo njegovog posta sa naseg foruma.
Jbt, znam da ce me admini opomenuti zbog offtopica, ali moram da ti odgovorim. Preglupo je misljenje da je neko namerno povredio Vilotu i Paseka. Ko nije video, nek ne lupa! Vilota se povredio u skoku. Napisao sam pre meca da imaju dobre skakace u posle prekida. Ovaj je skocio vise, Vilota se bukvalno zakucao u njegovu glavu i to je to. Niko nije kriv.

Paseko. Taj duel je delovao bezazleno, skroz. Uopste nije postojala namera, stavise, bio je blag start. Medjutim, pao je, desilo se sta se desilo i to je to. Ne mozemo vratiti vreme i slomiti igracu noge da ne bi povredio Paseka. Namera NIJE postojala i kraj rasprave.
Dakle nisu oni ni bili toliki indijanci,kako sam mislio nakon ovoga samaranja. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 01:49

[youtube][/youtube]

Pune tribine ludih navijaca.... :mrgreen:

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 02:09

Ne mogu da vjerujem koja povreda za Pašeka. :oops:

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 03 jul 2011, 10:30

marconato je napisao/la:Kakav maler nas prati, ne mogu da vjerujem! :evil: a jesmo i nasli s kim cemo igrat prijeteljsku...

Naravno da je indijanac, to si valjda davno shvatio.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 12:37

Prognoze su da će pauzirati šest mjeseci, što je katastrofalno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 13:55

Tesko,jbt vraski tesko,ali i dalje ne verujem da se samo nama desavaju ovakve stvari Cvetkovic,Jeremic,Mihajlovic sada Pacheco,sve poslednjih godina. :(
Ipak je kako kazu dvostruki prelom fibule,sto je ipak neka sreca u nesreci jer to ipak brze zarasta.Ipak sigurno je da Pacheca nema u prvoj polusezoni,ja iskreno ne verujem i da ce ga biti u drugoj,sve zavisi od mentalne barijere da li ce ona da dozvoli Pachecu da igra ili ne.
Ma najbitnije je da on ozdravi i da se vrati u staru formu,do tada Show must go on.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 14:35

Devil je napisao/la:Tesko,jbt vraski tesko,ali i dalje ne verujem da se samo nama desavaju ovakve stvari Cvetkovic,Jeremic,Mihajlovic sada Pacheco,sve poslednjih godina. :(
Ipak je kako kazu dvostruki prelom fibule,sto je ipak neka sreca u nesreci jer to ipak brze zarasta.Ipak sigurno je da Pacheca nema u prvoj polusezoni,ja iskreno ne verujem i da ce ga biti u drugoj,sve zavisi od mentalne barijere da li ce ona da dozvoli Pachecu da igra ili ne.
Ma najbitnije je da on ozdravi i da se vrati u staru formu,do tada Show must go on.
Šta je tu je, sada bi prednost dao Vešoviću mlad je talentovan i treba ga forsirati sada kada nema Pašeka.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 15:42

Vesovica treba isterati iz Zvezde !!! Zna se kako je on dosao kod nas i na ciju "preporuku" ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 16:47

Dragutinovic potpisuje u narednih nekoliko dana.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 22:50

$ ? је ? то за "?

Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 22:52

zvornicki klan je napisao/la:$ ? је ? то за "?

Те ? " $ " & $ вас &,наравно $ ? $ зна,те $ ' ја $ " & на $ ? & ',$ - $ за $ " $ $ " - ¥?
Ivica je imao ponude iz "naftaskih" zemalja,ali ga je Robi ubedio da dodje u Zvezdu,nisu dzaba popili 150 kafa zajedno unazad 20 dana :) Dosta medija je objavilo tu vest danas,al kad svi oni polete da objave,plus price pouzdanih ljudi na nekim forumima,smatraj da je to zavrseno.Iskreno se nadam.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 22:57

Tribalian je napisao/la:Vesovica treba isterati iz Zvezde !!! Zna se kako je on dosao kod nas i na ciju "preporuku" ;)
U svakom slucaju usta se pozlatila onome ko ga je preporucio Adzicu. ;)
Setices se nekada ovih reci.

Ali umesto Pacheca tamo ide ili Lazovic ili Jeremic to je sigurno,ne verujem u Jevtica i prvu postavu.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:00

Tribalian je napisao/la:

Ivica je imao ponude iz "naftaskih" zemalja,ali ga je Robi ubedio da dodje u Zvezdu,nisu dzaba popili 150 kafa zajedno unazad 20 dana :) Dosta medija je objavilo tu vest danas,al kad svi oni polete da objave,plus price pouzdanih ljudi na nekim forumima,smatraj da je to zavrseno.Iskreno se nadam.
Па " је то ",он " по ' ",& " опросте $ & " " " на " % ??! ? $ је на & " %,а $ ? - $ на " " ",е ту " се " ?,$ ? уз њега ? ? "?!

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:03

Vilotic naravno,mada i Cosic ima svoje prednosti zasto ispred Vilotica,ali ipak Milan bi bio bolje resenje.
Mene bas zanima niko se nije oglasavao da li ce kapiten biti Vilotic ili Kovacevic,ja bih je dao Kovacevicu jer ipak tako moze vise da prica sa sudijama. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 23:04

zvornicki klan je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

Па " је то ",он " по ' ",& " опросте $ & " " " на " % ??! ? $ је на & " %,а $ ? - $ на " " ",е ту " се " ?,$ ? уз њега ? ? "?!
To ce buraz ovaj moj kolega da ti odgovori on ti je strucnjak za to,ja sam vise za ove tifo probleme :mrgreen: Meni su te pozicije sve iste brate :mrgreen: ja kad bih bio trener uveo bih taktiku 1-1-8,da igramo za publiku :mrgreen:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:17

? аха," :lol:
& - & " ?," је % на ",а " га " на ?,? " & $. - $ " овај твој & $ " ¥ за ту &? :)

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:24

zvornicki klan je napisao/la:? аха," :lol:
& - & " ?," је % на ",а " га " на ?,? " & $. - $ " овај твој & $ " ¥ за ту &? :)
Kakvu bombu? :?
Bacaju se redovno bombe po domacim forumima,jedan cak ima proveren info sa **** da potpisuje Rukavina. :lol: :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:26

" ? на ",? $ се $ о & - ",е $ не ' $ ? се $ о " $? ? " &,а $ " "? Е $ & & ' ја насјео на ? % %," за ове постове. ;)

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:28

zvornicki klan je napisao/la:" ? на ",? $ се $ о & - ",е $ не ' $ ? се $ о " $? ? " &,а $ " "? Е $ & & ' ја насјео на ? % %," за ове постове. ;)
Svasta je moguce,znam da Grobari mastaju o Rajkovicu,a znam da i na nasem forumu mastaju o Jankovicu i Rodicu.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.