Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

28TAGOE
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:53

Devil je napisao/la:Tako je prvo kolo Partizan-Novi Pazar,ali po meni fudbalski jaca utakmica je ona iz Subotice,Spartak ZV-CZV dok ce ova u Novom Sadu biti navijacki derbi,sa ocekujem preko 1000 djavola na premijeri u JSL.

edit:nemam raspored drugog dela sezone,ali pricaju ljudi da je Novi Pazar-Zvezda na programu za Veliku Subotu. :( :evil:

ooo :) Ako vjeruješ nisam vidio s kim vi igrate. Znači onako po nekom nacrtu,samo na ove tri tekme će biti 20-ak hiljada minimum. Znači već u prvom kolu će se vidjet značaj kad je posjeta u pitanju. Ne mislim da će bit baš 1000 djavola,al zasigurno će biti dobra utakmica,jbg nekako mi se čini da ste vi u Subotici i mi kući sigurice kola....
LARISSA RIQUELME!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 02 jul 2011, 15:56

О % се $ ?,? рано $ " ' парове првог ? $ о ' $? :D :) :?:

- ја " " $ - $ ? у ".& % " & зна " тај " ' за ",а " евро " - " у &,& " наравно $. :lol:

% се & " ' " " $ у ' $ ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:57

Sada sam malo gledao raspored 2.kolo ce da bude navijacka rapsodija.Pazi ovo.
Zvezda ceka Javor kuci,Partizan na otvaranju stadiona u Uzicama,Novi Pazar ceka United Force kuci,a Radnicki Spartak,dok firma gostuje Metalcu(cek jbt gde Metalac igra utakmice,nece valjda isti vikend i oni i Radnicki na Cika Daci :? ).
edit:
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... pored1.jpg
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... ored21.jpg
Cisto da imamo ovo,ko je otvorio temu,bilo bi lepo da se ubaci u prvi post,ili da to moderator uradi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:59

Devil je napisao/la:Sada sam malo gledao raspored 2.kolo ce da bude navijacka rapsodija.Pazi ovo.
Zvezda ceka Javor kuci,Partizan na otvaranju stadiona u Uzicama,Novi Pazar ceka United Force kuci,a Radnicki Spartak,dok firma gostuje Metalcu(cek jbt gde Metalac igra utakmice,nece valjda isti vikend i oni i Radnicki na Cika Daci :? ).

Devil Metalac će igrat u Lučanima 98,99%.
Pa dobro vi 15-ak,u Užicu 10-ka,u NP sigurno 7-8,u KG 4-5,u Lučanima ne više od 1500.Al kad pogledaš opet ti je to 40000 :) ;)
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jul 2011, 16:02

Devil je napisao/la:Sada sam malo gledao raspored 2.kolo ce da bude navijacka rapsodija.Pazi ovo.
Slucaj Metalac :roll: Ili Kragujevac ili Cacak,samo tu mogu da igraju,e sad u KG mislim da ima jos jedan ili dva solidna stadiona,jedan je onaj na kome Divlji Veprovi igraju americki fudbal.Opet UF vs NP :mrgreen: evo malo da se podsetite kako to izgleda :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 02 jul 2011, 16:03

$ $ $,? $,& " $ - овај " ту % је " '.? " ја,? " ' " & & па $ ' " " " ја " вјероватно. :lol: ;)

Него Тагое, ? " $ " " " 20000,? " $ своје $ :) :lol: ,нове $ са ? на ?. :lol: ? на страну ' $ - та прва " на " " супер $,$ & у $ на ову сезону. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 16:05

Od sezone 2011/12 pod reflektorima će se igrati i u Prvoj ligi Srbije.
Zadovoljstvo da gledaju noćne utakmice pripašće navijačima kruševačkog Napretka, čiji su se čelnici bacili na posao. Radovi pod Bagdalom bi trebalo da budu završeni najkasnije do 15. avgusta, neposredno uoči starta nove sezone.
Napredak će naknadno saopštiti u kojem terminu će igrati utakmice.
Podsetimo, Kruševljani su pre dve godine, kada su bili u Superligi, takođe igrali pod reflektorima, ali oni nisu zadovoljavali neophodne standarde.
8-) 8-)
Znaci nadam se da i vi uz mene navijate za Napredak u Telekom ligi. 8-) :lol:

@peksinna imamo mi pre toga utakmice na Marakani,bez obzira na ime protivnika ocekujem preko 30000 u tim utakmicama.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 16:06

peksinna2 je napisao/la:$ $ $,? $,& " $ - овај " ту % је " '.? " ја,? " ' " & & па $ ' " " " ја " вјероватно. :lol: ;)

Него Тагое, ? " $ " " " 20000,? " $ своје $ :) :lol: ,нове $ са ? на ?. :lol: ? на страну ' $ - та прва " на " " супер $,$ & у $ на ову сезону. ;)
Šta otišo nam vuk :o .znači izgubismo diskutanta :)

Ma peksinna2, biće njih i 35000,znaš kako oni kažu nas je samo na sjeveru 20000,već to novine smanjuju :lol: :lol: :lol: :lol:

Slažem se da bi trebalo zamolit moderatore da stave i raspored u prvi post ispod svega da imamo u svakom momentu pregled parova ove lige.... ;)
LARISSA RIQUELME!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 02 jul 2011, 16:10

Znaci nadam se da i vi uz mene navijate za Napredak u Telekom ligi.
' $ $ у " " је $ ",' $ су " $ " $ 2 ? ?.
У ¥ је сјајна ',& " у Врању (" " за фуцу),те ".
$ та ",& је " за ' нова у " %,наравно $ не $ " " - вјероват у урађено. " & " " је ? посјета у '. Ет у овој " " " за $ " $,а " & " ? у ?. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jul 2011, 16:12

Zvezdi prvih 6.kola,manje vise smor,navijacki mislim,a u 7. kolu na Marakani Zvezda-Radnicki 8-)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 16:14

Devil, dobro vama peksi prognozira,nećete vi igrat na Marakani prije Javora to sigurno,osim ako ne bude opet kakva protiv Rada? Oni vas brazilci da se tako izrazim sj.bali za prijateljsku ....

p.s. peksinna2 ima li ijedan tim u JSL da ti ne voliš ili u Telekom ligi,nmguće da nema,jbt sumnjiv si mi od prvog posta... :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 17:09

28TAGOE je napisao/la:Devil, dobro vama peksi prognozira,nećete vi igrat na Marakani prije Javora to sigurno,osim ako ne bude opet kakva protiv Rada? Oni vas brazilci da se tako izrazim sj.bali za prijateljsku ....

p.s. peksinna2 ima li ijedan tim u JSL da ti ne voliš ili u Telekom ligi,nmguće da nema,jbt sumnjiv si mi od prvog posta... :lol: :lol: :lol:
Trece pretkolo EL je 28.jula odnosno 4.avgusta. ;)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 23:36

Da se malo i rezimira današnji dan.
Klubovi iz JSL su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica,evo i rezultata.

Partizan - Artmedia 6-0 (Eduardo 3, Ninković 2, Jovančić)
Crvena Zvezda - Kolumbija 0-0
Vojvodina - Keckemet 2-1 (Čović,Ilić)
LARISSA RIQUELME!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 03 jul 2011, 12:44

Пуно ? " везано за " $,& " $ - се " у % " $ ?,% " & ' " везе са ",- са $ " $ ". :)
Slavni Radnički na putu za veliku scenu, sutra će predstaviti partnere iz Južne Koreje koji će rešiti pitanje finansiranja Nišlija.
Portalu JuzneVesti.com je potvrđeno da je postignut dogovor.

U ponedeljak u 13 časova javnosti će biti predstavljeni partneri iz Južne Koreje koji će rešiti pitanje finansiranja kluba.

Nije u pitanju "Jura", a pomenuti partner iz Azije bi mogao da dovede nekoliko fudbalera iz ove zemlje. Takođe, Radnički će u ponedeljak postaviti i trenera, najavljena su i neka zvučna pojačanja, a ciljevi su sada povratak u JSL gde Nišlije i pripadaju.

Nova nada za "Meraklije"...
slika

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 03 jul 2011, 19:43

Da hoće Voša konačno dovest ovog čamugu,ne kažem to samo na osnovu klipa,već sam dosta finih stvari čuo za njega od naših nekih menadžera ali i stručnjaka koji rade po Africi.
Koliko je to realno?!

[youtube][/youtube]
LARISSA RIQUELME!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 21:25

Овог ' & $ (у % " ') $ ' посао," - $ је то " странац " " $ (не " - " $ ? ? Веста) ? " ? $,$ " $ пуно," ' $ $ је ¥ " у ' $.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 21:59

zvornicki klan je napisao/la:Овог ' & $ (у % " ') $ ' посао," - $ је то " странац " " $ (не " - " $ ? ? Веста) ? " ? $,$ " $ пуно," ' $ $ је ¥ " у ' $.
Li Adi?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:05

zvornicki klan je napisao/la:Овог ' & $ (у % " ') $ ' посао," - $ је то " странац " " $ (не " - " $ ? ? Веста) ? " ? $,$ " $ пуно," ' $ $ је ¥ " у ' $.
A znaci vi ste ti verni posmatraci Kongoanske lige i lika i dela Mazembea. :lol: :roll:
Bas bih voleo da vidim tu igracinu jer iskreno ne znam ni da li sam ga gledao ikada(je li igrao na SP zimus :? ),ali reci najkvalitetniji stranac koji je dosao. :? :roll: :lol:
Ne zaboravi Stoicu. ;) :mrgreen:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:09

$ ¥," " $. ;)
$ не % ' & ?,по ' је & - "?
Овај ' је " " " ? ".То $ % ".
$ је ствар % је ?. $ $,$ ' га пар пута у ?,? " у $ &,наравно " на " га " " & у ". ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:13

zvornicki klan je napisao/la:$ ¥," " $. ;)
$ не % ' & ?,по ' је & - "?
Овај ' је " " " ? ".То $ % ".
$ је ствар % је ?. $ $,$ ' га пар пута у ?,? " у $ &,наравно " на " га " " & у ". ;)
Reci ce ti drugi ljudi po cemu je Stoica vece ime od njega,ipak su oni sa njim osvojili JSL. ;)
Ja ga nisam nikada gledao,eventualno ako je igrao za Mazembe na SP ali ga se nesto ne secam,ali ne zaboravite da je sa slicnim referencama dosao i Misdongard pa nista. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.