Ovi igraci su jos u pregovorima, zato ne zelim ovde nista da pisem, samo cekam da mi poslovni partner javi kako i sta dalje

Moderator/ica: vlakanje
Jesi ga to ti licno zvao?kralj_je_mrtav je napisao/la:Valjda Ljubojevic zna.Devil je napisao/la:Ma jbm li ga svuda to pricaju,ko god spomene Borac odmah se spominje nedostatak para,ovo ono ne znam vise ni kome da verujem.SrdjanBL je napisao/la:Ma normalno dok se ne potpise nista, ni ja ne vjerujem, polako samo, daleko je kraj avgusta bice igraca.![]()
A ko je rekao da nema para, neko zvanicno iz kluba ili ovde na forumu neko?![]()
![]()
![]()
@kralj_je_mrtav,ja to nisam na forumu cuo,niti u novinama pa ko zna.
Najvece pojacanje za Borac u ovom trenutkuLEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Maleta je odlučio- Liga šampion u rodnom gradu se ne propušta.
Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Omar500 je napisao/la:Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Hvala komsinicebabilonTM je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Ubaci i Sarajevo, Pitari imaju najjači sastav za iduću sezonu i pored svih problema!
Tooo,bravo.Ovo je stvarno dobra vijest za BoracDejan, BL je napisao/la:Darko MALETIĆ ostaje
Ko iz Sevojna?Lepinja je napisao/la:Jos su u toku pregovori sa Bogunovicem i ovim momkom iz Sevojna a u srijedu bi trebali doci i Brazilci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.